کی تهرانمرکزه
کی تهرانمرکزه
سلام کسی نمی خواد یه جوابی بده ؟![]()
سلام به شما
دانشگاه آزاد همین جوریه همیشه بیشتر از ظرفیتی که اعلام میکنه دانشجو میگیره دلیلشم اینه که مثلا اگر ظرفیت رشته ای رو 110 نفر اعلام کرده باشه و 330 نفر بگیره همه اون 330 نفر (به دلایل مختلف) نمیرن آزاد ثبت نام کنند بنابراین
هرکس که تراز قبولی رو بیاره قبولش میکنند من خودم رشته حقوق واحد کرج زدم قبول شدم ظرفیت رو 100 نفر اعلام کرده بود در صورتی که 470 نفر گرفت!
خب این بستگی به علاقه شما به رشته مورد نظر و گرایشش داره.
قبول شدن توی ازاد و رشته های غیر پزشکی زیاد سخت نیست ولی خب باید دروس ریاضی و فیزیک رو که اخ محسوب میشن در و بتونید بزنید. و این بسته به مهرات شما د دروس ریاضی و فیزیک دارد...
---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
سلام دوست من هنوز شروع نشده میتونید توی سامانه ازاد ثبت نام کنید شروع شد اس میزنه واستون موفق باشید.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من الان ترم آخرم و 21 واحد دارم. فردا هم یه امتحان دارم که این امتحان پیش نیاز پروژه و یکی دیگه از درسامه. حالا می خواستم ببینم اگه من این امتحان رو فردا حذف کنم و بزارم واسه معرفی به استاد, آیا پروژه و اون یکی درسم که امتحان فردا پیش نیاز اونه, حذف میشن؟! یا چون ترم آخرم حذف نمیشن؟! ممنون میشم اگه سریع جواب بدن دوستان
دوستان یک سوال تو یک ترم هیچ کدام از امتحانارو نریم بدیم حذف ترم میشه؟
چون ترم آخرید مشکلی پیش نمیاد
فقط 3 تا درس رو میتونید نرید سر جلسه تا حذف بشه
برای حذف ترم باید برید آموزش
سلام.
اقا من يه درس 3 واحدي نرفتم امتحان كه حذف بشه ولي الان تو سايت برام زده غيبت غير موجه و 0 حساب كرده
چيكارش كنم؟ چرا حذفش نكردن پس؟
مورد نداره
اگر درست نشد . ميرويد امتحانات اصلاح ميشه.
مطمئنيد؟ اينكه مي رم امتحانات يعني كجا ؟ الان امتحانام تموم شده ها ااااا. نمره اكثر درس هام هم اومده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)