kheee: لبتاپ؟؟؟ آخه کارت گرافیک لب تاپ با pc فرق داره
kheee: لبتاپ؟؟؟ آخه کارت گرافیک لب تاپ با pc فرق داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کن,پسورد فایل هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ƒtg [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.com هست ,سینبول نوشتم به صورت ساده نمیشد![]()
Last edited by pancha73; 13-07-2013 at 20:55.
به نظر من یه راه بیشتر نداری! باید برای همیشه لیگو بزاری کنار![]()
سلام. خوش آمدی. چک بکن ببین وقتی از نت استفاده نمیکنی چراغ های مودمت چشمک می زنند (فعالیت اینترنتی ناخواسته ای ویندوزت داره یا نه؟) احتمال داره ویندوز در حال آپدیت باشه (با توجه به سرعت نت ایران تا ابد به پایان نمی رسه) که با استفاده از گزینه turn off automatic updates از قسمت control panel ویندوز قابل حله. اگه مشکل از آپدیت نبود تنها دلیل باقی مونده یا ویروسه یا مشکل از ISP شماست (ضریب اشتراک 1به10 یعنی نوسان پینگ و سرعت دانلود مناسب) که یا باید ISP تون رو عوض کنید یا اشتراک مناسب بازی های آنلاین رو بخرید.
دوستان راه شرکت کردن تو تورنمنت ها رو پیدا کردم . RP هم میدن به نفرات اول تا سوم 20$rp نفر اول 10$rp نفر دوم 5$rp تازه نفر اول یه اسکین مجانی ryze هم میگیره سرورش مال امریکاس اونایی که کارشون خیلی درسته برن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ادرسشه باید یه فرم پر کنین و یه بامپ بزنین تو تاپیک بالاپولو مولم نمیخواد برای ثبت نام مثل اینکه.
میتونین تورنومنت های دیگه ای هم از اینجا پیدا کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
GL & HF![]()
داداش فرقی نمیکنه کجای ایران باشی به تازگی یه isp اومده کل ایران را پوشش میده پینگشم واسه lol حدود 35 هستش بدونه لگسلام دوستان من تازه عضو شدم مدتیه مطالبو دنبال میکنم
من مشکل پینگ دارم اونم از نوعه عجیب غریبش
isp من صبانت فردیس کرج از بعد از انتخابات پینگم نوسانه شدید داره قبلا 150 تا 250 بود بستگی به زمانش الان زیره 300 نمیاد و بعضی وقتا میره رو 2500 تا 3000!!!!!
به نظر شما اصلا ربطی میتونه به ویندوز داشته باشه؟؟؟؟
اگر نه بچه های کرج راهنمایی کنید از کدوم شرکت adsl بگیرم خسته شدم بس لیو خوردم و بهم گفتن نوووووووب![]()
اسمش اگه درست یادم بیاد an net بود همه جای ایران از این isp دفتر می بینید خیلی نت خوب و ردیفیه
شرایط م مدارک ثبت نامش هم اینه که اول تشریف ببری دست شویی به حدود یک کیلو an تازه تولید کنیبعد هم این یه کیلو را ببری بکنی تو حلق
صاحب isp بعد شما دارند یک an net میشید و میتونید با پینگ 35 بازی کنید این روش روی همه isp ها تست شده و کار داده حالا دیگه خود دانی هر چه زودتر بهتر...
یه نکته هم مد نظر داشته باشید حتما انی که استفاده می کنید تازه باشه ((هر چی تازه تر پینگ پایین تر))![]()
چند ماهه از این isp اشتراک داری؟شرایط م مدارک ثبت نامش هم اینه که اول تشریف ببری دست شویی به حدود یک کیلو an تازه تولید کنیبعد هم این یه کیلو را ببری بکنی تو حلق
![]()
دو خطه اول رو خوندم کلی ذوق مرگ شدم!!!ping 35!!!:(
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)