باید میرفتین قبل امتحان حذف اضطراری میکردین ..
الان فکر کنم دوباره باید پاسش کنید![]()
باید میرفتین قبل امتحان حذف اضطراری میکردین ..
الان فکر کنم دوباره باید پاسش کنید![]()
برو پیش مدیر گروه ازمایشی بگو نیومدی اصلا / اصلا واسه هر امتحانی یه برگه میارن که امضا کنی بغل اسم و عکست که حضورتو اعلام کنی
منم امتحان فیزیک 1 چون استاد بدرد نخوری داشتیم خیلیا نرفتیم امتحان بدیم که حذف شه
=========
نه عزیز نیازی به این کارا نیست حذف اضطراری هم برداشته شده دیگه اتفاقا من وسطای ترم رفتم که حذف کنم فیزیک 1 و پولشم بگیرم گفت نمیشه دیگه گفت میتونید امتحانش نیای حذف میشه
تا 3 درس شرکت نکنی حذف میزنن واست ولی اگه کمتر از 12 واحد بشه واحدای یه ترمت صفر میزنن
Last edited by Greedy; 17-01-2012 at 16:41.
پس مشكلش رو فهميدم
الان تو كارنامم تو سايت 11 واحد نمرش اومده. 6 واحد ديگه مونده و اين 3 واحد رو نرفتم. پس براي همين صفر زدن![]()
سلام دوست من یادم رفته بود پستتون را ج بدم خوب شد یاداوری کردید....
مطابق دفترچه : دانشجويان مشمولكه از معافيت تحصيلي استفاده مينمايند مجاز به شركت در آزمون سال91 دانشگاه نميباشند. با این حساب اگر شمااز معافيت تحصيلياش استفاده كرده ديگر نميتواند با در كنكور شركت كند مگر آنكه كارت پايانخدمت يا معافيت دائم و ... داشته باشيد.
این طبق دفترچه هستش حالا شما مراجعه بکنبد به دفاتر پلیس +10 و ازشون سوال کنید ....
شاید راهی داشته باشد ....
موفق باشید...
دوست عزيز:
برخي اوقات مسئول امتحاتات حالا به هر دليلي سيستم رو طوري تنظيم ميكنن كه حذف غيرموجه بشه و 0 وارد بشه.
شما دايره امتحانات ميرويد و به مسئول ميگوئيد حذف امتحان كردم و 0 وارد شده.
براتون درست ميكنن.
دانشگاه ازاد نياز به حذف اظطراري نداره و فرقي با حذف امتحان ندارد.
آنا: مهلت ثبت نام داوطلبان آزمون سراسری سال 91 دانشگاه آزاد اسلامی که از 21 دیماه تمدید شد، فردا چهارشنبه پایان می پذیرد.
به گزارش آنا، از آنجایی که مهلت ثبت نام داوطلبان آزمون سراسری پزشکی وغیرپزشکی سال 91 دانشگاه آزاد اسلامی تا فردا چهارشنبه 28/10/90 تمدید شده است، داوطلبان فقط تا ساعت 24 فردا مهلت دارند در این آزمون ثبت نام کنند.
داوطلبان طی این مدت می توانند با مراجعه به پایگاه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به خرید اینترنتی کارت اعتباری ثبت نام از طریق کارتهای بانکی عضو شبکه شتاب اقدام کنند.
دفترچه راهنمای آزمون مذکور نیز از طریق پایگاه اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل مشاهده و دریافت است و داوطلبان در صورت تمایل می توانند با مراجعه به دفاتر پستی در سراسر کشور نیز نسبت به تهیه دفترچه راهنما اقدام کنند.
همچنین به منظور سهولت دسترسي داوطلبان به كارتهاي اعتباري ثبتنام آزمون سراسري سال 91 دانشگاه آزاد اسلامي و با هماهنگيهاي به عمل آمده با بانك ملي ايران از تاريخ پانزدهم دي ماه تا پايان مهلت ثبتنام اين آزمون، متقاضيان ثبتنام ميتوانند از طريق كليه خودپردازهاي بانك ملي ايران نسبت به خريد شناسه ثبتنام اقدام کنند.
فروش اينترنتي كارتهاي اعتباري ثبتنام آزمون از طريق كارتهاي عضو شبكه شتاب و از طريق پايگاه ثبتنام الكترونيكي مركز آزمون به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كماكان ادامه خواهد داشت.
سلام به همه
من الا دانشجوی ازاد هستم به خاطر پاره ای ازمشکلات میخوام دانشگاه رو عوض کن و بیام کرج.
العان من کنکور بدم و قبول بشم میتونم بیام کرج؟(از نظر نظام وظیفه مشکلی نداره؟- یک بار علمی کاربردی ضایع شدم) من میخوام ترم بعدی رو مرخصی بگیرم باید چقدر از شهریه روبدم؟
راستی میشه مرخصی نگیرم و به جاش دفترچه رو پست کنم و برم سربازی بعد اگه قبول شدم برم دانشگاه( با توجه به اینکه یک بار مرخصی تحصیلی برای دانشگاه فعلیم گرفتم)
ادیت: تو تذکر ها نوشته دانشجوهای مشمول مجاز به شرکت تو ازمون نیستن( مگه میشه) یعنی باید برم سربازی؟
من الان ابهر میخونم رشته برق ومیخوام بیام کرج شیمی متولد 69/12/29 هستم میتونم ثبت نام بکنم؟
Last edited by steps; 18-01-2012 at 00:02.
دوســتان این ســایت دانشــگاه آزاد بــرای شمــا بــاز میـــشه؟ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اره مشکلی نداره
کسی نظری نداره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)