چه جوری وارد پنل شدی ؟
مودم من justic هست - باید چه جوری وارد پنل بشم و down stream رو ببینم ؟
چه جوری وارد پنل شدی ؟
مودم من justic هست - باید چه جوری وارد پنل بشم و down stream رو ببینم ؟
من اينجا 80 درصد از كساني كه ميشناسم tp-link دارند. بعضي نمايندگي ها يا ميخوان مودم بفروشن يا سوادش رو ندارن.
هيچ ربطي به Mac نداره صرفا گير ميخواد بده!
آره همين كار رو انجام بده اون مودم رو ببر نشون بده.
نمي دونم چرا بعضي ها اينقدر گير ميدن من نمايندگي چند بار سرويس گرفتم گفته مودم داري گفتم مثلا D-link 2520 دارم حرفي نزده گفتم Tp-link 8811 گرفتم بازم حرفي نزده
من الآن tp-link دارم. هيچ مشكليم نداره.تعجب ميكنم به شما گفته tp-link رو قبول نميكنيم.احتمالا اينم از اون سياستهاست كه ميخوان مودمهاي خودشونو بفروشن!
این پارس آنلاین هم تو این دو سه روز اخیر برای شما هم این جوری بوده؟
5 دقیقه وصله بعد دو دقیقه قطع میشه دوباره 5 دقیقه وصله دو دقیقه قطع میشه اعصابمو ریخته به هم!
برای شما هم همینه؟
تایید میشه امروز بدتر از 2 ورز قبل بود.
سلام دوستان شاید جاش اینجا نباشه ولی:
به شدت نیازمند چیز پی ان هستم . از کجا میتونم تهیه کنم؟
باید برای مودمت آی پی تعریف کنی...
بعد که آی پی وارد کردی برو داخل مرورگر و 192.168.1.1 رو بزن .ازد پنل میشی
پسورد یوزنیم : admin
عکس:
بعد که آی پی وارد کردی برو داخل مرورگر و 192.168.1.1 رو بزن .ازد پنل میشی
پسورد یوزنیم : admin
واسه خوزستان فقط سرویس های sr و pol فک کنم باشه
من قبلا sr داشتم دیروز pol شارژ کردم به بقیه هم توصیه می کنم این جدیدرو که خیلی بهتره
مودم هم همش هرف مفته من یه ساله tp link دارم هیچیش هم نیس
داداش میگم الان چه سرعتی از سرویس های POL داری ؟ سرعت روزانه و شبانت چنده ؟![]()
منم مودمم دی لینک هست سرویس گرفتنی الکی گفتم مودمم زایکسل هست (بچه ها گفته بودن بگو )بعد گفت مودمتو باید بیاری اینجا منم کم نیاوردم مودمه دوستمو بردم زد به کامپیوتر یه چیزایی از روش نوشت یه برگه هم داد که این مودم تحت تایید ما هست منم امضا کردم.
وقتی که خطم رانژه شد زنگ زدم گفت مودمتو روشن کن ببینم چی هست منم گفتم d link گفت نصب این مودمارو مابلد نیستیم برو از مودمای ما بخر بعد زنگ بزن .منم پیش خودم گفتم باشه بهش میگم .نشستم انقدر ور رفتم تا وصل شد تا الان هم هیچ مشکلی نداشتم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)