بچه کجائید؟
تاپیک خیلی خلوت شده...
بازی شنبه هست و تا 30 دقیقه قبل از بازی می توانید در پیشبینی شرکت کنید:
لیست کسانی که تا حالا شرکت کردند:(در صورت نبود اسمتون بگید تا بذارم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه کجائید؟
تاپیک خیلی خلوت شده...
بازی شنبه هست و تا 30 دقیقه قبل از بازی می توانید در پیشبینی شرکت کنید:
لیست کسانی که تا حالا شرکت کردند:(در صورت نبود اسمتون بگید تا بذارم)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
استقلال 3 بر صفر میبره.
واقعا خوبه چون ما هم از کاشان داریم تدارکات کار رو فراهم میکنیم تا به دربی برسیم
پرچم بالاس!
این صدا و سیما هم خودشو گرفته ها... شیطونه میگه بعد از بازی بریم یه حالی هم به در و پنجره های اونا بدیم ها
ایشالا که بعد جای مارو خالی کنید چون اونجا اینترنت در دسترس نیست بیایم شاد باش بگیم... عکس هم گرفتید به یاد ما باشید
راستی بچه ها چه بعد از بازی با اس اس اهواز چه نتایجی پیش بینی کردن! لول
3-2 به نفع آبی دلان
به صداوسیما چکاردارید میخوایید صبح تاشب به فوتبال هم گیربدند وبگند چرااینهمه توفوتبال خرج میشه ؟
این صدا سیما با چندتا شیشه شکسته شده ادم نمیشه ناکس برای هر بازی داره چند صد میلیون پول در می یاره...
علیرضا جان دفعه بعد پیشبینت را به صورت جداگانه بنویس...
اگه الان فدراسيون بگه هر شبكه اي كه ميخواد بياد تو مزايده شركت كنه
باور كنيد مسئولانه دوبي اسپورت با كله ميان و 2 برابر قيمت صدا و سيما بازي هاي ليگ رو ميخرن
آخرین اخبار باشگاه استقلال - جمعه 5 مهرماه
مجتبی جباری در تمرینات : مجتبي جباري بار ديگر در تمرينات تيم فوتبال استقلال تهران شركت كرد. تمرينات تيم استقلال تهران از ساعت 16:30 روز پنجشنبه در زمين شماره 2 ورزشگاه آزادي آغاز شد و در اين تمرينات تمامي نفرات به جز "ابراهيم تقيپور" حضور داشتند.
بازگشت واعظی آشتیانی : اميررضا واعظي آشتياني مديرعامل باشگاه استقلال تهران و رييس فدراسيون دوچرخهسواري كه روز چهارشنبه گذشته به منظور شركت در اجلاس فدراسيون جهاني دوچرخهسواري عازم ايتاليا شده بود، يكشنبه شب به تهران بازخواهد گشت و از روز دوشنبه به صورت رسمي در باشگاه استقلال حاضر شده و اداره اين باشگاه را در دست ميگيرد.
سخنان بیک زاده : خودم از وضعيت خودم راضي نيستم و هنوز با روزهاي خوب خودم در گذشته فاصلهي زيادي دارم. پس از پيروزي پرگل برابر استقلال اهواز هم اكنون شرايط روحي بازيكنان نيز خوب شده است و آنها شادابتر و سرحالتر از گذشته تمرين ميكنند. با اين حال اين پيروزي نبايد باعث شود تا ما مغرور شويم. پيروزي پرگل برابر استقلال اهواز بايد فقط به اعتماد به نفس ما را بالا ببرد.
امیر قلعه نویی : بر روي كسب سه امتياز ديدار با راهآهن تمركز كردهايم. نتيجهي بسيار خوب بازي مقابل استقلال اهواز، شرايط تيم را تغيير داده است و پس از پشت سر گذاشتن روزهاي دشوار اكنون براي استقلال بسيار مهم است كه در بازي با راهآهن نيز پيروز شود. برخلاف عدهاي من راهآهن را حريف آساني نميدانم، آنها سرمربي و بازيكنان جوان و پرانگيزهاي دارند، ضمن آنكه تمامي تيمها در مقابل استقلال يا پرسپوليس با قدرتي دو برابر ظاهر ميشوند، ما تيم را طوري آماده ميكنيم تا موفقيت بازي استقلال اهواز را مقابل راهآهن نيز تكرار كند. روز شنبه قرار است به مصاف راهآهن برويم، بنابراين روي اين بازي تمركز كردهايم، تمامي ديدارهاي ليگ سه امتياز دارد و به هر بازي بايد در موقع مناسب همان بازي فكر كرد. همان طور كه پيش از اين گفتم بازيكنان استقلال بايد صبور باشند، در هر صورت صحبت كردن در اين باره مشكلي را حل نميكند و مهم اين است كه جباري و ساير بازيكنان در تمرين حضور دارند. مساله جباري يك مشكل درون خانوادگي استقلال بود كه حل شد.
ميدونيد پيام بازرگانيايه قبل هر بازي ثانيه اي چنده؟
حداقل 300-400 هزار تومان
اگه براي هر بازي 20 دقيقه پيام بدن ميشه حداقل 400 ميليون تومان
باور نكردنيه
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)