بازهم از شما سپاسگزارم آقا محمد.در مورد اسپندلها ، وقتي موتور روشن شد ديگه مشكل حل شده و تمام اونها الان پر از روغن شده. توصيه ميكنم وقتي موتور در كار هست، وضعيت رسيدن روغن به سر اسبكها رو چك كنين و ببينين روغن به اونها ميرسه يا نه؟چون ممكنه بعضي اوقات به دلايلي روغن به يك يا چندتا از اسبكها نرسه و در دراز مدت مشكل درست بشه. اگر احيانا چندتايي مشكل داشتن، با چكش چند ضربه نسبتا ملايم به سر اسبك، درست در محلي كه با سوپاپ در تماس هست بزنين تا جريان روغن از داخل لوله رابط شروع بشه. اين ترفند را در موتورهاي 8 سيلندر انجام دادم و خوب بوده. گاها به دليل سفت بودن و يا گير كمي در فنر داخل اسپندل اين مشكل بوجود مياد. روغن بايد يا با فشار به بالا پرتاب بشه و يا جرياني آرام و روان داشته باشه، در غير اين صورت حتما مشكل را بررسي كنين.
..............
جناب dmk لاستيكهاي موجود در بازار معمولا همين مشكل را دارن و بايد به نوعي با ترفند و ابتكار بهترين لاستيك رو از ماشينهاي ديگه پيدا كرد و با مرتب كردن اون براي نوا يا بيوك سوار بكنيم. تجربه من هم در مورد لاستيكهاي توليد ايران جالب نبوده و بايد در فكر تعويض اونها باشم.اما مورد مهم اينكه روي كلافها به هيچ عنوان سوراخي وجود نداره و اونجا بايد لاستيك را با استفاده از لبه هاي زائدي كه روي خودش هست سوار كنيد و اين كار به راحتي با لبه يه آچار دو سو انجام ميشه.
براي بقيه مسير هم از همين خارهاي تي شك استفاده كنين و اگر احيانا سوراخ نداشت( به دليل انجان صفكاري و بازسازي) با يك مته مناسب سوراخ ايجاد كنين اما اونقدر بزرگ نباشه كه خار در اون گير نكنه.
در مورد جعبه فيوز، اگر بجز همين موردي كه گفتيد ، مسئله ديگه يا نيست ، بهتره تغييري در اون نديد چون تعويض جعبه فيوز مستلزم دستكاري سيم كشي اصلي و وروديهاي به جعبه فيوز بوده و دردسرهاي زيادي داره. از طرفي من هنوز جعبه فيوز به محكمي و كارايي بالاي آمريكايي نديدم كه مناسب تعويض با اون باشه. تنها ايراد محل بد جعبه است كه دسترسي مشكل داره.اگر كمي كانكتهاي نگهدارنده فيوزها را از هم باز كنين تا فشار كمتري به فيوز وارد بشه، احتمالا شكسته شدن اونها هم رفع بشه. البته من تا الان با اين مشكل برخورد نكردم، ولي بهتره سعي كنين فيوزها مناسب خودشون استفاده بشه و از گذاشتن سيم و رابط متفرقه بجاي فيوز جلوگيري كنين
داخل مخزن سر ريز مثل خود رادياتور بايد آب رادياتور و ضد زنگ/جوش/رسوب بريزيد و مقدار اون معمولا در حد علامت فول كه روي قوطي زده شده بايد باشه. اگر سيستم آب درست كار بكنه خودبخود در همان حد باقي خواهد ماند و تنها چند وقت يكبار بايد اون رو بازديد بكنين تا احيانا نياز داشت بهش اضافه بشه.
هر سه يا چهار بار كه آب رادياتور اضافه كرديد، يكبار هم ضد زنگ اضافه كنين تا درصد مواد نگهدارند آب رادياتور در حد بالا باقي مانده و از رسوب زنگ و مشكلات ديگه جلوگيري بشه.
.
.....................
جناب سابربن
چندتايي عكس از يونيت بخاري دارم كه خودم باز كرده بودم و فكر كنم بدرد بخوره. پيدا كه شد با توضيحات كامل براتون مينويسم