AlthoughI extended two of my domain for one year, I face the "terminated" mode for these domains in my control panel. please let me know what is the reason.
AlthoughI extended two of my domain for one year, I face the "terminated" mode for these domains in my control panel. please let me know what is the reason.
Hey there,
If you are interested, I would like to exchange my banner for yours. I am looking forward to your answer.
Bye
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:03 PM ----------
charge به معنی درخواست پول هست و بنابراین نمیشه ازش استفاده کرد
Collins dictionary:
If you charge someone an amount of money, you ask them to pay that amount for something that you have sold to them or done for them.
Even local nurseries charge £100 a week...
The hospitals charge the patients for every aspirin...
سلام
کسی میدونی تو انگلیسی معادل ..نمیدونم چجوری بگم!! میخام بدونم اونا مثلا این عبارتهارو چجوری میگن:
چیز میز...پول مول...کتاب متاب...
اين رو يكي به انگليسي برام بگه : (براي نظر سنجيه - مسابقات كشتي كج !)
به نظر شما چه كسي در "---" برنده ميشه ؟
...
ممنون
who will win in........, in your opinion?g
سلام دوستان
می خواستم این متن رو برام ترجمه کنید :
با سلام
من از ویندوز 7 استفاده میکنم و مدتی است موقعی که به اینترنت وصل میشم ویندوز هنگ میکنه و چاره ای جز ریستارت کامپیوتر ندارم
این مشکل رو فقط در ویندوز 7 دارم و در ویندوز XP اصلا هنگ نمی کنه
تمام کامپیوتر رو هم با آنتی ویروس kaspersky و bitdefender ویروس یابی کردم بازم درست نشد
وقتی تمام اطلاعات رو از روی هاردم برمی دارم و هارد رو فرمت می کنم و دوباره پارتیشن بندی میکنم دیگه هنگ نمی کنه ولی به محض اینکه اطلاعات قبلی رو میریزم تو هاردم اگه به اینترنت وصل بشم بازم هنگ میکنه
هارد رو هم گذاشتم توی یک کامپیوتر دیگه بازم هنگ می کرد
مشکل از کجاست و چیکار باید بکنم ....؟؟؟؟
مشخصات سیستمم :
با تشکر فراوان
ممنون از وقتی که میزارید
اين متن رو هم بگيد به انگليسي :
ممنونبخش elite affiliates سايت من هنوز اماده نيست ! هر وقت اماده شد سايتت رو اظافه ميكنم .
جوابت رو فارسي ميدمفك كنم بخاطره اينه كه ويندوزت ارجينال نيست
چون بعضي از ويندوز ها كه توسط شركتش از اينترنت شناسايي ميشن (ويندوز هايي كه ارجينال نيستن) .. فايلي روشون از نت نصب ميشه كه باعض هنگ كردن PC بشه![]()
the elite affiliates part of my websit is not ready yet, whenever it was ready i will add your site
این صحیح هست
منتظر جواب شما هستم :
I am waiting for your answer
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)