تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 695 از 4751 اولاول ... 19559564568569169269369469569669769869970574579511951695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,941 به 6,950 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

من یه سوال داشتم.شنیدم میگن شاتل دانلود رو از رپید شیر محدود کرده این خبر صحت داره و اگه داره یعنی چی که محدود کرده .لطفا یکی توضیح بده.من مشهد هستم و می خوام شاتل بگیرم ولی با این حرفی که شنیدم کمی مردد شدم.

آخر فروم باز ashkan_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

من یه سوال داشتم.شنیدم میگن شاتل دانلود رو از رپید شیر محدود کرده این خبر صحت داره و اگه داره یعنی چی که محدود کرده .لطفا یکی توضیح بده.من مشهد هستم و می خوام شاتل بگیرم ولی با این حرفی که شنیدم کمی مردد شدم.
    شایعاتی که واسه شاتل در میارن از شایعات بریتنی و آنجلینا و تام کروز و غیره بیشتره خدایی ... نه داداش برو شاتل رو بگیر و حال شو ببر ...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

دوستان که 512 شاتلی هستن این تست رو انجام بدن واسه من :
    وارد سایت reddit.com بشین و ببینید چند ثانیه طول میکشه صفحه کامل براتون باز بشه ؟ (فقط قبلا نباید رفته باشین تو این سایت. برای شمردن هم بگین هزار و یک ، هزار و دو ، هزار سه ... اینطوری دقیق در میاد)

واسه من تو 9 ثانیه باز شد. ببینم واسه شما تو چند ثانیه باز میشه. فقط قبل تست اگه حافظه کش مرور گر رو پاک کنید ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شایعاتی که واسه شاتل در میارن از شایعات بریتنی و آنجلینا و تام کروز و غیره بیشتره خدایی ... نه داداش برو شاتل رو بگیر و حال شو ببر ...
    یعنی شما می خوای این را تکذیب کنی؟!!
    مگه نمی بینی برای دانلودهای فری وسط دانلود قطع می شه و نمی شه مثلاً یک فایل 100 مگی را تا انتها گرفت. من تازه اکانت گرفته ام و این مشکلم حل شده اما زمانی که free دانلود می کردم همیشه قطع می شد سرعت هم از مقدار استاندارد همیشه کمتر بود. یعنی شما اینها را نمی بینی؟!
    تازه مگه یادتان نبود ایام عید رپیدشیر خوب شده بود و بعد از آن به یکباره خراب شد؟ خوب این اثبات می کند که شاتل در محدود کردن رپیدشیر دست داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

در پی اعتراض ما به افزایش قیمت شاتل این ایمیل برای من ارسال شده:
    مشترک گرامی لطفاً شناسه کاربری و یا شماره تلفن درخواستی خود برای سرویس را اعلام فرمائید تا در اسرع وقت فاکتور شما بررسی شود.ضمن این مطلب که قیمت سرویس ها افزایش نداشته است.با سپاس از تماس شما
    این در حالی است که بنده قبلا 44100 برای آرت 3 می دادم اما در قبض جدید 44200 صادر شده، اینها خیلی رو دارند به خدا!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

مگه نمی بینی برای دانلودهای فری وسط دانلود قطع می شه و نمی شه مثلاً یک فایل 100 مگی را تا انتها گرفت. من تازه اکانت گرفته ام و این مشکلم حل شده اما زمانی که free دانلود می کردم همیشه قطع می شد سرعت هم از مقدار استاندارد همیشه کمتر بود. یعنی شما اینها را نمی بینی؟!
    تازه مگه یادتان نبود ایام عید رپیدشیر خوب شده بود و بعد از آن به یکباره خراب شد؟ خوب این اثبات می کند که شاتل در محدود کردن رپیدشیر دست داره
    من خودم دیشب 1 فایل 50 مگی را از رپید شیر دانلود کردم بدون مشکل و کاهش سرعت!!

خبر که دادن و sms فرستادن...برای شما نفرستادن؟!
    البته اگر هم خبر ندن دلیل اینه که همه یهو حمله نکنن واسه دانلود : دی
    پس خبر دادن
    من فکر کردم خبر ندادن!
    به ما هم چون رایگان نبوده خبر ندادن دیگه

چون اصفهان رایگان نیست VROOM جونم.
    پس فقط شیراز و مشهد رایگان هستن دیگه ؟؟ هم اکو و هم ارت

7. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moderntalk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

من خودم می خوام اگه ایشالا adsl گرفتم اکانت پریمیوم رپید شیر رو بگیرم.حالا با اکانت پریمیوم سرعت دانلود چقدر هست؟نوع سرویستون رو هم لطف کنید.

آخر فروم باز rasoul2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان که 512 شاتلی هستن این تست رو انجام بدن واسه من :
    وارد سایت reddit.com بشین و ببینید چند ثانیه طول میکشه صفحه کامل براتون باز بشه ؟ (فقط قبلا نباید رفته باشین تو این سایت. برای شمردن هم بگین هزار و یک ، هزار و دو ، هزار سه ... اینطوری دقیق در میاد)

واسه من تو 9 ثانیه باز شد. ببینم واسه شما تو چند ثانیه باز میشه. فقط قبل تست اگه حافظه کش مرور گر رو پاک کنید ممنون میشم
    برا من 7.5 ثانیه کامل لود شد

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

دوستان چه کنم از دست این لایزر 3 هفتس هنوز خط منو جمع آوری نکرده!!!!! هرچی زنگ میزنم میگن 2-3 روز دیگه جمع آوری میکنیم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mephisto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    f**ked up town

پيش فرض

سلام
    من چند روزي هست سرويسم وصل شده (128 Art ) ... تو اين چند روز حدود 700-800 mb از رپيدشر free دانلود كردم . با سرعت 19 .
    كلا سرعت دانلود خوبه ولي از پينگم تو بازي زياد راضي نيستم .
    در ضمن يك سوال : دماي بالاي اين مودمasus am 602 عاديه ؟! احساس ميكنم زيادي داغه !!

12. این کاربر از Mephisto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •