من یه سوال داشتم.شنیدم میگن شاتل دانلود رو از رپید شیر محدود کرده این خبر صحت داره و اگه داره یعنی چی که محدود کرده .لطفا یکی توضیح بده.من مشهد هستم و می خوام شاتل بگیرم ولی با این حرفی که شنیدم کمی مردد شدم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من یه سوال داشتم.شنیدم میگن شاتل دانلود رو از رپید شیر محدود کرده این خبر صحت داره و اگه داره یعنی چی که محدود کرده .لطفا یکی توضیح بده.من مشهد هستم و می خوام شاتل بگیرم ولی با این حرفی که شنیدم کمی مردد شدم.
شایعاتی که واسه شاتل در میارن از شایعات بریتنی و آنجلینا و تام کروز و غیره بیشتره خدایی ...نه داداش برو شاتل رو بگیر و حال شو ببر ...
![]()
دوستان که 512 شاتلی هستن این تست رو انجام بدن واسه من :
وارد سایت reddit.com بشین و ببینید چند ثانیه طول میکشه صفحه کامل براتون باز بشه ؟ (فقط قبلا نباید رفته باشین تو این سایت. برای شمردن هم بگین هزار و یک ، هزار و دو ، هزار سه ... اینطوری دقیق در میاد)
واسه من تو 9 ثانیه باز شد. ببینم واسه شما تو چند ثانیه باز میشه. فقط قبل تست اگه حافظه کش مرور گر رو پاک کنید ممنون میشم
یعنی شما می خوای این را تکذیب کنی؟!!
مگه نمی بینی برای دانلودهای فری وسط دانلود قطع می شه و نمی شه مثلاً یک فایل 100 مگی را تا انتها گرفت. من تازه اکانت گرفته ام و این مشکلم حل شده اما زمانی که free دانلود می کردم همیشه قطع می شد سرعت هم از مقدار استاندارد همیشه کمتر بود. یعنی شما اینها را نمی بینی؟!
تازه مگه یادتان نبود ایام عید رپیدشیر خوب شده بود و بعد از آن به یکباره خراب شد؟ خوب این اثبات می کند که شاتل در محدود کردن رپیدشیر دست داره
در پی اعتراض ما به افزایش قیمت شاتل این ایمیل برای من ارسال شده:
مشترک گرامی لطفاً شناسه کاربری و یا شماره تلفن درخواستی خود برای سرویس را اعلام فرمائید تا در اسرع وقت فاکتور شما بررسی شود.ضمن این مطلب که قیمت سرویس ها افزایش نداشته است.با سپاس از تماس شما
این در حالی است که بنده قبلا 44100 برای آرت 3 می دادم اما در قبض جدید 44200 صادر شده، اینها خیلی رو دارند به خدا!
من خودم دیشب 1 فایل 50 مگی را از رپید شیر دانلود کردم بدون مشکل و کاهش سرعت!!
پس خبر دادن
من فکر کردم خبر ندادن!
به ما هم چون رایگان نبوده خبر ندادن دیگه
پس فقط شیراز و مشهد رایگان هستن دیگه ؟؟ هم اکو و هم ارت
من خودم می خوام اگه ایشالا adsl گرفتم اکانت پریمیوم رپید شیر رو بگیرم.حالا با اکانت پریمیوم سرعت دانلود چقدر هست؟نوع سرویستون رو هم لطف کنید.
برا من 7.5 ثانیه کامل لود شد
دوستان چه کنم از دست این لایزر 3 هفتس هنوز خط منو جمع آوری نکرده!!!!! هرچی زنگ میزنم میگن 2-3 روز دیگه جمع آوری میکنیم....
سلام
من چند روزي هست سرويسم وصل شده (128 Art ) ... تو اين چند روز حدود 700-800 mb از رپيدشر free دانلود كردم . با سرعت 19 .
كلا سرعت دانلود خوبه ولي از پينگم تو بازي زياد راضي نيستم .
در ضمن يك سوال : دماي بالاي اين مودمasus am 602 عاديه ؟! احساس ميكنم زيادي داغه !!![]()
هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)