چرا نمیشه ,شما جون بخوا ,کیه که بده !!!![]()
چرا نمیشه ,شما جون بخوا ,کیه که بده !!!![]()
نکته انحرافیچرا نمیشه ,شما جون بخوا ,کیه که بده !!!
900تا ال سی فرستادم برای ساپورت shali01.احتمالا 1000تا دیگه میفرستم برای روستای دیگش.لویالتی روستاهاش شده 45.بولوت اگر نمیتونی با سبان صحبت کنی ریپورت بوردر201 رو سند کن برای من براش بفرستم بگم کار تو بوده.
به به ببین کیا اینجا جمعن همه از ترایب فایت بچه ها ما چرا با این ترایب ×× دشمن شدیم ؟
اگه بشه تا آخر این هفته میرم تو کار نوبل کردن
در مورد سیستر ترایب , همین ترایب فایت 2 داره جنوب ک73 رو میگیره فک نکنم جایی برای فایت 3 بمونه مگر این که فایت 3 بره یه قاره دیگه
فرستادم900تا ال سی فرستادم برای ساپورت shali01.احتمالا 1000تا دیگه میفرستم برای روستای دیگش.لویالتی روستاهاش شده 45.بولوت اگر نمیتونی با سبان صحبت کنی ریپورت بوردر201 رو سند کن برای من براش بفرستم بگم کار تو بوده.
هم توی تریبال فروم گذاشتم
برای این باهاشون دشمن شدیم چون اعضاشون توی حمله به shali01 شرکت داشتن.من با کمال میل حاضرم توی حملات شرکت بکنم.همین الان هم 900 تا ال سی ساپورت فرستادم برای شالی.
ولی من حاضرم برای تجدید قبا دهن این یارو border 201 رو سرویس کنم توی ATF هم که بودم همه بچه ها مون با این یارو مشکل داشتن
وای اشتباهی یه شهر ابوندود پیدا کردم بالای
5000 امتاز نیو هام رو فرستادم نتونستم کنسلش کنم
نترس.فوقش همه نیروهات کشته میشن.
راستی بچه ها من پروفایلمو عوض کردم.برید ببینید خوبه؟مشکلی توش نیست.
ببینم مصطفی فقط تا وقتی میشه عکس توی پروفایل گذاشتش که پرمیوم داشته باشیم؟
خوب مختصاتش و بده
اگه فاصله زمانی من کمتر باشه قبل از اینکه یونیت هات برسه یونیت میفرستم برات پاکسازیش میکنم
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)