طبق قوانین بقیه عکسها رو توی این پست میزارم:
![]()
Last edited by majid322; 15-04-2012 at 11:01.
....
سلام به همه ی دوستان گل . یه گله ای از بچه ها دارم ...
اونم اینکه با وجود این همه تکرار و تذکر بازم سایز و حجم عکسا رو بالا قرار میدن ...
باور کنید باور کنید توی فضای اینترنت ، عکس با سایز بزرگ تر از 740 یا 800 (ضلع بزرگ ) کارایی نداره که هیچ دردسر ساز هم هست .
سلام
به نظر من بهتره یه محدودیت حجمی برای عکسا در نظر بگیریم مثلا بگیم عکسای بالای 200KB پاک میشه چون بعضی عکسا با این که سایز کمی دارن ولی 700-800 کیلوبایت حجم دارن نمونش تو همین تاپیک زیاده.
Last edited by *Alucard*; 14-04-2012 at 23:09.
مگه قرار نبود عکس ها کم حجم و سایز پایین باشن ؟ خب چی شد پس ؟ بعد از اون تذکر بدتر شد ...
در تکمیل صحبت های دوست عزیزمون
از همه دوستان خواهش میکنم اینکه عکسها از فیلتر تایید رد نمیشود دلیل بر این نیست که خود کاربر هر عکسی رو آپلود کنه.
خواهش میکنم در انتخاب عکسهای آپلودی بیشتر وسواس به خرج بدیم تا بار تکنیکی این تاپیک بالا باشه.
البته من منظورم شخص خاصی نیست و این وظیفه من هم نیست ولی دوست دارم تاپیکی که عکاسی رو با اون شروع کردم و با اون و به لطف همه عزیزان تا حدودی پیشرفت کرده ام همیشه تاپیک مطرحی باشه
به یاد دارم 1 سال پیش رو که تمام عکسها با کیفیت بودن و حتی برای نقد عکس هم بچه ها وقت میذاشتن
ولی متاسفانه الان اینقدر سرعت تاپیک بیش از حد شده که مجال این کار نیست
یک مقدار تاپیک نا منظم شده و سطح تکنیکی عکسا پایین آمده ( عکس خاصی رو نمیگم )
باید بگم منظورم از این صحبت ها به هیچ وجه نشان دادن این نیست که من عکاس خوبیم ولی فکر می کنم صحبت های درستی است
باز هم میگم که این وظیفه من نیست که این حرفها رو بزنم ولی بیشتر هدفم درد دل کردن با دوستان بود
ممنون
اینم برای رفع اسپم
![]()
فک کنم دوستان منظورشون به عکس من بود
شرمندم
عکس اصلی 4 مگ حجمش هست
البته اون چیزی که مهمه اینه که قانون تاپیک زیر 300 کیلوبیت هست که من کاملا رعایت کردم
فک نکنم بارگزاری یه عکس 300 کیلوبیتی برای دیال اپ هم سخت باشه که دوستان انقد حرس می خوردن
بعد دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگفتی کدوم پارک شریعتی وکجای تهران
پس منو نخوندی 1-2 صفحه قبل؟
NIKON D700
زیر بنای ازادی نیویورک
عکس از مشعل
نوامبر 2011
![]()
Last edited by niosha m; 14-04-2012 at 23:38.
عجب حسن تصادفی شد
من دقیقا امروز این پارک بودم
عکسو کی گرفتید
خدایی گل های زیبایی کاشتن
دم شهرداری منطقه 3 گرم : دی
sx 230
![]()
Last edited by Naser-k; 15-04-2012 at 00:07.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)