تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 695 از 1185 اولاول ... 195595645685691692693694695696697698699705745795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,941 به 6,950 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خواهش میکنم.لطف دارید.
    من یه معلم پاره وقتم که درآمد ناچیزم اجازه نمیده مارکهای غلط انداز مثل شنل و ch و ..............بگیرم.
    و حتی اگرم داشتم 200 -300 هزار تومن بابت یه ادکلن به مغازه دار گردن کلفت سودجو نمیدادم.باور کن اینا حداقل قیمت هر عطر رو از کارن لو 20 تومنی گرفته تا کرید 500 تومنی که میگن مال ناپلئون بناپارت بوده را ضربدر 2 تا 5 میکنن و به ما بدبختا غالب می کنن.
    تجربه بهم نشون داده عطرای ارزون قیمتی مثل همین کارن لو که زیر مجموعه شرکت غولی به نام geparlys ( متشکل از هشت شرکت با چندین عطر از هر شرکت -که در همون سایتی که بهت لینک دادم میتونی اسامی و محصولاتشون رو ببینی )در فرانسه هست میتونه با 1/10 قیمت کار آدمو در حد ادکلنای مارک دار الکی گرون راه بندازه.
    درسته رفیق ؟
    منم قبلا مثل شما فکر میکردم و همه فروشنده ها رو پولشو میدونستم (بلا نسبت خیلی ها) تا اینکه کمی نزدیک شدم و متوجه شدم دست اینها هم نیست. اگر هم قرار کسی سود زیاد ببره اون تاجر وارد کنندهست. ولی باور کنید این ارزش پول ماست که داره پایین میاد و نه اینکه اینها گرون فروش هستند و همشون پول خوار! البته بعضی ها هم از این آب گل آلود بسیار ماهی های تپل مپل هم گرفتند

2. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

من کد 37 و xbright رو دارم که بوشون خیلی نزدیک به هم وکپی خوبی از آزارو کروم میباشند.
    مدلای دیگشو هنوز نخریدم.
    من یه معلم هستم به توان .....................n
    ببخشید اینو میگم ولی فکر کنم نمونه تقلبی از آزارو کروم رو تست و یا استفاده کردید چون بوی این ایکس برایت کجا و کروم کجا! شاید هم من تقلبی استفاده کردم البته اگر این اشانتیون های 7 میل هم تقلبی داشته باشند

4. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Shahin King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من اون ابی رو تست کردم اما قیمت یادم نمیاد به نظرم اولش بوش مرکباتی و خنک اومد که یکم شباهت به ادکلن ارمانی خودم داشت واسه همین نگرفتم به نظرم خوشبو اومد من که خوشم اومد پخش بوی خوبی هم داشت موندگاری رو پوست من متوسط رو به بالا

7. این کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

آبی همون طور که حامد خان فرمودن بوی مرکباتی داره.خیلی شبیه سی کی وان هست که شیرین تر شده.

9. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه nadermatin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ببخشید اینو میگم ولی فکر کنم نمونه تقلبی از آزارو کروم رو تست و یا استفاده کردید چون بوی این ایکس برایت کجا و کروم کجا! شاید هم من تقلبی استفاده کردم البته اگر این اشانتیون های 7 میل هم تقلبی داشته باشند

بنظر من ایکس برایت زیاد شبیه کروم نیست.من کد 37 رو گفتم شبیه اشانتیون آزارو کرومه.قبلا چند جا تست کردم.همون بو بود.فرقی نمیکرد.موندگاریشم با توجه به خنکیش خوبه.حالا کد 37 رو هم تست کن باهاش مقایسه کن.بعدشم این آزارو مگه چیه که اینقدر براش کلاس میزاری؟یه برند متوسط رو به پایین در حد دیویدف.حرف شنل و کرید که نیست که!
    Last edited by nadermatin; 16-07-2012 at 10:25.

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

زیاده !؟
    آخه شنیدم جز تولید کم هست !
    بوش چطوره از نظر شما ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

زیاده !؟
    آخه شنیدم جز تولید کم هست !
    بوش چطوره از نظر شما ؟
    بله راحت یافت میشه!

خیر تولید محدود نیست و تو این گروه فقط پیور مالت هست که تولید محدود هستو با قیمت فوق فضایی

اینا رو با هم قاطی کن : توتون (البته نه توتون سیگار!) - کاکائو- ادویه جات (البته در نت ابتدایی) - شیرینی عسلی .

13. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بنظر من ایکس برایت زیاد شبیه کروم نیست.من کد 37 رو گفتم شبیه اشانتیون آزارو کرومه.قبلا چند جا تست کردم.همون بو بود.فرقی نمیکرد.موندگاریشم با توجه به خنکیش خوبه.حالا کد 37 رو هم تست کن باهاش مقایسه کن.بعدشم این آزارو مگه چیه که اینقدر براش کلاس میزاری؟یه برند متوسط رو به پایین در حد دیویدف.حرف شنل و کرید که نیست که!
    فکر کنم اشتباه کردی!

چون من به پست دوست عزیزمون جناب wen نقل قول کردم. مگه شما هم گفتید شبیه آزارو کروم هست؟

ولی در مورد بعدش آخه شما کجا خوندید که من طرفدار برند آزارو هستم و یا مطلبی خوندید که به کلاس گذاشتن در مورد آزارو مربوط میشه؟ چون من از کارای آزارو زیاد استفاده نمیکنماینجا هم فکر میکنم منو با کس دیگری اشتباه گرفتید!

خودم به شخصه زیاد به برند توجه نمیکنم ولی اگر قرار باشه برای برندی توجه قائل بشم یا براش کلاس بزارم رالف لورن و ایو سنت لورنت هست. اینجا به هر کسی بگید میدونه

15. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بله راحت یافت میشه!

خیر تولید محدود نیست و تو این گروه فقط پیور مالت هست که تولید محدود هستو با قیمت فوق فضایی

اینا رو با هم قاطی کن : توتون (البته نه توتون سیگار!) - کاکائو- ادویه جات (البته در نت ابتدایی) - شیرینی عسلی .
    به نظر خوشم بیاد !
    پخش بو و جذابیت در چه حده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •