شماره 1 که قسمت بازیهای ملی رو نشون میده ولی بقیش رو نمیدونم.شاید هقته آزاد مثل عید یا چیز ریگه ای باشه مثل تعطیلات زمستونه یا انتقلات شایدم برای تمرین باشه.
ببینم من تمرینم غیر فعاله یعنی چی توضیح بدین.![]()
شماره 1 که قسمت بازیهای ملی رو نشون میده ولی بقیش رو نمیدونم.شاید هقته آزاد مثل عید یا چیز ریگه ای باشه مثل تعطیلات زمستونه یا انتقلات شایدم برای تمرین باشه.
ببینم من تمرینم غیر فعاله یعنی چی توضیح بدین.![]()
تا وقتی که مشکل ریسپانس حل نشده نه
من چرا توی پنالتی مشکل دارم.
هرجهتی بزنم توپ میره اوت. فرقی هم نداره جهت رو محکم بزنم یا آروم !
فکر میکنم شاید از 'گیم پد باشه. میخوام بدونم بقیه با پنالتی مشکلی ندارن؟
درضمن response time توی 2009 هم بود تغییرش که وقتی vsync رو غیرفعال میکردیم یکم بازی سریعتر میشد الانم اثر داره غیر فعال بودنش ولی خیلی کم شده! بعد بازی توی غروب حداقل از نظر من یکم سریعتر و بهتره!
باید بگم مساله ی اصلی عادت کردن به 2009 هست که بازی خیلی بیش از حد سریع بود و غیر واقعی الان یکم بیشتر به شبیه سازی نزدیک شده بازی و البته برای شروع کار سخت بنظر میاد.
دوستان کمک کنین مشکل پنالتی زدن من حل بشه ممنون میشم. میخوام بدونم بقیه مشکل ندارن موقع پنالتی زدن البته با گیم پد های معمولی؟!
Last edited by Reza Razor; 27-10-2009 at 23:48.
مهدی جون یافتم اینا مربوط به بازیهایی میشه که هنوز برنامه ریزی نشده مثلا فرض کن هفته 23 خالیه واین همون هفته ای که مثلا مسابقات جام قهرمانان دور رفت حذفی قراره برگزار بشه ولی چون هنوز تیمها تو حالت گروهی تشریف دارن و صعود نکردن پس برنامه ای داده نشده که حتما بعدا پر میشه.
قربانم بروی متوجه شدی؟
شما گفتین فریم ریتو به 75 تغییر بدین مشکل حل میشه مگه این مساله برای شما حل نشد ؟
توی پنالتی اول باید دکمه شوت رو بزنی معد جهت بدی
هر چقدر که شوت رو بیشتر نگه داری بیشتر میره بالا و چپ و راست رو هم باید به اندازه نگه داری ، اگه زیاد نگه داری میره بیرون
دمت گرم آره خيلي از فيفا بهتره
كلا روي پي سي كونامي سروره درست طبق گفته آرمين جان
ويرايشگر نيومد ؟ اي بابا
بابا حسين جان اينا معلوم نيست اصلا بازي مي كنن
چند روز پيش داشت مي گفتن اه اه چه بازي بديه
بعد به قول خودشون رفتن ريسپونس تايم رو درست كردن با فريم 75 بعدش گفتن اها حالا ايسن شد بازي
بازي به اين ميگن
حالا بازمن ...
معلوم نيست اينا كدوم وري هستن
ارمین جون ممنون
یه آموزش ساخت چمن پیدا کردم ببین به کارت میاد ، البته مال 2009
سلام عزیزان همونطور که قول داده بودم آموزش
ساخت چمن برای pes 2009-10 چند روزی که آماده
شده اما اول برای باز کردن فایلهای چمن با گیم
گرافیک استدیو باید فایل بنر های رنگی رو دانلود و
قبل از باز کردن فایل چمن باز کنید تا بعد بپر دازیم
به آموزش.
سلام اینم آموزش ساخت چمن برای 2009 هنوز 2010 به دستم نرسید تا برسه ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون با عجله ساختمش اگه کسی ایراد داشت بگه تا حلش کنم اونی که سر فرصت ساختم گم کردم تو هارد
اینم فایل متنی و راهنمای برای تمام استادیوم های 2009 واسه ساخت چمن بدردتون میخورهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها اپشن فیلی هست که اسم ولوگویه تیمها با ترانسفرها رودرست کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)