تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 695 از 720 اولاول ... 195595645685691692693694695696697698699705 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,941 به 6,950 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ببخشید یه سوال داشتم.

ما یه تلویزیون پاناسونیک داریم . مدلش اینه . TH-L42E3R

من میخوام بدونم فرکانس این تی وی چقدره. منتها در اینترنت هر چقدر دتبال جزئیات این مدل گشتم چیزی نیست. کسی میتونه کمکم کنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    یکی به من بگه الان led WT50 تو ایران اومده یا نه چون هر چی گشتم سایتی برای فروش ندیدم و چقدر فرق هست بین این مدل و led DT50 و ایا ارزش داره اصلا این دو مدل رو خرید یا بهتره برم سراغ یه مارک و مدل دیگه و الان چشمم مدل LG LED 3D ULTRA HD SMART TV 49UB850 گرفته ولی یه جا نقدش دیدم تو سایتهای خارجی زده بود نشت نور زیاد داره و کلا افتضاحترین تی وی 4k هست.

من دنبال یه led 3d هستم که اولن کنتراست و برایتنس و کلا نور دهی خوبی داشته باشه و رنگهاش هم در محدوده پلاسما باشه و سرعت هرتز اون هم خیلی بالا باشه و کمتر از 1000 هم نباشه چون برای بازی کردن میخوام و از همه مهمتر مشکی عمیق و نشت نورش کم باشه و باریک و شیک هم باشه و تا 6 تومن هم هزینه میتونم بکنم و یدونه تی وی سونی w804a هم خریدم از کرده خودم پشیمون شدم چون هم همون اول پیکسلش سوخت و هم نشت نور زیادی داشت و کنتراست و برایتنسش هم تعریفی نداشت و کیفیت ساختش هم انگاری پلاستیک کهنه بود و با بدبختی ردش کردم رفت و اصلا از تی وی سونی دیگه خوشم نمیاد با این سریهای ابکی W و پلاسما هم بعد از فاجعه هیروشیمای vt30 دیگه حاضر نیستم بگیرم با اون مشکل بجاموندگی تصویرش که نمیشه یه بازی با نقشه روش بازی کرد اخرشم بترکه تو پک و پوزمون.

دوستان فوحش هم خواستین بدین فقط جان من نظر بدین پست ما صد روز اینجا نمونه بی جواب.با سپاس فراوان
    Last edited by nob2003; 10-10-2014 at 23:11.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان VT30 پنجاه اینچ رو بخوام بفروشم (دست دوم) چه قیمتی بگم که نه مفت داده باشم و نه گرون...حدود قیمت چقدره برای مصرف کننده؟ کسی اطلاع داره؟

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با انتظارات شما فقط پلاسما میتونی بخری!!

5. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

PANASONIC LED 3D SMART TV 42FT60
    32,100,000 ريال
    -----------------
    PANASONIC LED 3D SMART TV 42AS670
    30,700,000 ريال
    ---------------
    PANASONIC LED 3D FULL HD TV TX- L42ET6
    33,700,000 ريال

این 3تا چجورین ؟فرقشون چیه
    Last edited by Mehrdad092000; 12-10-2014 at 00:25.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    یکی به من بگه الان led WT50 تو ایران اومده یا نه چون هر چی گشتم سایتی برای فروش ندیدم و چقدر فرق هست بین این مدل و led DT50 و ایا ارزش داره اصلا این دو مدل رو خرید یا بهتره برم سراغ یه مارک و مدل دیگه و الان چشمم مدل LG LED 3D ULTRA HD SMART TV 49UB850 گرفته ولی یه جا نقدش دیدم تو سایتهای خارجی زده بود نشت نور زیاد داره و کلا افتضاحترین تی وی 4k هست.

من دنبال یه led 3d هستم که اولن کنتراست و برایتنس و کلا نور دهی خوبی داشته باشه و رنگهاش هم در محدوده پلاسما باشه و سرعت هرتز اون هم خیلی بالا باشه و کمتر از 1000 هم نباشه چون برای بازی کردن میخوام و از همه مهمتر مشکی عمیق و نشت نورش کم باشه و باریک و شیک هم باشه و تا 6 تومن هم هزینه میتونم بکنم و یدونه تی وی سونی w804a هم خریدم از کرده خودم پشیمون شدم چون هم همون اول پیکسلش سوخت و هم نشت نور زیادی داشت و کنتراست و برایتنسش هم تعریفی نداشت و کیفیت ساختش هم انگاری پلاستیک کهنه بود و با بدبختی ردش کردم رفت و اصلا از تی وی سونی دیگه خوشم نمیاد با این سریهای ابکی W و پلاسما هم بعد از فاجعه هیروشیمای vt30 دیگه حاضر نیستم بگیرم با اون مشکل بجاموندگی تصویرش که نمیشه یه بازی با نقشه روش بازی کرد اخرشم بترکه تو پک و پوزمون.

دوستان فوحش هم خواستین بدین فقط جان من نظر بدین پست ما صد روز اینجا نمونه بی جواب.با سپاس فراوان
    دوستان حداقل کسی نمیدونه led WT50 پانا هست تو ایران یا نه و یه led که حداقل قابل قبول با مشخصه هایی که گفتم به غیر از سونی معرفی کنید.ممنون

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان VT30 پنجاه اینچ رو بخوام بفروشم (دست دوم) چه قیمتی بگم که نه مفت داده باشم و نه گرون...حدود قیمت چقدره برای مصرف کننده؟ کسی اطلاع داره؟
    4 الی 5 کف و سقفشه

9. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوستان حداقل کسی نمیدونه led WT50 پانا هست تو ایران یا نه و یه led که حداقل قابل قبول با مشخصه هایی که گفتم به غیر از سونی معرفی کنید.ممنون
    WT60 هم احتمالا پیدا کنی.

11. 2 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظرم اگه میخوای led بگیری صبر کن AX800 هم بیاد تو بازار بعد تصمیم بگیر ....

13. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

به نظرم اگه میخوای led بگیری صبر کن AX800 هم بیاد تو بازار بعد تصمیم بگیر ....
    ممنون دوست عزیز حدود قیمتش مشخص نیست و یا اینکه دقیق کی میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •