بي ارزش كه نميشه
شما ميتوني انصراف بدي و با مدرك كارداني فارغ التحصيل بشي و براي بقيه واحدهات هم گواهي پاس شدن بگيري
البته براي ادامه تحصيل بايد كنكور بدي و در صورت قبولي درست را ادامه بدي
بي ارزش كه نميشه
شما ميتوني انصراف بدي و با مدرك كارداني فارغ التحصيل بشي و براي بقيه واحدهات هم گواهي پاس شدن بگيري
البته براي ادامه تحصيل بايد كنكور بدي و در صورت قبولي درست را ادامه بدي
سلام
معافی ؟ صبر کنه شاید عفو رهبری که معلوم نیست کی بخوره !
وضعیتش ؟ چه یک روز چه صد روز از آموزش گذشته باشه و دیگه نری فراری هستی و بگیرینت فرتی زندان
معافی برای چاقی لاغری هم خیر دیگه نداریم
البته تو آموزشی از بس میری کلاس و میایی و مسخره بازی داره که عصرش فقط میخوابی و حس راه رفتنم نداری
فقط تو آموزشی روزارو نشمار که نمیگذره لا مصب!![]()
سلام
من تک فرزند هستم ... دیپلم دارم ... میخوام برم سربازی ...
اول اینکه با توجه به 25 ماه سابقه جبهه پدرم و تک فرزند بودن ممکنه تو شهر خودم بیفتم یا نه ؟
رفتار با دیپلمه ها چطوره ؟ بده ،خیلی بده ، خیلی خیلی بده ؟ یا کلا شانسیه و بستگی به عرضه ی خودم داره ؟!
مدت آموزشی الان چقدر هست ؟
پدرم سابقه جبهشو گفتم تقریبا چقدر کم میشه از خدمتم ؟
لطفا حتما جوابمو بدین
ممنون
Last edited by TWILIGHT-ROMANCES; 24-01-2012 at 02:13.
بچه ها شرمنده من هی سوال میکنم
کتابخونه هم داره پادگان ؟ عصرها هم که بیکاریه هیچی هم که نمیشه برد آدم چطوری 3 ماه رو بگذرونه
بعده سه ماه آموزشی بیکاری بیشتر میشه ؟
تو آموزشی اگه وقت آزاد داشتی فقط میخوابی ، فرصت برای کتاب خوندن نیست بیخودی بار خودت رو سنگین نکن !
راستی ، برگ سفید دوستان اعزامی 1 اسفند هنوز نیومده ؟ کسی +10 رفته ؟
اینا همه الکیه . من خودم الان تو آموزشیم . هاشمی نژاد نیشابور . هم تونستم کتابامو بخونم , نه سخت گذشت . کلی حال میکنیم اونجا . امروز مرخصیم تموم میشه دلم واسه بچه ها پادگان و مسخره بازیا تنگ شده . لامصب اونجا کرکره خندست .
ما ازنماز که ساعت 5 برمیگردیم . بعد میریبم تو آسایشگاه استراحت . شام رو ساعت 6:30 میخوریم و بعدش دیگه در اختیار خودمونیم و میرم سر کتاب خوندن .
به خدا همه اینایی که درباره ی خدمت میگن چرته . خیلی سادست . نفهمیدیم کی 30 روز گذشت بقیشم میدونم به همین سادگی می گذره .
سلام
شما فقط شانس آوردین هوا به سردی پارسال ما نیست
و اینکه چون به فصل سرما خوردین زیاد اذیتتون نمیکنند از نظر کلاس های تاکتیک و ...
ولی اردوی سختی رو براتون پیش بینی می کنم مخصوصا اگه اردوگاه بالا ببرنتون
راستی کدوم گردانی؟
ببینم شنبه رژه رو چیکار میکنید یک خیلی خوب از فرمانده میگیرین یا نه![]()
من هنوز وقت نکردم برم خودش میاد دیگه. این چه وضعی هست اخه دو روز بعد کنکور باید بریم سربازی!![]()
هم اکنون 36 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 36 مهمان)