تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 695 از 1178 اولاول ... 195595645685691692693694695696697698699705745795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,941 به 6,950 از 11779

نام تاپيک: { آرشیو } مشاوره كلی برای خريد انواع لپ تاپ ( پست اول مشاهده شود )

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستای من هیچ لپ تاپی سیمکارت میخوره؟ مثلا" بتونیم مثل موبایل از ش استفاده کنیم؟

لپ تاپ کوچیک در اندازه یه دفتر، قیمتش تو چه رنجی هست و قدرت سخت افزاریش چطوره؟
    لپ تاپی که سیم کارت بخوره زیاد داریم ولی بدلیل اینکه اکثر این لپ تاپ ها از باند شبکه نسل سوم استفاده میکنن ( 3G یا UMTS ) و تو ایران راه نیفتاده نمیشه استفاده کرد و عملا کار نمیکنه ... و شما نمیتونی به جای موبایل ازش استفاده کنی ... اگر هم میشد خیلی زشت بود .

لپ تاپ های مینی یا Ultra Portable معمولا قدرت پردازش ضعیفی دارن و برای کاربرد جابجایی بالا استفاده میشه و مصرف کمی داره و نمیتونید زیاد روش حساب کنید و اکثرا CPU Intel Atom هستند ...
    از 400 هزار تومن شروع میشه به بالا ...

2. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

عزیزان لطف کنید لینک سایتهای فارسی قرار ندید ... چون پست تبلیغاتی در نظر گرفته میشه و بهتون اخطار داده میشه ...
    رعایت کنید .

4. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من یه لپ تاپ برای کارای مهندسی می خوام ، بشه باهاش فیلم دید ولی استفاده ی بازی ندارم. sony یا dell باشه زیر 2 میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه root professional's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عزیزان لطف کنید لینک سایتهای فارسی قرار ندید ... چون پست تبلیغاتی در نظر گرفته میشه و بهتون اخطار داده میشه ...
    رعایت کنید .
    من احساس کردم که روی صحبت شما با منه اگر اینطور باشه شما در اشتباه هستید چون این لینکها که من گذاشتم مربوط به سایت فروش آنلاین یا چیزی شبیه به اون نیست که بخواد تبلیغاتی باشه بلکه مربوط به سایت اداره رفاه دانشجویی کل کشوره که اولا به من ربطی نداره ثانیا فقط دانشجوها میتونن ازش استفاده کنن که اونها هم به قدر کافی با تبلیغات اداره رفاه بمبارون میشن!! من فقط می خواستم تمامی اطلاعاتی که خودم دارم(همون فایل pdf) رو در اختیار دوستان و اساتید قرار بدم تا بتونن راحتتر به من کمک کنن.
    حالا کسی نظری راجع به این لپ تاپهای Juniper نداره؟من شنیدم منتاژ ایرانه درسته؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    یکی از آشنایان ما میتونه از نمایشگاه دبی لپ تاپ با 25٪ تخفیف بخره. به نظرتون بگم بخره برام یا از تهران بخرم بهتره؟ لطفا دلیل نظراتتونم بگین.
    دوم- نظرتون راجع به سری precision DELL چیه برای کارهای مهندسی برق (اجرای نرم افزارهای سنگین همزمان)
    ممنون میشم کمک کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام ، من میخوام تا حدود 17،000،000 ریال برای یه لپ تاپ هزینه کنم ، یکی از دوستان dv6-1055 رو بهم پیشنهاد کرده ، میخواستم بدونم با 1700 چه لپ تاپی میتونم تهیه کنم ، برند برام مهم نیست ، کارائی برام مهم هستش و اگه مزیتی نسبت به لپ تاپ های هم قیمت خودش داره رو هم لطفا بنویسید ، ممنون .
    Last edited by babak razaghi; 16-04-2009 at 13:50.

داره خودمونی میشه adelkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    بندرلنگه

پيش فرض

سلام دوستان
    قیمت لپ تابhp touch smart tx2 1004 au می خواستم
    مشخصات
    cpu:amd turion(tm)x2 dual-core mobile rm-74 2.2 ghz ,1mb l2 cache
    ram:4GB
    hard:320 GB
    graphic:ATI rabeon HD 3200 320MB
    مانیتور لمثی 12.1 اینج

آخر فروم باز Linux Learner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    GPS: N36 , E52

پيش فرض

لپ تاپی که سیم کارت بخوره زیاد داریم ولی بدلیل اینکه اکثر این لپ تاپ ها از باند شبکه نسل سوم استفاده میکنن ( 3g یا umts ) و تو ایران راه نیفتاده نمیشه استفاده کرد و عملا کار نمیکنه ... و شما نمیتونی به جای موبایل ازش استفاده کنی ... اگر هم میشد خیلی زشت بود .

لپ تاپ های مینی یا ultra portable معمولا قدرت پردازش ضعیفی دارن و برای کاربرد جابجایی بالا استفاده میشه و مصرف کمی داره و نمیتونید زیاد روش حساب کنید و اکثرا cpu intel atom هستند ...
    از 400 هزار تومن شروع میشه به بالا ...
    1- خیر ... هست ولی توی ایران و با شبکه مخابراتی ایران سازگار نیست

2- قدرت سخت افزاری اش پایین هست چون همه cpu intel atom هستند و ultra low voltage . مثلا acer one ها و hp mini ها که اچ پی قویتره... Asus هم چند سری اولترا پرتابل خوب داره
    متشکرم. حالا قدرت این بچه لپ تابا در حد فتوشاپ هست؟ یا برش و تبدیل فیلم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز
    یکی از آشنایان ما میتونه از نمایشگاه دبی لپ تاپ با 25٪ تخفیف بخره. به نظرتون بگم بخره برام یا از تهران بخرم بهتره؟ لطفا دلیل نظراتتونم بگین.
    دوم- نظرتون راجع به سری precision DELL چیه برای کارهای مهندسی برق (اجرای نرم افزارهای سنگین همزمان)
    ممنون میشم کمک کنین
    باید مقایسه قیمت کنید و ببینید می ارزه یا نه و برخی برند ها تفاوت زیادی با بازار تهران ندارن و ارزش خرید با ریسک رو نمیکنه و بهتره از تهران بخرید ، پس به نظر من حتما یک لیست قیمت کامل با مشخصات و مدل تهیه کنید و مدل های مدنظر خودتون رو هم بهش بدید تا مقایسه کنه ...

در مورد Precision DELL باید عرض کنم با بالاترین کیفیت ساخته شده و اصطلاحا Work Station میگن و قابلیت های پردازش سنگین و محاسبات بسیار دقیق و عمر بالای قطعات و دوام زیاد دارند و میتونن جای Server مورد استفاده قرار بگیرن ... اگه بودجه خریدش رو دارید کاملا ایده آل کاربرد شماست ...
    قدرت پردازش عالی
    گرافیک قوی Quadro FX
    بدنه مقاوم و محکم
    عمر بالای قطعات
    گارانتی 3 سال دل

12. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام ، من میخوام تا حدود 17،000،000 ریال برای یه لپ تاپ هزینه کنم ، یکی از دوستان dv6-1055 رو بهم پیشنهاد کرده ، میخواستم بدونم با 1700 چه لپ تاپی میتونم تهیه کنم ، برند برام مهم نیست ، کارائی برام مهم هستش و اگه مزیتی نسبت به لپ تاپ های هم قیمت خودش داره رو هم لطفا بنویسید ، ممنون .
    DV6-1055 که اصلا نمی ارزه با گرافیک 9200M GS و قیمت 1.700 ... با این قیمت گزینه های بسیار بهتری هم هست برای خرید ...
    گزینه های مناسب با این قیمت :

HP DV5 1299
    Sony Z530N/B
    Sony FW390JFH
    Asus G50V
    Dell Studio XPS 1640

14. این کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •