پرشیا بخر![]()
پرشیا بخر![]()
دوستان چرا تو پوستر ایران خودرو دیگه 207 نیست؟!!!
دوست من هر ترفندی رو به کار بردم و چرب زبانی کردم راضی نشد اما قولنامه کردیم همون 7500 رو ماشینو اوردم خونهخیلی راحتم باهاش.فردا میبرمش LPG کنم
[QUOTE=mohamad skystar;6733628]مواردی که میگم رو SD V9 داره اما V1 نداره:
سیستم ABS در V9 به این صورت هست : چهارخانه ای با چهار سنسور - MK70 with EBD & EBA
V9 تمام شیشه هاش برقیه
سیستم تهویه اتوماتیک
ممنون
این اپشنها رو من واسه وی 1 و 2 و20 میخام بدونم که هر کدوم چه چیزایی دارن دقیقا.
اگه بتونی واسه این سه مدل دقیق بهم بگی خیلی لطف میکنی عزیز
بازم ممنونم
شاید با کاهش تولید و تقاضای زیاد مواجه شدن تصمیم گرفتن 1 ماه تو لیست نباشه تا جبران بشه.
از این اتفاقات بارها برای تیپ 5 هم افتاد.برای تندر هم همینطور
سلام دوست عزیز من هم همین مشکلو البته با پراید که برای یکی از دوستان میخواستم تحویل بگیرم داشتم البته کیلومتر رو روی سفر صفر کرده بودند که متوجه نشیم و دست آخر فقط به این بسنده کردند البته چون تحویل نگرفتمش ... که 5 تتا لاستیکشو همراه با کیلومترش عوض کردند برام
دوستان برای داداشم یه خودرو میخوایم بگیریم.چون پیش پرداخت کمی داره و توان پرداخت اقساط داره نظرشو طرح فروش رنگین کمان ایران خودرو هست
روا سال گاز سوز میخواد 3600 بده بقیه چک
حالا چندتاسوال داره
1-با توجه به رفتار خوبش با خودرو به نظرتون این ماشین 3 سالو بدون خرج راحت میتونه حال بده بهش؟
2-ایا خرج هاش خیلی بالاتر هست نسبت به پراید؟
3-مصرف سوختش چطوره؟
4-همیشه زیر پاش پراید بوده الان میگه روا میترسم برام سنگین باشه فکر کنم بدونید منظورم چیه به نظرتون روا میتونه براش جا زیر پاش یا نه؟
5-راستو حسینی این روا سال ارزش رید داره به نظرتون یا نه؟
6-ایران خودو میگه 20 روزه تحویل میده ایا اگر در محل امانی داشته باشند فوری تحویل میدند؟اگر امانی نداشته باشند سر 20 روز میدن یا دیر میکنند؟
یه ماشین می خوام بگیرم تا حداکثر 15 میلیون تومن.
یه مقدار تحقیق کردم به نتایجی رسیدم می خوام ببینم این حرفا درسته؟
از یه بنگاه دار پرسیدم گفت 206 هاچ بک تعادل نداره، قبول نداری یه سر به صافکاریها بزن، هزینه قطعاتش هم بالاست.
گفت 405 بگیر.
ولی یه نفر دیگه گفت، 405 فناوری قدیمی داره و به روز نیست و مال 1985 هست.
ریو ارتفاعش کمه توی خاکی ها کفش به زمین گیر می کنه بعضی جاها.
ال 90 هم دید عقبش کمه و قیافش هم از نظر خودم خیلی ضایعه.
راستش من از ماشینای جمع و جور از نظر اندازه مث پراید و 206 بهتر خوشم میاد ولی مشاوره می گیریم شاید نظرمون عوض شد! چون هنوز دست فرمونم عالی نشده فکر می کنم با این بزرگا، نتونم خوب هنرنمایی کنم!
موندم چی بگیرم؟ اصلا نو بگیرم یا دست دوی تمیز مثلا مدل 88 یا 89؟
قبل از اینکه سوالاتون رو جوا بدم به نظر من اگر میخواد ثبت نام کنه به جای روآ میتونه 405 یا سمند SE
ثبت نام کنه اما اگر شرایطش فقط به روا میخوره مشکلی نیست.
1.روآ ماشین کم خرجیه و 3 یال رو راحت کار میده
2.خرجش به مراتب برای لوازم مصرفیش بالاتر از پراید هست.
3.مصرف سوختش در شهر 12 لیتر خارج از شهر 8.5 لیتر
4.روآ از نظر ابعاد نسبت به پراید کشیده تر هست و باید دقت بیشتری موقع رانندگی بکنن.
5.این خودرو ارزش خرید نداره به نظر من 405 یا همون سمند SE خیلی بهتر هست البته من نمیدونم بودجه شما
تا چه حد هست یعنی چقدر میخواین پیش پرداخت بدین و چقدر قسط.چون روآ مد نظرتون بوده من کفتم 405 یا سمند
6.اگر امانی داشته باشن همون موقع تحویل میدن اگر نداشته باشن سر 20 روز تحویل میدن.
برای تحویل روا بدقولی نمیکنن.
---------- Post added at 07:34 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
سلام.
همین اول بگم ماشین نو بخری خیالت راحته و خاطر جمع.
خوب تو رنج 15 میلیون با توجه به ملاک های شما 206 تیپ 2 گزینه خوبی خواهد بود.
اینکه میگن سر به صافکاری بزن بله تو صافکاری از 206 گرفته تا پرادو و بنز هم وجود داره.
دوست من اینا همش بر میگرده به رانندگی خودت.
از نظر فنی 206 نسبت به 405 یا سمند تعادلش کمتره اما شما اگر راننده خوبی باشی
هیچ وقت نیازی نیست به صافکاری سر بزنی.
تندر 90 - ریو و 405 هم که هر کدوم رو به دلیلی پسند نکردی و منم حرفی نمیزنم.
اما تو این رنج تندر 90 و 405 SLX TU5 هم کزینه های خوبی هستن خصوصا در شتاب و قدرت و هندلینگ
والا پیش پرداختش نهایت 4 تومان هست.اما قسط تا 250 میتونه راحت بده
خودش که دلش فقط 132 یا 131 هست
اما متاسفانه تو سایت سایپا هم نگاه کردیم فقط خودرو ها 4 تومان وام دارند یعنی حدود 6تا 6500 نقد میگیرن برای همین میخواست روا بگیره که بتونه ماشین بگیره.ایکاش سایپا هم مثل ایران خودرو حداقل با پیش پرداخت 4 تومان راحت خودرو واگذار میکرد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)