نه داداش فکر کردم منظورتون یه سیستمه کامله با این هزینه بهترین گزینه همون اف ام پلیر هست![]()
نه داداش فکر کردم منظورتون یه سیستمه کامله با این هزینه بهترین گزینه همون اف ام پلیر هست![]()
قیمت ها از چند شروع میشن مثلا؟(دستگاه معمولی نه حرفه ای!)
من قیمته برندهای اینجوریو ندارم ولی باید بری سراغ بی نامو نشونا که غولشونم جی وی سی و مدل های پایینه پایونیر هست ، مارشال و ... هم از همین قماشن![]()
سلام نيما جان.
چرا اگر پخش HPF داشته باشه بايد از روي آمپ فول رنج كني و از روي پخش بزاري روي 80 هرتز.ولي خب كراس اوورهاي آمپليفاير بهتر از كراسهاي پخش هستند.
سلا خدمت دوستان عزيز
يه سوال : چرا وقتي ولووم رو زياد ميكنم صفحه ي هديونيتم برقش قطع و وصل ميشه؟
براي رفع اين مشكل بايد چيكار كنم
هديونيت: مارشال ME-3672 باندام هم فعلا از اين چيني به درد نخورهاي الكي هستش از اين گرد ها
انشاالله ميخوام بزودي عوضشون كنم
با سلام خدمت شما
به احتمال زیاد سیم کشی مشکل داره
یا اینکه باتری ماشین ضعیف هست
سلام رفقا...پراید دارم و میخوام یه سیستم ساده روش بذارم...نمیخوام بترکونه...همین که صداش کیفیت داشته باشه و از ضبط فابریک ماشین بیشتر باشه واسم کافیه.....حالا اگر یک pioneer DEH-2450UB بگیرم و دو تا باند نسبتا قوی بدون ساب و امپلی کافیه؟؟...
سلام
میخوام طاقچه پشت ماشین رو بردارم و ام دی اف بزارم
ماشین سمند هست... آیا اون چراغ ترمز که وسطه باید برداشته شه یا میتونیم بزاریم سر جاش؟؟؟
سلام 2 تا بلند گو های رو در پژو رو باز کردم یکی از بلند گو هاش خرابه مارکش douran (ایرانیه)نمی دونم میشه تعمیرش کرد یا نه
روش نوشته
maximum power input 70watt
normal input power 35 watt
impedance 4 ohm
بلند گو ای که می خواهم بخرم باید همین مشخصات رو داشته باشه یا اگه فرق کنه مشکلی پیش نمی یاد؟
خیلی ممنون
سلام بر شما
شما لطف کنید بودجه را خدمت ما عرض کنید تا مشاوره ی مناسبی بهتون بدیم![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)