سلام دوستان
آپدیت ویندوز و آنتی ویروس خاموشه و از اینترنت هم اصلا استفاده نمی کنم و این چراغ ADSL چشمک میزنه.و مرتب از شارژم کم میشه
چطور میتونم بفهم چی از اینترنت استفاده میکنه؟؟؟؟؟
سلام دوستان
آپدیت ویندوز و آنتی ویروس خاموشه و از اینترنت هم اصلا استفاده نمی کنم و این چراغ ADSL چشمک میزنه.و مرتب از شارژم کم میشه
چطور میتونم بفهم چی از اینترنت استفاده میکنه؟؟؟؟؟
دوستان میخوام از عصر انتقال داده ها سرویس بگیرم...
فقط تو لیست تعرفه هاش نوشته اینترنت پرسرعت 20GB ....... حالا این اینترنت پرسرعت سرعتش چقدره ؟
بعد کسی از دوستان تو مرکز مخابراتیِ شهدای گمنام از این شرکت اینترنت داره ؟
کلا نظرتون رو هم در موردِ عصر انتقال داده ها بگین ممنون میشم![]()
از 56 Kbpsبه بالا تو ایران پرسرعت محسوب میشه. فکر نکنم بتونی از خودش سرویس بگیری باید با یکی از نمایندهاش قراردادببندی باز این رو از خودش بپرس. خیلی جالب شد شهراد و اوراکل نمایندگی از دو تا PAP نمایندگی دارند
شاید هم لیستشون قدیمی باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ديروز SMS اومد از شهراد مبني بر اينترنت پرسرعت ماهي 7500 زنگ زدم اطلاعاتي دادن مبني بر اينكه حجم دانلود ماهيانه 1 گيگ هست و شير اون هم 1 به 4 هست و تا حدود 200 هم دانلود مي دهبعد گفت توي منتطقه ما كه توحيد هم هست به راحتي حداكثر 1 هفته اي سرويس رو برقرار مي كنند به نظر شما حرف اپراتورشون درسته ....
والا تو سایت شهراد که نوشته از 128kbps تا 1024kbps هست سرعتش! اینم احتمالا همینطور باشه...
خودشون هم سرویس میدن اینطور که من تحقیق کردم
فقط یه مشکلی من دارم، من الان یه معرفی نامه از دانشگاه دارم ولی توش ذکر شده : " این نامه برای دریافت اینترنت پر سرعت از مبین نت صادر شده " حالا میشه با این نامه از شرکت های دیگه سرویس گرفت ؟ گیر نمیدن به اینکه چرا اسم مبین نت تو نامه هست ؟![]()
چرا از لحاظ کاری درست نیست ولی شاید گیر ندن چون بازارشون یکم آشفته شده.
کسی اینجا تو منطقه پونک(پیام نور) اینترنت داره که پینگ 4.2.2.4 براش همیشه زیر 200 یا حدود 200 باشه؟
اگه هست لطفا بگه چه سرویسی و از کدوم شرکت.ممنون.
سلام. کسی اینجا از حسابگر کرمانشاه استفاده میکنه؟
سلام،
من الان 128 شاتل دارم.
شنيدم پارس آنلاين هم شبانه رايگان داره. درسته؟
الان 128 پارس آنلاين سرعت دانلودش چنده؟ مثل قرارداده يا بيشتر؟ سرعت دانلود شبانه چي؟
شرکتي هست که دانلود سرعت شبانه رايگانش بيشتر از قرارداد 128 باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)