خدا رو شکر که این ..... نشد مربی تیم ملی
وگرنه آبرو ایران رو میبرد
بله
خير
خدا رو شکر که این ..... نشد مربی تیم ملی
وگرنه آبرو ایران رو میبرد
جالب اينجاس هيچ كس هم بهش كار نداره
مثه اين پارتيش خيلي گلفته
طرف تو زير زمين خونش سيگار ميكشه كميته انضباطي احضارش ميكنه
اين همين طور راه ميره يا پشت سر قلعه نوعي حرف ميزنه يا قطبي
فریاد شیران که باحال صحبت کرد...کلی خندیدیم!![]()
من فکر کنم این زیردست عزیز محمدیه و از قول اون صحبت میکنه و هر حرفی رو که اون نمی تونه تو رسانه ها بگه این میگه.
الان اگر مرفاوی بیاد یکی از این حرفا بزنه شونصد سال از نفس کشیدن محرومش می کنن. اما این اصلا تذکر هم نمی گیره چه برسه به محرومیت.
اي بابا من كه هرچي مي نويسم اين رباط خشكله پاكش ميكنه!
عجب آدم خوبيه اين مايلي كهن به به به به!!!!
اصلا به هيچكس تهمت نميزنه، فحش نميده ، بد و بيراه نميگه، خودش رو از همه بهتر نمي دونه و..... خلاصه هر چي بگم از خوبياش كم گفتم!!!!
راضي شدي جناب آكوا!!!!
مدیرعامل استقلال همچنین گفت: در استقلال بازیکن سالاری جایی ندارد و با آن برخورد قاطع می کنیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال در جمع بازیکنان این تیم تاکید کرد که در این تیم بازیکن سالاری جایی ندارد و به شدت با این معضل برخورد خواهند کرد.
به گزارش مهر، امیررضا واعظی آشتیانی که عصر سه شنبه در محل تمرین آبی پوشان حضور پیدا کرده بود، پس از دیدار با بازیکنانی چون طالب لو وصادقی در جمع بازیکنان این تیم با اشاره به حضور مستمر خود و صحبت های قبلی اش برای بازیکنان، توانایی های مجموعه کنونی استقلال را به آنان یادآوری کرد و گفت: استقلال بخت مسلم قهرمانی است و دیدار با مقاومت سپاسی می تواند نقطه آغازی دوباره برای این تیم باشد.
مدیرعامل استقلال همچنین گفت: در استقلال بازیکن سالاری جایی ندارد و با آن برخورد قاطع می کنیم.
واعظی آشتیانی در ادامه از جلسه درونی بازیکنان با یکدیگر و بیان مشکلات بین خودشان استقبال کرد و برگزاری این نشست های دوستانه میان استقلالی ها را برای مرتفع کردن مسایل مفید خواند.
مدیرعامل استقلال در پایان نیز گفت: بزودی خبر مهمی خواهید شنید و اطمینان می دهم از این پس بیش از گذشته در کنار شما باشم و اجازه ندهیم این خانواده گرم و صمیمی دچار مشکل شود.
خبري مهمتر از برسر كار آمدن پرويز مظلومي
مرفاوي كه بلد نيست درست صحبت كنه ولي فكر نكنم قلعه نويي برگ برنده اي از صمد داشته بشاه.
بازيهاي بقيه تيمها رو شبكه هاي استانيشون نشون ميده.ولي اگه بازيهاي استقلال و پيروزي رو فقط شبكه تهران نشون بده صداي بقيه در استانهاي ديگه در مياد ولي اگه بازيهاي سپاهان رو شبكه 3 هم نشون نده آب از آب تكون نميخوره.
بنظرم يه جرياناتي ميخاد تاج فوتبال ايران رو به دسته 1 ببره البته شك دارم اما به رتبه 13 دو سال قبل و 18 هفته بدون يك پنالتي!كه فك ميكنم...
استيل آذين اندازه موهاي سر علي كريمي پنالتي زده!
البته چون گندش درومده اين هفته يكي الكيم بندازه زمين پنالتي ميگيرن اما....
ايشالله اسم اصلي آبي ها دوباره به تاج بر گرده اسم عربي كه براي تيم فوتبال خنده داره يعني تيم مستقل!كي اين اسمو انتخاب كرده?!....تيمي كه ميگن زمين اختصاصي نداره 3تا زمين داشت كه الان يكيش شده باشگاه ورزشي سازمان تربيت بدني تو كوچه استقلال خ بهارستان
اميدوارم استيل آذين و پاس و قلعه نويي حقه باز برن كه رفتن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)