تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 695 از 1138 اولاول ... 195595645685691692693694695696697698699705745795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,941 به 6,950 از 11376

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

جناب dmk
    مخزن برگشت آب بيوك و نوا در داخل گلگير جلو سمت راست نصب ميشه . لوله اون هم به لوله دهانه رادياتور متصل شده و از درب خود مخزن آب داخل اون ريخته ميشه. براي نصب بايد باطري از جاي خودش برداشته بشه و با يك پيچ به گلگير ببنديد.
    نوار لاستيكي دور درها در قسمت كلافها( محل ريل شيشه) بدون خار و تنها بوسيله لبه هاي اضافي خود لاستيك نصب شده و در بقيه بخشها با خارهاي كوچك T شكل به بدنه متصل ميشه.البته لاستيكهاي دور درب خوب در بازار پيدا نميشه و بايد از نمونه هاي ديگه كه مشابه باشن استفاده بكنين تا بهترين آب بندي را بوجود بياره.
    جك هم در سمت راست صندوق عقب و متصل به يك پيچ خروسي كه به پايه نگهدارنده وصل شده، نصب ميشه. پايه جك هم بطور برعكس روي تاير زاپاس سوار پده و پيچ نگهدارنده زاپاس از داخل اون رد ميشه تا هر دو قطعه( زاپاس و پايه جك) محكم و ثابت بمونن.
    آچار چرخ را بهتره پشت زاپاس بگذاريد و البته توي يك كيسه پارچه يا تا توي دست انداز تكان نخوره و صدا نده.
    ...................
    جناب سابربن
    ماشين شما دقيقا چيه؟
    وضعيت برق فين بخاري و كولر و كاركرد صحيح دكمه ها را چك كنين و در مورد دريچه ها، اين نياز به يك بازرسي دقيق و كلي داره كه بايد يونيت بخاري از جاي خودش در بياد و همه وكيومها و لوله ها و مدولاتور بازديد و رفع عيب بشه.
    اگر امكانات لازم و مهارت فني داريد تا در اين مورد براتون توضيح كامل بدم، چون كار حساس و سختيه!
    .......
    سلام آقا محمد
    با زحمتهاي من چطورين؟!

متاسفانه من مطلب مهمي رو بايد ميگفتم اما فراموش كردم...
    زماني كه روغن موتور ريختيد( براي اولين بار) به دليل اينكه موتور كاملا باز شده بوده و خشك هست، هيچ روغني در داخل مجراهاي روغن وجود نداره و اين در زمان اولين استارت مشكل بوجود مياره.
    روغن مورد نياز بايد 5 ليتر باشه چون داخل تمام مجراها و ف ي ل ت ر روغن هم خاي و خشك شده و همينطور پمپ روغن .
    يكي از دلايل روشن نشدن موتور در استارتهاي اوليه( در اولين استارت بعد از تعمير) نبودن روغن در داخل اسپندلهاي سوپاپ هست كه بخاطر نبود روغن، توان انتقال نيروي فشار به ميله هاي راننده سوپاپ و در نهايت اسبكها و سوپاپها را ندارند و بخاطر همين موتور روشن نخواهد شد.
    قبل از بستن سيني هاي بغل موتور بايد روي اسپندلها هم روغن ريخته بشه تا پر از روغن شده و براي استارت آماده بشه.
    از تايمينگ صحيح و كاركرد درست دلكو و كوئل بايد مطمئن باشيد.
    ميتونين با باز كردن دلكو و با استفاده از يك آچار دوسو بلند بجاي محور دلكو، شافت پمپ روغن را با دست بچرخانين ( در جهت چرخش چكش برق) تا پمپ روغن رو بكشه و به داخل مجراها پمپ بكنه.وقتي كه اين كار رو بكنين كم كم حس ميكنين چرخاندن سختتر شده و اين نشان ميده كه روغن در حال مكيده شدن است. اينطوري كمك بزرگي به استارت و باطري كرديد تا فشار زيادي به اونها وارد نشه.
    البته باطري و استارت هم كه بايد وضعيت خوبي داشته باشن تا راحت استارت بخوره.
    اين موارد را چك كنين و در صورت روشن نشدن، رسيدن برق به سر شمعها را چك كنين.

Last edited by camaro lt; 03-11-2013 at 15:37.

2. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام جناب کامارو ماشین من نوا هست خودم هم بیشتر کاراشا انجام میدم ودست به آچارم اگه یه تو ضیح کاملی بدید که باید چکار کنم که باد از کنار شیشه هم بزنه ممنو ن میشم.همون طور که گفتم نه پایین ونه بالای داشبورد باد میزنه فقط باد بسیار کمی از دریچه های کولر میزنه و اون دستگیره که باهاش جهت باد را تغییر میده در هر حالتی که میگذارم فرقی نمیکنه

4. این کاربر از سابربن بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

dmk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خواهش میکنم علی اقا
    من زمانی که شما موتور خودتون رو تعمیر میکردید با دقت مطالب رو میخوندم و تا جایی که یادم مونده بود در تعمیرات خودم رعایت موارد رو کردم .
    مثلا میزان روغن رو حدود 5 لیتر ریختم و بعد از ریختن روغن و قبل از استارت زدن و بستن دلکو شفت اویل پمپ رو چرخوندم تا روغن توش پر بشه و فقط در مورد تاپیتها من یکی از اونها رو باز کردم و داخلش روغن بود(روغن شلی مثل روغن ترمز) و من دیگه توشون روغن نریختم.
    امروز با کمک 2 تا از دوستان اولا مسیر بنزین رو چک کردید و دیدیم بی مشکل هست و بعد هم استارت زدیم (با باتری جدید) و از خرابی پمپ بنزین (که قبلا کار میکرده مطمین شدیم!)
    خلاصه 2 تا پمپ بنزین کهنه داشتم که دونه ای 5 هزار تومان خریده بودم!اونها رو هم تست کردیم و متاسفانه هردو خراب بودن(که البته با اون قیمت طبیعی هم هست)
    خلاصه از ایراد پمپ بنزین مطمین شدیم و بر ان شدیم تا حتما موتور رو روشن کنیم و از سلامتش مطمین بشیم که به این منظور به کمک سرنگ کمی بنزین به پیاله ی کاربراتور رسوندیم و کمی هم داخل دهانه ی اون ریختیم و استارت زدیم که شکر خدا روشن شد و برای 10 ثانیه به نرمی کار کرد و از سلامت اجزای موتور هم مطمین شدیم .
    یکی از فرقهای مهمی که کرده بود این بود که اصلا لرزش نداشت و بسیار بی صدا شده بود (مثل یه موتور صفر!)
    تازه هنوز لوله واسط اگزوز و منبع اگزوز عقب رو نبستم و با این حال اینقدر بی صدا و خوب کار میکنه
    *فقط اینکه دودلم که ایا پمپ بنزین برقی بگیرم یا اینکه پمپ بنزین فابریکش رو بگیرم؟
    یه سوال هم در مورد تاپیتها دارم :
    که اگه احتمالا بعضی از اونها روغن نداشتن حالا دیگه پر نمیشن (با کارکرد موتور)؟
    فردا باید برم سراغ پمپ بنزین

6. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dmk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

[QUOTE=camaro lt;7960883]جناب dmk
    مخزن برگشت آب بيوك و نوا در داخل گلگير جلو سمت راست نصب ميشه . لوله اون هم به لوله دهانه رادياتور متصل شده و از درب خود مخزن آب داخل اون ريخته ميشه. براي نصب بايد باطري از جاي خودش برداشته بشه و با يك پيچ به گلگير ببنديد.
    نوار لاستيكي دور درها در قسمت كلافها( محل ريل شيشه) بدون خار و تنها بوسيله لبه هاي اضافي خود لاستيك نصب شده و در بقيه بخشها با خارهاي كوچك T شكل به بدنه متصل ميشه.البته لاستيكهاي دور درب خوب در بازار پيدا نميشه و بايد از نمونه هاي ديگه كه مشابه باشن استفاده بكنين تا بهترين آب بندي را بوجود بياره.
    جك هم در سمت راست صندوق عقب و متصل به يك پيچ خروسي كه به پايه نگهدارنده وصل شده، نصب ميشه. پايه جك هم بطور برعكس روي تاير زاپاس سوار پده و پيچ نگهدارنده زاپاس از داخل اون رد ميشه تا هر دو قطعه( زاپاس و پايه جك) محكم و ثابت بمونن.
    آچار چرخ را بهتره پشت زاپاس بگذاريد و البته توي يك كيسه پارچه يا تا توي دست انداز تكان نخوره و صدا نده.
    ...................

سپاس جناب camaro lt عزیز

مخزن برگشت رو هم باید مثل رادیات ضد یخ و آب رادیات بریزیم یا نه؟ اگر باید بریزیم حجمش چه قدر باید باشه؟ باید پر بشه یا خیر ؟
    در مورد لاستیکهای دور درها هم من ایرانیش رو تهیه کردم ولی مشکل اینجاست که نسبت به جنس فابریک کیفیتش افتضاحه و دور تا دورش هم خارهای سفیدی داره به شکل پیچ ولی روی کلاف درها فقط قسمتی که قفل روش قرار داره جای خار داره یعنی برای اینکه همه خارها رو جا بزنم باید کلاف رو سوراخ کنم شما پیشنهادی دارین که از سوراخ کردن جلو گیری بشه راستی در مورد نوارهای لاستیکی یکی از دوستان گفتن که نوارهای پرایدی بندازم بهتره نظر شما چیه ؟
    در مورد جعبه فیوز هم سوال داشتم که آیا میشه جعبه فیوز رو با جعبه فیوزهای ماشینهایی مثل پراید عوض کرد یا خیر من مشکلی که با جعبه فیوز دارم اینه که فیوزها هر چند وقط یکبار شیشه هاش خورد میشه و مجبور میشم با استفاده از سیم اتصال رو برقرار کنم که چندان دلچسب نیست

سپاس

8. 2 کاربر از dmk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بازهم از شما سپاسگزارم آقا محمد.در مورد اسپندلها ، وقتي موتور روشن شد ديگه مشكل حل شده و تمام اونها الان پر از روغن شده. توصيه ميكنم وقتي موتور در كار هست، وضعيت رسيدن روغن به سر اسبكها رو چك كنين و ببينين روغن به اونها ميرسه يا نه؟چون ممكنه بعضي اوقات به دلايلي روغن به يك يا چندتا از اسبكها نرسه و در دراز مدت مشكل درست بشه. اگر احيانا چندتايي مشكل داشتن، با چكش چند ضربه نسبتا ملايم به سر اسبك، درست در محلي كه با سوپاپ در تماس هست بزنين تا جريان روغن از داخل لوله رابط شروع بشه. اين ترفند را در موتورهاي 8 سيلندر انجام دادم و خوب بوده. گاها به دليل سفت بودن و يا گير كمي در فنر داخل اسپندل اين مشكل بوجود مياد. روغن بايد يا با فشار به بالا پرتاب بشه و يا جرياني آرام و روان داشته باشه، در غير اين صورت حتما مشكل را بررسي كنين.
    ..............
    جناب dmk لاستيكهاي موجود در بازار معمولا همين مشكل را دارن و بايد به نوعي با ترفند و ابتكار بهترين لاستيك رو از ماشينهاي ديگه پيدا كرد و با مرتب كردن اون براي نوا يا بيوك سوار بكنيم. تجربه من هم در مورد لاستيكهاي توليد ايران جالب نبوده و بايد در فكر تعويض اونها باشم.اما مورد مهم اينكه روي كلافها به هيچ عنوان سوراخي وجود نداره و اونجا بايد لاستيك را با استفاده از لبه هاي زائدي كه روي خودش هست سوار كنيد و اين كار به راحتي با لبه يه آچار دو سو انجام ميشه. براي بقيه مسير هم از همين خارهاي تي شك استفاده كنين و اگر احيانا سوراخ نداشت( به دليل انجان صفكاري و بازسازي) با يك مته مناسب سوراخ ايجاد كنين اما اونقدر بزرگ نباشه كه خار در اون گير نكنه.در مورد جعبه فيوز، اگر بجز همين موردي كه گفتيد ، مسئله ديگه يا نيست ، بهتره تغييري در اون نديد چون تعويض جعبه فيوز مستلزم دستكاري سيم كشي اصلي و وروديهاي به جعبه فيوز بوده و دردسرهاي زيادي داره. از طرفي من هنوز جعبه فيوز به محكمي و كارايي بالاي آمريكايي نديدم كه مناسب تعويض با اون باشه. تنها ايراد محل بد جعبه است كه دسترسي مشكل داره.اگر كمي كانكتهاي نگهدارنده فيوزها را از هم باز كنين تا فشار كمتري به فيوز وارد بشه، احتمالا شكسته شدن اونها هم رفع بشه. البته من تا الان با اين مشكل برخورد نكردم، ولي بهتره سعي كنين فيوزها مناسب خودشون استفاده بشه و از گذاشتن سيم و رابط متفرقه بجاي فيوز جلوگيري كنين
    داخل مخزن سر ريز مثل خود رادياتور بايد آب رادياتور و ضد زنگ/جوش/رسوب بريزيد و مقدار اون معمولا در حد علامت فول كه روي قوطي زده شده بايد باشه. اگر سيستم آب درست كار بكنه خودبخود در همان حد باقي خواهد ماند و تنها چند وقت يكبار بايد اون رو بازديد بكنين تا احيانا نياز داشت بهش اضافه بشه.
    هر سه يا چهار بار كه آب رادياتور اضافه كرديد، يكبار هم ضد زنگ اضافه كنين تا درصد مواد نگهدارند آب رادياتور در حد بالا باقي مانده و از رسوب زنگ و مشكلات ديگه جلوگيري بشه.
    .
    .....................
    جناب سابربن
    چندتايي عكس از يونيت بخاري دارم كه خودم باز كرده بودم و فكر كنم بدرد بخوره. پيدا كه شد با توضيحات كامل براتون مينويسم

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز یه پمپ بنزین فابریک با مارک airtex خریداری کردم و بعد از خرید اون یک لوله فلزی مخصوص هم خریدم و فیلتر بنزین برای قبل از فیلتر.
    البته به دنبال پمپ بنزین برقی هم رفتم ولی یه پمپ 405 المانی 135000 تومان قیمت داشت و تازه باید به دنبال یه قطع کن هم میرفتم که با یه حساب سر انگشتی دیدم نمیصرفه که پمپ برقی نصب کنم.
    یکی از نکاتی که در خرابی پمپ بنزین موثره اینه که امریکاییها قبل از پمپ بنزین فیلتر بنزین ندارن و به همین دلیل اگه باک اشغال داشته باشه میتونه وارد پمپ بنزین بشه و جلوی باز و بسته شدن سوپاپهای پمپ برو بگیره و کارکرد اون رو مختل کنه.
    به همین دلیل من صافی بنزینهای بین کارب و پمپ بنزین رو حذف کردم و به جاش یه فیلتر بنزین قبل از پمپ بنزین قرار دادم.
    این هم پمپ بنزین اصلی:

اما بعد از اینکه پمپ بنزین نو نصب شد استارت زدیم و موتور روشن شد و فورا روغنی که توسط تاپیتها بالا میومد رو بررسی کردم که متوجه شدم فشار خوبی دارن و حتی درب سوپاپ باز بود و وقتی کمی به موتور گاز دادیم روغن رو پاشید به ماشین همسایه و دیوار!
    بعد رفتم سراغ تنظیم سوپاپ ها و اسبکها که اونها رو هم تنظیم کردم و موتور بدون لرزش و سر و صدا کار میکرد.
    بعد هم که دلکو تنظیم شد و گزاشتیم موتور کمی کار کنه تا باتری شارژ بشه و بعد خاموش کردیم.
    اما دوباره برای تست وضعیت موتور اون رو روشن کردیم و با تک استارت روشن شد و به خوبی کار کرد اما:
    ناگهان نکته ای توجه من رو جلب کرد:
    وقتی به فولی میل لنگ جدیدی که خریدم نگاه کردم دیدم متاسفانه در حال چرخش قدری لنگ میزنه!!!
    البته این فولی رو همانطور که در صفحات قبل توضیح دادم کارکرده خریدم وقبل از نصب هم بهش کمی شک داشتم به دلیل اینکه با اینکه جنس ایرانی نبود ولی جنس اصل امریکایی هم نبود!
    رنگ فلزش عین نمونه ی اصلی بود ولی علایمی که نمونه ی اصلی داره رو نداشت!
    خلاصه بسی حالمون گرفته شد.
    حالا باز جای شکرش باقیه که این قطعه رو میشه با فولی کش و بدون سختی زیاد بیرون کشید و عوض کرد.
    باید این رو ببرم پیش فروشنده و ببینم میشه نمونه ی بهتری پیدا کرد و اگه نشه نمونه ی بهتری (اصلی ) پیدا کرد ناچارا نمونه ایرانی یک تکه براش میگیرم!
    الان نمونه اصلی نو که بعید میدونم زیر 500-600 هزار تومان پیدا بشه و یک نفر هم هست که میتونه از امریکا وارد کنه ولی اون هم برابر قیمت خود قطعه فقط اجرت کار میگیره !یعنی یه فولی میل لنگ رو میاره 800 الی 900 هزار تومان.
    ان شالله فردا از استارت موتور و کارکرد اون فیلم میگیرم و در اسرع وقت فیلمش رو اینجا قرار میدم.

..............................................
    راستی علی اقا شما برای جا زدن پولکیهای موتور از چه چسبی استفاده کردید؟
    من از چسب 123 استفاده کردم .مشکلی نداره؟یه موقع پولکیها بیرون نزنن؟

Last edited by MJ1970; 05-11-2013 at 13:58.

12. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان نياز به مشاوره براي خريد دارم من يه چند وقتي هست قصد خريد ماشين کردم بودجه من حدودا 10 تومان ميشه که حداکثر 11 بشه
    با اين قيمت چه مدل امريکايي تميز ميتونم بخرم؟ اصلا خريدش با اين بودجه منطقي هست؟ عايا لوازمش هنوز در دسترس هست؟ تو کدوم شهر بيشتر؟ در ضمن من ساکن بندرعباس هستم و اينجا اين ماشينا زياد نيست
    نظرتون هم در مورد اين آگهي طالبم (در مورد آبي رنگه)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

امروز فولی معیوب رو از روی موتور کشیدم و بردم شوش تا به اوراقچی پس بدم که متاسفانه پس نگرفت و من هم اجبارا لوازم دیگری برداشتم.
    خلاصه اینکه رفتم بازار و یه فولی نو ساخت اصفهان خریدم.
    قیمتش عالی بود و به نظر هم خوش ساخت هست و مطمینا از اشغالهای موجود در اوراقی خیلی بهتر هستن.
    به عزیزان توصیه میکنم که در خرید از اوراقچی ها خیلی دقت کنید چرا که خیلی حقه باز شدن.
    قیمت فولی ساخت اصفهان هم 70 تومان بود.

15. 3 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

نوید جان یه نوا سفید بسیار تمیز واست سراغ دارم فقط اصفهانه اما ماشینش عالیه قیمت رو12بوده پول لازمه تا 10 هم اومده شاید پای معامله کمترم بشه بهش داد من خودم نیت داشتم ماشینمو بفروشم و اونو بر دارم اما خانمم...اگه خریداری بگو تا ته توشو در بیارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سارين جان ممنون محبتت
    ولي بيشتر تو کف بيوکم
    دوستان اين اولين ماشينيه که دارم ميخرم يه راهنمايي منو بکننين
    اگه کار تميز ميشناسين مثل سارين جان محبت کنين و معرفي کنين ممنون ميشم
    Last edited by navid.12.1234; 05-11-2013 at 20:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •