با سلام ...
دوستان من یه پچ درست و حسابی میخوام تا اامی تیمها و لیگها و ورزشگاه ها و ... رو درست کنه ... بعد لوگو تیمها رو هم درست کنه . همین ...
یه چندتایی گرفتم اکثرشون ناقصن ... اگه پچ آپدیت نقل و انتقالات رو هم دارین بدین ممنون میشم ...
با سلام ...
دوستان من یه پچ درست و حسابی میخوام تا اامی تیمها و لیگها و ورزشگاه ها و ... رو درست کنه ... بعد لوگو تیمها رو هم درست کنه . همین ...
یه چندتایی گرفتم اکثرشون ناقصن ... اگه پچ آپدیت نقل و انتقالات رو هم دارین بدین ممنون میشم ...
این پچ مال سایت gamingaccess هست که همه این کارهایی که شما گفتین انجام میده
بعلاوه یک سری کارهای دیگه
نقل و انتقالات هم اپدیت شده و کامله
GA Community Patch 3.0 (Easy Installation) - Audio Add-On
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هميشه توي اولين فصل bal به تيم ملي دعوت ميشم اكثرا هم مليت اسپانيايي برميدارم البته اگه تا قبل دعوت به تيم ملي هيچ بازي رو اسكيپ نزنيد دعوت ميشيد من هيچ وقت از اسكيپ مچ استفاده نميكنم
سلام
چی کار کنم که الکی تکل نزنه ؟
دیشب بازی میکردم با داداشم ، دو بار الکی تو محوطه تکل زد و 2 بازیکن اخراج شد و دو پنالتی
هزار بار دیگه هم این جوری شدم ، شما هم این مشکل رو دارید ؟
آره ما هم این مشکل رو داریم.نوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر یک بازیکنی پشت بازیکن دیکهای باشه و جلوای تو سر توپ بزن پشت سری تکل می زنه.
اما از این مشکل میتوان استفاده کرد.
تو هم میتونی از این استفاده کنی و بازیکنان تیم مقابل رو اخراج کنی من که از این خیلی استفاده میکنم.
هر بازی چنتا اخراجی به تیم حریف دادم.![]()
شما وقتي توي محوطه جريمه ميخواييد از حريف توپ گيري كني وقتي ديدي با زدن دكمه x يا همون 3 خيلي داره تحت فشار قرار ميده ديگه فشارش نده چون خود به خود تكل ميزنه با اينكه شما دكمه تكل رو نميزني ولي مدافع تكل ميزنه و باعث پنالتي مفت ميشهنوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله واقعا همین جوریه
راستی تو این نسخه هم میتونیم خودمون رو به زمین بزنیم تو محوطه ؟
بله ميشه اگه دكمه هاي l1+l2+r1 رو با هم بزني خودشو ميندازه زميننوشته شده توسط peyman derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز قسمت انتخاب devide توي تب كيبرد غير فعال هست و من هر چي تنظيمش ميكنم تاثيري نداره
آيا pes مثل فيفا تنظيمات مخصوص كيبرد رو نداره كه بايد از روي عكس و اسم دكمه هاي دسته تنظيمش بكنم؟؟
با سلام خدمت تمام عزیزان سال نو مبارک ، امیدوارم سال خوبی داشته باشید. یک سوال دو روز پیش مطرح کردم که کسی پاسخ روشنی به من نداد ، میخواستم بدونم که کسی تا حالا بیش از دو پیراهن یا همون کیت برای یک تیم وارد بازی کرده یا نه ، اگه کرده لطفا آموزشش رو برام بزاره ثانیا کسی تا حالا برای یک تیم کیتی وارد کرده که در لیگ خودش یک نوع کیت و در champions league یک نوع کیت دیگر داشته باشه ، لطفا آنهایی که سابقه بیشتری دارند و به قول معروف استادند جواب منو به طور کامل بدهند ممنون میشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)