دوستان من میخوام یه متن فارسی رو که بعضی جاهاش انگلیسی رو تایپ کنم بعد فارسی رو که تایپ می کنم میخوام کلمات انگلیسی رو بریزم خط بهم میریزه و میاد اول خط چه کنم؟ آفیسم 2007 است.
ممنون میشم راهنماییم کنید..![]()
دوستان من میخوام یه متن فارسی رو که بعضی جاهاش انگلیسی رو تایپ کنم بعد فارسی رو که تایپ می کنم میخوام کلمات انگلیسی رو بریزم خط بهم میریزه و میاد اول خط چه کنم؟ آفیسم 2007 است.
ممنون میشم راهنماییم کنید..![]()
شما ببین این میتونه کمک کنه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 03:15 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
مهرداد تو هم ببین این میتونه کمک کنه؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه احمد این کارم کردم درست نشدمهرداد تو هم ببین این میتونه کمک کنه؟
چه کنم بدجوری موندم از کلید home هم استفاده میکنم باز بهم میخوره
چه کنم؟![]()
متن انگلیسی رو تایپ میکنی یا از جایی کپی پیست میکنی؟
چون نوشتی کلمات انگلیسی رو میریزی
دوستان منم همین مشکلو دارم نمی دونم چرا وقتی فایلی رو از جایی مثل صفحه وب یا فایل pdf کپی و پست می کنم به هم می ریزه.قبلا خوب بود ولی وقتی ویندوزو عوض کردم به این بلا گرفتار شدم.![]()
نه تایپ می کنم احمد جان
راه حلی هست؟
راستش نمیدونم. حالا اگه بگی کپی پیسته شاید بخاطر این باشه که فرمت نوشتاری (چپ چین بودن و ... ) هم کپی میشه و به نظرم بهتره قبلش یه بار اون متن تو notepad پیست بشه و از اونجا دوباره کپی پیست بشه.
اما برای تایپ کردن من که اینی که گفتم رو انجام میدم و مشکلی هم نیست :
کلیک بر روی آیکون Right to left
فارسی کردن کیبرد
تایپ فارسی
زدن کلید space
انگلیسی کردن کیبرد
تایپ انگلیسی
فارسی کردن کیبرد
زدن کلید space
تایپ فارسی
نمیدونم این کار رو درست میکنه یا نه.
ولی یه صفحه کلید فارسیه که تو همه ویندوزها هم کار میکنه بهمراه تقویم خورشیدی.
این رو خواستین نصب کنین شاید درست بشه.
ahmadp30.persiangig.com/software/Windows%20Vista%20%2B%20Fonts.exe
این تاپیک هم هست:
نتیجه رو بگین. اگه درست نشد بقیه کمک کنن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![]()
Last edited by Ahmad; 07-12-2011 at 23:28.
سلام دوستان من راحلشو کشفیدم:
************جابه جا شدن کلمات فارسی و انگلیسی در ورد ************
مثلا وقتی جمله ی زیر را می نویسم:من با word مشکل دارمبه این شکل در میاد:مشکل دارم word من باجای کلمات خط قبل و بعد کلمه انگلیسی جابجا میشه.
این مورد را هم در 2003 و هم 07 دارم ؟
پاسخ:از دكمههاي تركيبي Crtl+Shift سمت راست استفاده كنيد.با اين عمل طريقه نوشتن شما از راست به چپ كه براي ما فارسي زبانان مهم هست تغيير ميكنه.
اگه نوشته هاتون توش عکس نیست و فقط نوشته است ، بهترین کار اینه :
متن رو انتخاب کنید و در Notepad اون رو Paste کنید و مجددا از Notepad اون رو انتخاب ، کپی و در وورد Paste کنید.
این کار امتحان شده است.
اگه هم عکس داره ، بعدا می تونید عکسها رو تک تک کپی و در وورد پیست کنید.
سلام . اگه از وین 7 استفاده می کنید بیاید کنترل پنل سپس به device and printers بیاین . اگه از وین ایکس پی استفاده می کنید بیاید کنترل پنل سپس به printers .
2 و 3 - در واقع درستش همینه . به خاطر اینکه خواننده این مطلب متوجه بشه که این مطلب در پاورقی مثلا شماه 1 توضیح داده شده .
خلاصه این شماره باید باشه . برای راهنمایی کردن خواننده هست .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)