یعنی واست قیمت - سه بعدی یا دو بعدی مهم نیست؟(اینا رو مشخص کن تا بهتر بشه راهنماییت کرد)
یعنی واست قیمت - سه بعدی یا دو بعدی مهم نیست؟(اینا رو مشخص کن تا بهتر بشه راهنماییت کرد)
تایید میشه اگر میخوایی چیز بدرد بخوری باشه و 3بعدی فقط همون vt30 panasonic که بهترین 3بعدی در دنیاست وگواهی THX هم داره که این موضوع رو تایید میکنه این مدل جای هیچ بحثی رو نداره
46 اینچ- 2 م
دوستان فرکانس تصویر با انطباق تصویر چه فرقی میکنه؟
مثلا یک جا دیدم زده بود فرکانس تصویر 200 هرتز و انطباق تصویر 100 هرتز؟
Last edited by e_parshang; 09-01-2012 at 14:23.
42st30
40nx720
40d6000 سری 6 سامسونگ شامل 6920-6940-6960
40hx800
40ex720
درمورد lg شناخت ندارم.
---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
پلاسما 42st30 پاناسونیک
سلام دوست عزیز
خونسردیتو حفظ کن
دوستمون تمسخر نکردن،منظورش این بود آخه با بودجه کم توقع زیادی داری شما!
این 6 مدلی که میگی چیا هستن !؟
من این دو مدل رو پیشنهاد میکنم
sony KDL-46EX520
lg lw5500
من در فکر خرید مدل 46D7770 و یا مدل 46D8880 هستم
میخواستم بدونم آیا این دو مدل ارزش خریدن داره و یا نه چون کمی دودل هستم بخاطر کیفیت ساخت آنها و یا در صد خرابی تلویزیونهای سامسونگ و یا اینکه میگن اینها تو ایران تولید میشه!!؟؟
بنظر شما یکی از این دو تا را بخرم یا اینکه برم سونی مدل 46NX710 که مدل 2010 هست را بخرم؟
LED بودن و 3D بودن و همچنین کیفیت برام مهم هست
در ضمن کسی میدونه قیمت سونی مدل ذکر شده در بالا تو ایران چقدره؟
---------- Post added at 11:57 PM ---------- Previous post was at 11:54 PM ----------
یک سوال مهم داشتم
این راسته که میگن led های سامسونگ حتی سه بعدی ها نظیر 46D8880 و 46D7770 تو داخل ایران مونتاژ میشه؟
البته من اون دستگاههایی را میگم که تو نمایندگی های سامسونگ بفروش میرسند نه تو بانه خرید و فروش میشند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال مهم داشتم
این راسته که میگن led های سامسونگ حتی سه بعدی ها نظیر 46D8880 و 46D7770 تو داخل ایران مونتاژ میشه؟
البته من اون دستگاههایی را میگم که تو نمایندگی های سامسونگ بفروش میرسند نه تو بانه خرید و فروش میشند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بدون در نظر گرفتن قیمت اولویت بندی کنید ... راستش من اطلاعات درست و حسابی در مورد تی وی ها ندارم ... اگه غیر 3D تو اینا هست plz از لیست حذفش کنید (بهم بگید) ...
اگه لطف کنید یه توضیح مختصر در مورد هر کدوم هم بدید که دیگه شرمنده میکنی... (مزایا ، معایب)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)