تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 695 از 1783 اولاول ... 19559564568569169269369469569669769869970574579511951695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,941 به 6,950 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه arisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به مودم هیچ ارتباطی نمیتونه داشته باشه. و در ضمن برخی از دوستان که از سرعت های بالا میگن استثنائاتی! هستند که دلایلش مشخص نیست. اون چیزی که مشخص هست برای اکثر کاربران سرعت دانلود شبانه کاهش پیدا کرده و عمدتا به زیر 60 رسیده.
    برای مثال من همیشه از سرعت های 256 دوستان 128 دار میخوندم مطالبی ولی در طول این چند سالی که من در مرکز تهران صبا هستم هیچوقت دانلود شبانم بیشتر از 128 نبوده. گاهی اوقات بنا بر تغییراتی سرعت ها کاهش پیدا می کرد ولی افزایشی در کار نبود. هر چند اینبار با تغییر سیستم این کاهش به نظر سراسری هست به جز شاید در مراکزی که این تغییر را اعمال نکردند.

2. این کاربر از arisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اونایی که تغییر سرویس میدن مثلا 128 رو میکنن یه مگ باید زنگ بزنن پشتیبانی بگن که پهنای باندشونو زیاد کنن downstream line و میگم که تنظیمات مودم تو همون صفحه اول معلومه باید زنگ بزنی با مسئول پشتیبانی صحبت کنی اون اینکارو برات میکنه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    مملکت تخیلی i.s.l.a.m

پيش فرض

نه چرا حرف بی اساس می زنین من همیشه سرعتم بالای 230 هست روز و شب اگر شک داری بازم عکس بزارم چون چند صفحه قبل گذاشتم ...
    دیشب هم 230 بود عین هر شب ...

5. 2 کاربر از em0lovelyb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اونایی که تغییر سرویس میدن مثلا 128 رو میکنن یه مگ باید زنگ بزنن پشتیبانی بگن که پهنای باندشونو زیاد کنن downstream line و میگم که تنظیمات مودم تو همون صفحه اول معلومه باید زنگ بزنی با مسئول پشتیبانی صحبت کنی اون اینکارو برات میکنه
    این یعنی چی؟؟من قبلا 128 بودم الان 512 شدم باید زنگ بزنم یا خود شرکت درست میکنه؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نه چرا حرف بی اساس می زنین من همیشه سرعتم بالای 230 هست روز و شب اگر شک داری بازم عکس بزارم چون چند صفحه قبل گذاشتم ...
    دیشب هم 230 بود عین هر شب ...
    من همونیم که باهاش bf3 بازی میکردی مهندس هر کی ندونه من که میدونیم از اینترنت چیزی نمیدونی .
    من حرف بی اساس میزنم؟
    Last edited by helllife; 06-08-2012 at 22:36.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

این یعنی چی؟؟من قبلا 128 بودم الان 512 شدم باید زنگ بزنم یا خود شرکت درست میکنه؟؟
    اره دادا زنگ بزن به پشتیبانی بگو میخوام با مسئول پشتیبانی صحبت کنم بعد خودش وصل میکنه بگو سرعتت چقدره تا پهنای باندتو زیاد کنه بگو بذاره رو 2048 البته باید سرعت 1 مگ باشه تا 200 کیلو دانلود کنی فیکس وگرنه هر چقدر که سرویست کمتر باشه سرعتتم کمتر میشه در ضمن یه بار که پهنای باندت و زیاد کرد دیگه نمیخواد هر دفعه زنگ بزنی خودش رو همون میمونه هر سرویسی که شارج کنی اوناییم که میگن با 128 با 200 ثابت دانلود نمیکنن بعده 10 ثانیه میاد رو 60 70

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

نه بابا فک نکنم اینطوری باشه وقتی یه سرعت میگیری همونو بهت میدن دیگه قرار نیس که زنگ بزنی شخصا بهشون بگی اگه اینطوری بود همه کاربرا باید زنگ میزدن دستی میبرد بالا اصلا با عقل جور در نمیاد!!!
    شما خودت زنگ زدی؟؟؟

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

منم فکر نمیکنم که اینجوری که شما میگی اشه
    آخه برا چی باید زنگ بزنی پشتیبانی؟
    وقتی که یه سرعت رو سفارش میدی همونو برات اعمال میکنن نیازی نیست زنگ بزنی پشتیبانی!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

اره دادا زنگ بزن به پشتیبانی بگو میخوام با مسئول پشتیبانی صحبت کنم بعد خودش وصل میکنه بگو سرعتت چقدره تا پهنای باندتو زیاد کنه بگو بذاره رو 2048 البته باید سرعت 1 مگ باشه تا 200 کیلو دانلود کنی فیکس وگرنه هر چقدر که سرویست کمتر باشه سرعتتم کمتر میشه در ضمن یه بار که پهنای باندت و زیاد کرد دیگه نمیخواد هر دفعه زنگ بزنی خودش رو همون میمونه هر سرویسی که شارج کنی اوناییم که میگن با 128 با 200 ثابت دانلود نمیکنن بعده 10 ثانیه میاد رو 60 70
    سلام دوست من اشتباه میکنی من 128 دارم چهار ساله سرعت روزانه و شبانم 200 به بالا بوده الان هم سرعت روزانه م همونقدره ولی 10 روزی میشه که سرعت شبانم پایین اومده
    البته فراموش نکنیم که در شهرها و مراکز مختلف مطمئنا با هم فرق دارن و هیچ ربطی هم به اضافه کردن پهنای باند نداره چون همش اتوماتیکه و پشتیبان اگر هم بخواد دسترسی به این امکان رو نداره مطمئن باشید

12. این کاربر از reza ranj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نه بابا فک نکنم اینطوری باشه وقتی یه سرعت میگیری همونو بهت میدن دیگه قرار نیس که زنگ بزنی شخصا بهشون بگی اگه اینطوری بود همه کاربرا باید زنگ میزدن دستی میبرد بالا اصلا با عقل جور در نمیاد!!!
    شما خودت زنگ زدی؟؟؟
    نه داداشی منظورم این نیست که همه زنگ بزنن گفتم اگه سرعتت پایینه با یه مگ مثلا رو 60 70 کیلو زنگ بزن اگه رو 130 140 که هیچی البته اونموقعی که درست نه الان که داغونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •