تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 695 از 1024 اولاول ... 195595645685691692693694695696697698699705745795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,941 به 6,950 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasti rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

سلام .. دبیر ما هم گفت که اگه بالای 7 بگیرید قبولید .

کسی میدونه نمونه سوالات امتحانات نهایی درس زیست پیش سالای قبلو از کجا باید گیر بیارم ؟؟ اصلا" سالای قبل هم پیش 2 نهایی بوده ؟؟ !!!!

داره خودمونی میشه WOLF 00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسی سوالای کنکور های خارج کشور رو داره؟(ریاضی)

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بابا منم رياضي زياد نخوندم اما از الانم كه بخوني ديگه 20 يا25 درصد رو ميزني ديگه!
    اگر همه رو بالاي 50 بزني كه عاليه..رتبه بين 3 تا4 هزار ميشه فكر كنم!

اينقدر بحث رتبه نكنين عامو!
    آقا اصلا یه سئوال خیال همه رو راحت کنم:

اصلا اگر من همه رو 100 بزنم آیا قبول میشم؟

اینکه باید تو برگه 7 بگیری تا قبول بشی رو من برای اولین بار از شما دارم میشنوم !
    حداقل در امتحانات نهایی غیر حضوری سال سوم برای ما اینطوری بود: در صورتی که معلم شما نمره مستمر شما رو کامل داده باشه (2.5 نمره) شما کافیه امتحان نهایی رو 7.5 به بالا بگیری تا قبول بشی.

حالا من نمیدونم آیا در روزانه هم اینطوریه یا نه. چون روزانه بحث 5 نمره مستمر هست. یعنی اگر امتحان نهایی رو 5 بگیری و مستمر هم 5 گرفته باشی, قبول میشی؟ عجیبه والا...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ای بابا, من همه رو جا به جا نوشتم. جواب این سئوال رو به اون سئوال دادم. شاید یه 10 بگیرم.

فقط همون ديفرانسيل فكر كنم مشكل ساز شه چون شديداً به مفاهيم رياضيات پايه مرتبطه (برا همين هيچ وقت بدون داشتن معلومات رياضيات پايه سراغش نرو !!!! )
    خداییش من تا همین چند ماه پیش درک درستی از تابع نداشتم و همین چند هفته پیش بود که فهمیدم ریشه چیه. ریشه مضاعف چیه. چطوری ریشه مضاعف رو میشه به دست آورد (در معادله درجه دو). اما یه چیزی که خیلی روش تسلط دارم مشتقیات هست. پیدا کردن خط مماس و خط قائم و تابع معکوس و شیب خط تابع معکوس در فلان نقطه.

در کل ریاضی پایه ی من خیلی ضعیفه. من بار اول که سئوالای کنکورها رو میدیدم (تقریبا وسطای سال تحصیلی امسال) حتی یه دونه اش رو هم نمیدونستم چطوری حل میشه. حتی یه دونه.

با این وجود همه درسهایی که معلم مون در دیف گفته میفهمم. الان هم که به سئوالا نگاه میکنم میبینم همه سئوالا شاخ نیستن. ولی باز هم امکان اشتباه هست.

تو اين مدت به اين نتيجه رسيدم كه مفهومي خوندن درسها براي كنكور شرط لازمه ولي كافي نيس ! يعني علاوه بر خوندن مفهومي بايد مهارتهاي كنترل زمان و سرعت عمل ... = مهارت تست زني رو داشته باشين (كه من هيچ وقت نداشتم و فقط به بعد اولش توجه كردم)
    من چون محاسبه ام خیلی کند هست (حتی 2 + 2 رو هم باید در ذهنم حساب کنم) تصمیم گرفتم اول سئوالای فیزیک و شیمی رو جواب بدم تا اعتماد به نفسم رو به دست بیارم بعد بیام سراغ ریاضی.

اگر اول برم ریاضی, 80 درصد از وقتم رو میگیره. تازه چون قراره خیلی از سئوالات رو جواب ندم ممکنه خیلی استرس برام ایجاد کنه. شما 10 تا سئوال رو پشت سر هم که جواب ندی, غش میکنی.

اما اگر برم شیمی و فیزیک رو بزنم و بعد برگردم ریاضی در اون صورت اگر غش هم کردم مهم نیست. چون بقیه رو جواب دادم.

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

چه می کنه این شرکت تعاونی سنجش! سرعتش منو کشته!

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

آقا اصلا یه سئوال خیال همه رو راحت کنم:

اصلا اگر من همه رو 100 بزنم آیا قبول میشم؟

.
    بستگی داره...شاید بشی شاید نشی!!

داره خودمونی میشه sarinagasemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ا
    راستي دوستان :

تو اين مدت به اين نتيجه رسيدم كه مفهومي خوندن درسها براي كنكور شرط لازمه ولي كافي نيس ! يعني علاوه بر خوندن مفهومي بايد مهارتهاي كنترل زمان و سرعت عمل ... = مهارت تست زني رو داشته باشين (كه من هيچ وقت نداشتم و فقط به بعد اولش توجه كردم)

موفق باشين
    به شدت موافقم خیلی وقتا شده که رو درس کاملا مسلطم اما به خاطر سرعت پایین...
    حالا من که دومم چی کار کنم تا کنکور سرعتم بیشتر شه؟(یعنی خیلی بیشتر شه) دوستان لطفا راهنمایی کنید.

داره خودمونی میشه hossein1320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا تور رو خدا اگه یه سری سوال شیمی دارین دریغ نکنین منظورم یه آزمون جامع شیمیه اگه ماله قلمچی یا سنجش باشه
    دعاتون می کنم قبولشین

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

به شدت موافقم خیلی وقتا شده که رو درس کاملا مسلطم اما به خاطر سرعت پایین...
    حالا من که دومم چی کار کنم تا کنکور سرعتم بیشتر شه؟(یعنی خیلی بیشتر شه) دوستان لطفا راهنمایی کنید.
    تا جایی که می تونی از چک نویس استفاده نکن و ذهنی حساب کن برا من که پارسال جواب داد
    موفق باشید

9. 2 کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lohrasbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ببینید وقتی ادم حس کنه زمان زیادی داره هی کاراشو میندازه برای فردا و میگه : خوب حالا وقت دارم بذار این یه ساعتو برم مهمانی... ولی وقتی ادم حس کنه وقت کمتری داره بازده ی بیشتری داره ( مثلا الان تمام کنکوریا اینو میگن که ما از عید به بعد با وجود این که مدرسه میریم ، امتحان میدیم و... از تابستون خیلی بیشتر درس میخونیم اونم به خاطر اینه که حس میکنیم زمان کم داریم و... )
    الان خلاصه این که اگه مدرسه بری هم تو جو درس خوندن قرار میگیری ( حس رقابت و از این حرفا ...) هم این که حس میکنی زمان کمتری داری برای درس خوندن پس بیشتر درس میخونی
    من که قبلا گفته بودم خود به خود درس می خونم. مثلا تابستون پارسال + عید امسال، خودم نشستم تا حد توان درس خوندم. تازه شاید باورتون نشه، ولی من تو این مدت که میرفتم مدرسه، اصلا با امتحانات، پرسش ها و ... کاری نداشتم و فقط برنامه خودم رو اجرا می کردم و موفق هم بودم.
    من دیروز رفتم آزمونهای قلمچی رو ثبت نام کردم. اون حس رغابتی هم که گفتید، با این آزمونهای دو هفته یه بار ایجاد میشه. تازه، وقتی آزمونها دو هفته یکباره، مگه میشه آدم وقت اضافه بیاره و بخواد به قول شما کاراشو عقب بندازه؟؟؟ راستی ممنون از جوابت.

آخر فروم باز FarzadSport's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز شنبه 8 روز از امتحان سنجش می گذره و کارنامه ما نیومده!
    پیشنهاد می کنم یه مسابقه برگزار کنین هرکی مزخرف تر از سنجش آزمونی معرفی کرد جایزه بگیره
    اسمش روشه دیگه ! کنکور آزمایشی !!! همه چیش مثه کنکور میمونه حتی اعلام نتایج!!!

اینکه باید تو برگه 7 بگیری تا قبول بشی رو من برای اولین بار از شما دارم میشنوم !

شما این حرفی که میزنی بهش مطمئنی یا شما هم از کس دیگه ای شنیدی ؟
    مخلص دوست یوونتوسی عزیز هم هستیم !!
    ببین اون دیگه بستگی به دبیرتون داره که بات حال کنه که تو هر نمره ای تو برگه بگیری بت 5 رو بده یا نه !
    مثلا اگه کسی توی برگه 6 بشه وقتی ضرب در 0.75 کنی میشه 4.5 و حتی اگه دبیر 5 نمره هم کامل بت بده جمعش میشه 9.5 !! واسه همینه که میگن حداقل باید 7 رو بگیری تا قبول شین !

هر چند که در این شرایط خاص بعید هم به نظر میرسه که دبیری این ریسک رو بکنه و به کسی که از 20 نمره 6 گرفته ! 5 نمره کامل رو بده!!
    به هر حال.....

12. این کاربر از FarzadSport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •