تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 696 از 905 اولاول ... 196596646686692693694695696697698699700706746796 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,951 به 6,960 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون از راهنمایی‌هاتون.

صافی بنزین رو من هر بار که روغن موتور رو عوض می‌کنم به همراه صافی هوا و صافی روغن عوض می‌کنم. آخرین بار 4 ماه پیش بوده.
    در خصوص بنزین هم اگه منظورتون سوپر باشه، من تقریباً اکثر مواقع بنزین سوپر استفاده می‌کنم نه بنزین معمولی مگر این که جایگاهی که می‌رم بنزین سوپر نداشته باشه.

محل استپر احتمال خیلی زیاد کثیفه. موقعی که من استپر رو عوض کردم، امکاناتی برای تمیز کردن محل استپر نداشتم اما مشخصاً مقداری دوده سیاه اونجا بود. برای تمیز کردنش از چه ماده‌ای می‌تونم استفاده کنم؟

تنظیم موتور، دیاگ و فیلرگیری رو امتحان می‌کنم. البته جدای از این مشکل، فکر کنم حتماً باید یه تنظیم موتور برم.

فقط یه سؤال دیگه. این مشکل سکته زدن ماشین می‌تونه به علت ایراد تو عملکرد پمپ بنزین یا مثلاً تنظیم نبودن تسمه تایم اتفاق بیافته؟

باز هم سپاسگزارم.
    در مورد استفاده مداوم از بنزین سوتر نظری ندارم
    تینر خوبه اما مواظب باشید مه پلاستیکی ها رو نخوره
    بعضی از نمایندگی ها همراه با فیلر گیری تنظیم موتور و دستگاه رو هم چک می کنند
    در مرود سنسور دریچه گاز به تمیز کردن ابدایی بسنده کنید
    در مورد پمپ بنزین هم فکر نمی کنم مگر اینکه استفاده از پیلتر بنزین نامناسب یا اشتباه بستن یا بست و شلنگ های نامناسب دچار گرفتگی شده باشه که باعث کم جانی خودرو هم میشه
    در کل سعی کنید بنزین از 1/4 کتر نشه که کثیفی باک رو بکشه این تاثیر داره

2. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من معمولا توی سرازیرهای طولانی ماشین رو خلاص میکنم که خودش بره.آیا این کار مشکلی برای ماشین ایجاد میکنه؟ماشین من پرایده

- - - Updated - - -

من معمولا توی سرازیرهای طولانی ماشین رو خلاص میکنم که خودش بره.آیا این کار مشکلی برای ماشین ایجاد میکنه؟ماشین من پرایده
    در مرود دیسک و صفحه تا زمانی که شما پای خود رو به پدال کلاچ نزدییک نکنید ساییدگی پیش نمیاد مگر مشکلی در سیستم باشه
    در مورد خلاصی برای ماشین های انژکتوری نه تنها تاثیری نداره بلکه به جز خطر ناک بودن این کار فشار بشتر به سیستم ترمز و تعلیق و جلوبندی در ترمز گیری وارد می شه بهتره که نه این کار رو بکنید و نه بذارید دور موتور خیلی بالا بره
    در ضمن با کیفیتی که می بینید امکان خاموش شدن ماشین هم هست که اونوقت ترمز بوستری رو از کار می ندازه
    پس به هیچ وجه کار خوبی نیست
    Last edited by kasra2002; 15-09-2015 at 06:42.

4. 3 کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

در مرود دیسک و صفحه تا زمانی که شما پای خود رو به پدال کلاچ نزدییک نکنید ساییدگی پیش نمیاد مگر مشکلی در سیستم باشه
    در مورد خلاصی برای ماشین های انژکتوری نه تنها تاثیری نداره بلکه به جز خطر ناک بودن این کار فشار بشتر به سیستم ترمز و تعلیق و جلوبندی در ترمز گیری وارد می شه بهتره که نه این کار رو بکنید و نه بذارید دور موتور خیلی بالا بره
    در ضمن با کیفیتی که می بینید امکان خاموش شدن ماشین هم هست که اونوقت ترمز بوستری رو از کار می ندازه
    با سپاس فراوان از توضیح کامل شما

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

البته دور موتور توی سرازیری بدون گاز دادن در دنده بره بالا فکر نکنم روی مصرف سوخت اثری بگذاره و تقریبا در انژکتوریها مصرف 0 میشه،درضمن بنوعی از ترمز موتور هم استفاده میشه وجلوی افزایش سرعت هم میگیره که هردوش باعث کاهش استهلاک لنت و مصرف سوخت میشه

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

البته دور موتور توی سرازیری بدون گاز دادن در دنده بره بالا فکر نکنم روی مصرف سوخت اثری بگذاره و تقریبا در انژکتوریها مصرف 0 میشه،درضمن بنوعی از ترمز موتور هم استفاده میشه وجلوی افزایش سرعت هم میگیره که هردوش باعث کاهش استهلاک لنت و مصرف سوخت میشه
    بله کاملن البته منظورم از دور موتور بالا فشاری که به موتور میاد بود نه مصرف که فشار به اصطلاح خودمانی منفی هست اون هم دور موتور خیلی بالا برای مدت طولانی

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بله کاملن البته منظورم از دور موتور بالا فشاری که به موتور میاد بود نه مصرف که فشار به اصطلاح خودمانی منفی هست اون هم دور موتور خیلی بالا برای مدت طولانی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام خدمت همه.من یه 405 tu5 مدل 89 دارم
    پارسال زمستون تو هوای سرد یهو موتور شروع کرد به ریپ زدن انگار موتور تک کار میکرد.بردم دیاگ زدم تقریبا و با گرمتر شدن هوا بهترشد.ولی از یه ماه پیش با روشن کردن موتور دور موتور روی یک و نیم گیر میکنه و پدال گاز هم اصلا کار نمیکنه.مجبورم خاموش و با گاز زیاد روشن کنم تا پدال گاز کار کنه.خواستم بدونم مشکل الانم به مشکل پارسالم ربط داره؟و در حال حاضر کجای ماشین دچار مشکل شده؟چیکار باید بکنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دوستان و اساتید گرامی من یه 405- tu5 صفر خریدم مشکلم اینه که رو سرعت 80 تا رو دنده 4 زوزه ریز مثه سوت داره تا میرم رو 95 تا قط میشه اگه تو همین سرعت 80 تا با دنده 5 برم زوزه اش بیشتره نظرتون چیه ببرم نمایندگی عوض کنم!؟
    کلا 2200 تا کار کرده میگن تمام گیربکسها تعمیری هستن درسته؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

paket عزیز بله درسته.متاسفانه تمام گیربکس ها تعمیری هستن.ببر نمایندگی برات درست میکنن.منم موقعی که صفر خریده بودم همین مشکلو داشتم

12. این کاربر از vahid93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

paket عزیز بله درسته.متاسفانه تمام گیربکس ها تعمیری هستن.ببر نمایندگی برات درست میکنن.منم موقعی که صفر خریده بودم همین مشکلو داشتم
    وحید جان مشکلتون حل شد؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •