شيث رضايى: نيكبخت نه ، كريمى و توره ستاره دربى مى شوند
![]()
اين روزها پيدا كردن «شيث رضايى» از هر كارى سخت تر است و براى صحبت كردن با اين بازيكن بايد از چندين و چند كانال متفاوت وارد شد اما به اين خاطر كه شنيدن حرف هاى شيث كه طى سال هاى اخير پاى ثابت دربى بود در اين روزهاى قبل از رويارويى دربى شصت و پنجم سرخابى ها مى تواند جذاب باشد، هر طور كه بود با اين بازيكن ارتباط برقرار كرديم. متن گفت و گويمان را در ادامه مى خوانيد:
• باز هم نزديك به دربى هستيم اما اين بار نام شما را در ليست بازيكنان پرسپوليس نمى بينم. در اين باره صحبت مى كنى؟
- در رابطه با پرسپوليس بايد بگويم من در حال حاضر سنگين ترين درد دنيا را به علت دورى از تيم محبوبم تحمل مى كنم. اصلاً برايم باور كردنى نيست كه قرار باشد دربى برگزار شود و من در آن حضور نداشته باشم. همه فكر مى كنند اگر درخصوص پرسپوليس حرف مى زنم به دليل شهرت طلبى و حاشيه هايى است كه دور و بر اين تيم وجود دارد اما قسم مى خورم آن طور كه بعضى ها فكر مى كنند نيست. من از روزى كه فوتبال را شروع كردم پرسپوليسى بودم و اتفاقاً از لحظه آغاز فوتبالم تاكنون همه مربيانم پرسپوليسى بودند. در فصل نقل وانتقالات هم به مسئولان باشگاه گفتم حاضرم قرارداد سفيد امضا كنم و نيمكت نشين شوم اما در تيم محبوبم بمانم. باوركنيد علاقه ام به پرسپوليس را با هيچ معيارى نمى توان مقايسه كرد به همين دلايل است كه مى گويم از نبودن در دربى زجر مى كشم!
• ديگر همه مى دانند كه چرا از پرسپوليس رفتى اما جالب است بدانيم در اين شرايط دوست دارى كدام تيم پيروز شود؟
- حتماً پرسپوليس شك نكنيد. من پرسپوليسى هستم و در هر شرايطى عاشق رنگ سرخ پيراهن اين تيم پس دلم رضا نمى دهد حتى در حاليكه بنا به دلايل بسيارى در پرسپوليس نيستم استقلال پيروز دربى شود.
• در بازى رفت فصل گذشته شما پاس گل دادى و محسن خليلى با يك ضربه سر بازى را به تساوى كشاند اما در اين ديدار جاى هر ۲ نفر شما خالى است.
- حيف شد كه نه من هستم، نه محسن خليلى وگرنه در اين بازى پوست استقلال را مى كنديم!
• در رويارويى صباباترى با استقلال يك گل ديدنى به آبى ها زدى. اگر در اين دربى حضور داشتى و مى توانستى با پيراهن پرسپوليس به ميدان بروى باز هم گل مى زدى؟
- اصلاً بعد از بازى با صباباترى هم در مصاحبه هايم گفتم كاش اين گلى كه براى صباباترى زدم را با پيراهن پرسپوليس به استقلال مى زدم.
• طى هفته هاى اخير در پست خودت بازيكنان پرسپوليس را چگونه ديدى؟
- ببينيد چه بازيكنانى كه تازه به تيم آمده اند و چه مسعود زارعى كه فصل پيش هم در پرسپوليس بود بازيكنانى بسيار خوب هستند اما به عقيده من تيم در اين پست لنگ مى زند. آنها بازيكنانى تمام عيار و ايده آل براى پرسپوليس نيستند و اگر همين روند ادامه يابد حتماً پرسپوليس به مشكل برمى خورد. البته اميدوارم پيش بينى ام در اين مورد غلط از كار در آيد!
• فكر مى كنى چه بازيكنانى از پرسپوليس ستاره ميدان شوند؟
- در حال حاضر كريم باقرى در حد يك فوق ستاره در پرسپوليس بازى مى كند و بسيار موثر قوى در ميان ميدان حضور دارد. وقتى او را مى بينم كه با اين سن و سال مثل يك جوان ۱۷ ، ۱۸ ساله بازى مى كند و مى دود به وجد مى آيم و در خط دفاع هم فرانك آتسو مهره خوبى است در ضمن ابراهيم توره هم مى تواند يكى از مهره هاى موثر در اين بازى باشد. البته بايد به استقلالى ها هم احترام گذاشت چرا كه آنها هم با تمام قوا به مصاف پرسپوليس خواهند آمد.
• از عليرضا نيكبخت به عنوان يك بازيكن موثر نام نبردى. آيا هنوز اختلافاتت با اين بازيكن پا برجاست؟
- در مورد نيكبخت حرف نزنيم بهتر است!
• غيبتت در دربى به چشم مى آيد؟
- اميدوارم اين آخرين دربى زندگيم باشد كه در آن حضور ندارم. اين فصل برايم فصل سختى است كه مى خواهم هر چه زودتر به اتمام برسد.

جواب بصورت نقل قول