نه عزیز من ، بهترین مدل مینی که من دیدم Asus N10J هست که گرافیک 9300 Geforce داره و باز هم CPU Atom هست و برای پردازش های حرفه ای و برنامه های سنگین اصلا جوابگو نیست ...
بهتره دنبال سری بهتری مثل Z یا SZ سونی باشید ...
نه عزیز من ، بهترین مدل مینی که من دیدم Asus N10J هست که گرافیک 9300 Geforce داره و باز هم CPU Atom هست و برای پردازش های حرفه ای و برنامه های سنگین اصلا جوابگو نیست ...
بهتره دنبال سری بهتری مثل Z یا SZ سونی باشید ...
با سلام به دوستان عزیز ،
قصد خرید لب تاپ Suzuki Z445 را دارم
قیمت حدود 610 هزار تومان است و با کانفیگ :
Cpu Core 2Due 2.16
Ram 2gig
hdd 160
lcd 14.1
vga آنبورد SIS
با گارانتی سریر
نظرتون راجبه قیمت و مخصوصا مدل چیست؟
یعنی Suzuki برند مناسبی می باشد ؟ کیفیتش در چه حدی است؟
آیا برای کار دانشجویی و برنامه نویسی مناسب می باشد؟
با تشکر.
بله روی صحبت من با شما بود و کلا قرار دادن لینک تو انجمن های لپ تاپ خلاف قوانین هست و ما و همکارها و مدیران تمام سعی و تلاشمون رو میکنیم که به بقیه بدون قصد تبلیغ مشاوره و راهنمایی بدیم و انتظار همکاری از همه بچه های فروم رو داریم ... پس اگه میشه لطفا رعایت کنید...
لپ تاپ های جونیپر تو چین تولید میشه و سعی شده یه الگوی برداری از بقیه برندها داشته باشه مثل Hardbook که به تقلید از سری Toughbook پاناسونیک ساخته و اینکه ایران تولید میکنه شایعه ای خنده دار هست !!!
بهترین تولید کننده ایرانی ما فراسو هست که خودش برای اینکه بگه تو بازار لپ تاپ دستی داره به شرکت های چینی سفارش میده براش میسازن و لوگو خودش رو رو لپ تاپ ها میزنه و اکثرا به جاهای نامعلومی صادر میشه که بیچاره اونایی که میخرن !! البته منظور من بد بودن Juniper نیست و اتفاقا شنیدم لپ تاپ های خوبی هستن ...
اگه مطمئن شدید مونتاژ ایران هست به من هم خبر بدید اطلاعاتم کامل بشه .
با تشکر
نظرتون راجبه LENOVO N500-4BG چیست؟
کانفیگ:
CPU Intel Dual Core T3200, 2.00 GHz
hdd 250GB SATA
vga Intel GMA 4500M
lcd 15.4 WXGA (1280x800) Glossy
ram DDRII 1GB
قیمت 660
ببخشید از این همه سوال ، اما در همین زمان
یکی از دوستان بنده این مدل را معرفی کرد:
ACER ASPIRE 2930-Dc 3400
CPU Intel Dual CoreT3400, 2.16GHz
Hdd 320GB SATA
vga Intel GMA 4500M
lcd 12.1 WXGA CristalBrite
ram DDRII 3GB
قیمت 690 با گارانتی سازگار ،
دوستان گرامی ، خواهشا در انتخاب لب تاپی مناسب و با کیفیت مرا راهنمایی نمایید.
بین این سه مدل کدام بهتر بود؟
سلام.دوستان من مدت هاست که ميخام يه لپ تاپ خوب بگيرم که براي بازي و اينترنت و موسيقي و تماشاي فيلم مناسب باشه.همچنين داراي سرعت و هارد و باطري بالايي هم باشه.براي کار با برنامه هاي مختلف هم خوب باشه.به نظره شما چه لپ تاپي خوبه؟تا يک ميليونو پانصد هم ميتونم پول بدم.ممنون.
سلام به همگی...
این لپ تاپ مخصوص بازی (World of Warcraft ) که میگن دیگه چیه؟
سلام لطف کنید آدرس جایی در تهران که مینی لپ تاپهای ایسوس مخصوصا (1002ha ,1000he) رو داشته باشه یا سایتی که میفروشه رو به من بدید.
مرسی
سلام
من قبل عید میخواستم dv5 1135 بخرم ولی حالا هرجا میرم میگن نداریم ، یکی از دوستام میگفت سونی مدل cs 290 nfb بگیرم . آیا انتخاب بهتری هم میتونم داشته باشم ؟
کلا ارزون قیمت هست دیگه و نباید انتظاراتتون در سطح لپ تاپ های بالای 1 میلیون باشه .
ولی خب با این قیمت CPU Dual Core و هارد 250 و گرافیک 4500MHD بهترین قیمت هست و با 15-20 هزار تومن هم میتونی رم 2 گیگ تهیه کنی ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)