بی معرفتاااا
جواب منم بدید دیگه![]()
بی معرفتاااا
جواب منم بدید دیگه![]()
wag120N قیمتش حدود 85 و گارانتی اصلی اون ساخت سیستم هست. گارانتی یکسال تعویض داره.
نکته این که بسته وکیوم هست.
لینکسیس بهتره چون تحت نظر سیسکو هست.
من ندیدم کسی واسه مودم دایال آپ اسپلیتر بگذاره مگر اینکه dsl داشته باشه و چون سیگنالهای dsl روی خط هست باید از خروجی Phone اسپلیتر استفاده کنه پس اتصال کوتاه رو نمیشه با این روش تشخیص داد چون تو این زمان تمام پریزهای تلفن مثل خروجی dsl اسپلیتر می مونند و یا مانع از کانکت شدن می شوند یا سرعتش رو پایین میارند.من قبلا اسپلیتر روی خط داشتم ، سرعت اتصال دیال آپم از 37 بالاتر نمیرفت و ضمنا به سختی وصل میشد یا وصل نمیشد (بعضی وقتا ارور remote ........)، برمی داشتم میشد همون 48 تا 50
(به قسمت مودم وصل بود)
پس اتصال کوتاه نیست!
سلام كسي تنظيماتtp link 8610 رو ميتونه بگه چجوريه خيلي احتياج دارم بهش البته به صورت كانكشن باشه
ما دو تا گوشی روی خط داریم ، که از خروجی مودم اسپلیتری که کنار یکی از اونها گذاشتم ، یه سیم به طرف مودم کشیدم ، بعد از اینکه دفعه قبل ، ADSL تموم شد و تمدید نکردم و خط از رانژه خارج شد ، گهگاهی که دیال آپ لازم داشتم ، چون جای سیستم تغییر کرده بود و به پریز تلفن دسترسی نداشتم ، از همون اسپلیتر برای اینکه هم گوشی کار کنه و هم مودم دیال آپ ، استفاده کردم
جای phone و مودمو عوض کردم ، تاثیری نداشت ، تا اینکه اسپلیتر گوشی دوم رو برداشتم و همچنین برای اسپلیتر اولی مودم دیال آپ رو زدم به Phone و گوشی رو زدم به مودم تا درست شد
مشکل احتمالا از وجود اسپلیتر روی گوشی دوم ناشی میشده
و اینم بگم که اسپلیتر (حتی برای زمانی که خط رانژه نیست) صدای گوشی رو واضح میکنه
دقت کردی تا وقتی که مودم ADSL رو روشن نکردی ، نویز روی خط نمیفته؟؟چون تو این زمان تمام پریزهای تلفن مثل خروجی dsl اسپلیتر می مونند و یا مانع از کانکت شدن می شوند یا سرعتش رو پایین میارند.
نویز زمانی هست که سیگنال توسط یه وسیله ای دریافت بشه!
مثلا برای موبایل ، امواجی که توی هوا پخشه تا زمانی که گوشی موبایل دریافت نکنه ، روی بلندگوهایی که نزدیکشه و ... نویز نمیفته!
همینطور خطی که رانژه باشه که در حالت عادی نویزی نداره!
ضمنا برای من زمانی که خط رانژه بوده و خواستم دیال آپ وصل بشم (بدون اسپلیتر) راحت وصل شده و سرعت هم همون 50!
پس ربطی به dsl بودن یا نبودن خط نداره ، همش زیر سر همون اسپلیتره!
Last edited by Mahdi.p30; 08-04-2010 at 18:07.
شما که 4 ماه هم مهمون فن آوا بودی حتما این موضوع مال قبل از فن آوا بوده مگرنه خط شما رانژه بوده.
باز هم میگم اسپلیتر هیچ منفعتی برای مودم نداره اگر اینطور بود یک دستگاه جدا هم مثل میکرو فیلتر میزدند برای تقویت سیگنال مودم.
شما مثل اینکه علاقه خاصی دارید پستای مردمو از 1 2 ماه پیش ، بکشید بیرون و تفتیش پست کنید!
نمیدونم چه حوصله ای دارید؟
ولی یه وسیله ای داریم به اسم مودم ، روشن کنی ، چراغ ADSL روشن بشه ، یعنی خط رانژست ، خاموش باشه یعنی نیست!
خودم از جانب خودم مطمئنم!
این قضیه ربطی هم به تقویت سیگنال مودم نداره!
کاملا قضیه یه چیز دیگست!
بازم ناگزیر به استفاده از کلمه مغلطه برای این استدلال شما هستم!
اسپلیتر وسیله ای هست که از خروجی تلفنش ، فقط اجازه خروج سیگنال با فرکانس توی رنج خاصی رو میده تا تداخل نکنن و معنی جداکننده رو میده
البته فکر میکنم از طرف خروجی مودم ، هم سیگنالهای مربوط به ADSL و هم سیگنالهای مربوط به تلفن رد میشن و این حرف من (قبل از اینکه شما گوشزد کنی) این جمله دوستمون رو رد میکنه:
و حرف شما رو تایید ، ولی چه عکسی که من برای نویز مودمم گذاشتم ، چه عکسی که دوستمون گذاشته ، میبینید که با اسپلیتر یا بدون اون تفاوت داره (من که صبر کردم تا نویز تقریبا ثابت بشه و عکس گرفتم)1- ف-لتر بالاگذر فقط اجازه عبور به سیگنال های فرکانس بالا رو میده و عملا از ورود فرکانس های پائین و میانی به مودم که واسش نویز حساب میشن جلوگیری میکنه.
اینم بگم که تلفن (وقتی عددی رو شماره گیری میکنی) نباید حتی نویز کم داشته باشه !(غیر از مواردی که سیم کشی مشکل داره)
در ضمن اگر بر فرض محال ، خط ما قبلا رانژه بوده باشه:
یعنی وقتی مودم خاموش باشه ، تاثیری روی گوشی تلفن نداره!نویز زمانی هست که سیگنال توسط یه وسیله ای دریافت بشه!
یا برعکس (وقتی گوشی تلفنی روی خط وجود نداشته باشه ، تاثیری رو مودم نداره)
مودمتو خاموش کن ، گوشیتونو بدون اسپلیتر وصل کن ، ببین نویزی میفته؟
راستی اینم از ویکی پدیا در مورد ف-لتر دی اس ال:
Typical installation for an existing home involves installing DSL filters on every telephone, fax machine, voiceband modem, and other voiceband device in the home, leaving the DSL modem as the only unfiltered device.(حتما میگی اینم حرف تو رو تایید میکنه ، باشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
تی پی لینک معمولا در حالت پیش فرض بریدج تنظیم شده ، یعنی همون کانکشن!
اگه هم وصل نشد ، مودمو ریست کن ، باز میشه بریدج!
(این ساده ترین راه)
Last edited by Mahdi.p30; 08-04-2010 at 18:11.
رفقا سلام..شرکت گیتی نت میگه باید از مودم خودمون استفاده کنی..میگه broadcam combo هست مدل مودمشون..خواستم ببینم شما آمار دارین مودم خوبیه یا نه؟قیمتشم میگه 49 تومن
در ضمن شما کدوم isp به نظرتون پورت خالی داره؟اکثرا میگن خالی نداریم..آخریشم اینکه بین سپنتا..آسیا تک..داتک..پرس آنلاین..فن آوا کدوم بهتره؟من هی پستهای بچه ها رو میخونم اما بعضیا میگن خوبه بعضیا میگن همون isp خوب نیست..جون من کمک بدین که خدایی توش موندم..مرسی
این تنظیمات رو یکی بهم بگه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شرکت داره مغاطله میکنه.
هر مودمی به هر شرکتی می خوره.
چقدر می خواهی پول بدی و چه سرویسی رو می خواهی بگیری؟
IP رو بگذار روی 192.168.1.10 و dns رو هم بگذار روی 192.168.1.1 .
یکی بیاد معنی میکرو فیلتر رو هم بگه که یک خروجی داره. عجیبه یعنی پارس آلاین به عنوان اولین سرویس دهنده ADSL با اون همه مهندس شعورش نمی رسیده به کاربراش سال 83 میکروفیلتر می داده. و مودم ها رو بدون اسپلیتر نصب میکرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)