چی میگی شما؟! دفعه اول بله عکس میزاره ولی با ادیت می تونی تبدیلش کنی به لینک! خیلی سخته!؟
قوانین تاپیکه! صفحه اول مطالعه کن!
چی میگی شما؟! دفعه اول بله عکس میزاره ولی با ادیت می تونی تبدیلش کنی به لینک! خیلی سخته!؟
قوانین تاپیکه! صفحه اول مطالعه کن!
درسته برادر ایشونم عکسو گذاشتن من دیدم اول اینجوری شد ولی با یه ادیت تبدیل به لینک کردن دیگه قانون هست باید تبعیت شه ازش منم عکس گذاشته بودم صفحه قبل با تاپاتالک تا پست ایشون رو دیدم امدم با PC گذاشتمشون توی اسپویلر
ایشون از شما الان لینک عکسارو میخوان مثل عکسی که توی پست شما بود و من توی نقل قول با ادیت تبدیل به لینک کردم
موفق باشین
دوستانی که از تاپاتالک استفاده می کنند اگه نمی خوان لینک عکس رو بزارن حداقل عکس رو ویرایش کنند و سرو ته اش رو بزنند یا ریسایزش کنند
خیلی از اپلیکیشن ها هستند که بالاقاصله بعد از اسکیرین شات در گوشی امکان ویرایش عکس رو فراهم می کنند تقریبا هیچ زحمتی هم نداره
دوستان سرعت 3gازدیشب تا الان توشیراز افت دارد.
اهواز مشکلی نبود و سرعت دان روی همون 1 مگابایت بود
سلام
دوستان ی برنامه میخوام که قدرت سیگنال دریافتی از دکل رو ارائه کنه به عدد.... برای اندروید....لطفا میزان استاتدارد برای هر نسل هم بفرمایید....2 3 و 4....
Network Signal Info و Status خود گوشی.
همشون از یه استاندارد تبعیت میکنن...هرچه سیگنال منفی عددش کمتر باشه و ASU بیشتر..سیگنال قوی تره
real signal برای اندروید
سلام
دوستان عکس ها رو در اسپویلر قرار بدید
اگر از نرم افزار فروم استفاده (تاپاتالک) می کنید لینک عکس رو قرار بدید یا حداقل عکس رو به اندازه ی کوچکتر تبدیل کنید
با تشکر
از دوستان کسی میدونه چرا بعد از ساعت 7 اینترنت ایرانسل قطع میشه؟ تو بسته 2-8صبح.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)