سرعت دانلود در ايــــــــران
سرعت دانلود در ايــــــــران
دوستان الان دو سه روزی هست که سرعت من خیلی داغون هست
مشکل از فرستنده هست یا گیرنده؟
گاهی اوقات حتی یاهو رو هم باز نمکنه تا ایمیلم رو چک بکنم!
همین پست رو هم الان زورکی دارم میزنم!
اکانتم مخابرات 512 هست پیش شماره 366 مرکز رودکی
سلام داداش. مال منم همینطوره از مرکز رودکی هستم. مجبورم دانلودامو دانشگاه انجام بدم
شکایتمو اینجا ثبت کردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by xxkamixx; 13-02-2014 at 22:51.
دوستان از دوشنبه 21 بهمن سرویس اینترنت من که از مخابرات دارم سرعتش داغون هست سرعت دانلود من من 220 کیلو هست که رسیده به 5-6 کیلو بایت در ثانیه . با 2020 تماس گرفتم یک بار گفتن با کابل مستقیم وصل شو هیستوری مرورگر رو پاک کن و .... یه سری چیز های بی مورد دوباره تماس گرفتم دیروز گفتن مشکل درست می شه انشاا.... واقعا نمی دونم چی بگم به این مخابرات جایی هم نمی تونم برم جز مخابرات مرکز بنده ولی عصر هست
دوستان دست به گیرنده های خودتون نزنید مشکل از فرستنده هست
آره برای منم چند روزی هست که وضعیت مخابرات فجیع شده حتی سایت های هاست شده در ایران هم به سختی باز میشه مثل عصر ایران و ... چه برسه به گوگل و یاهو و ...
دوستان شد 5 روز از این مخابرات بی مسئولیت که نه احترامی به مشتریانش قائل می شود و نه پشتیبانی در سطح استاندارد دارد .معلوم هم نیست کوسه خورده یا لنگر خورده به کابل ها یا دزدادن دریایی کابل رو بریده اند باور کنید از وقتی به مخابرات ترانسفر شدم توی یک ماه چند بار ترافیک شارژ می کنم ولی توی شرکت آنا اینترنت این طوری نبود این عذاب کی به پایان میرسه
چرا اومدی مخابرات ؟ نکنه خط تو رو هم فیبر نوری کردن ؟
برای منم حدودا 5-6 روزی میشه که وضعیت خیلی افتضاح شده یه سایت معمولی رو نمیتونه کامل لود کنه ! هی باید رفلش کنم
پ.ن : کوسه نه خوسهیه جا میخوندم نوشته بود اینقدر این کابل های کف دریا رو تعمیر کردن کابل ها کوتاه شدن
هر بار خوسه میره کابل ها رو غاز میگیره اینا میرن تیکه میندازن
میگه برای همین کابل کوتاه شده از کف دریا جدا شده گیر میکنه به لنج ها و کشتی ها
ای خاک تو اون سر کچلتون
![]()
اون کابل، کابل جاسک - فجیره قدیمی ترین کابل انتقال پهنای باند به ایران هستش که فکرکنم دیگه ازش استفاده نمی کنن
=====================================
آنااینترنت هم شده مثل قدیمای مخابرات! اگه IP خوب بده اونوقت وضعیت عالی میشه
IP خوب نده اونوقت رسما روی مخابرات رو سفید میکنه، پینگ داخلی میره بالای 300 ، خارجی هم زیر 450 نمیاد!!!
![]()
طی یک عمل انتحاری ماکس نت سرعت اینترنت رو دو برابر کرد!
قبلنا سرویس vip ماکس نت که سرعتش 2~4 mb بود ( البته همون 2 مگابیت بود ها! اون 4 رو گزاشته بودن واسه مرم فریبی) الان سرعتش اومده رو 4 مگابیت.
خوشحالم که ماکس نت به این نکته ریز توجه کرد که سرعت بیشتر = تموم شدن ترافیک زود تر در نتیجه سود بیشتر.
حالا شما بگین! فرقی به حال ما کرده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یه چیزی برام سواله! چرا isp رو زده مخابرات؟
--
--
صبانت الان تو مهاباد سرویس میده؟
کیفیتش چه جوریاست؟
Last edited by troy3; 15-02-2014 at 12:00.
از اول همون 4 مگ بود مگه الان شما سرعت دانلودت چنده من 9 ماه میشه vip دارم و ثابت هم سرعت رو 444 هست الانم سرعتم تفاوتی نکرده یعنی شما سرعتت الان 800 هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)