تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 695 از 1045 اولاول ... 195595645685691692693694695696697698699705745795 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,941 به 6,950 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال Netw0rks's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Matrix

پيش فرض

سلام . آقا ما دو نوع فونت فارسی داریم . نوع B و نوع 2 ، کدومو نصب کردی /؟؟؟

از کنترل پنل ، پوشه فونت ببین درست فونت نصب کردی یا نه ؟ یعنی هستن اون فونتها ...

آیا موقع نصب آفیس هیچ پیغامی نداشتی ... آخه بعضی از شرکتهای پخش نرم افزار ، دست کاری کردن و نتونستن درست رایت کنن . من خودم با این مشکل برخورد داشتم و یه گروه نرم افزاری دیگه استفاده کردم .
    قبلا فونت های B رو داشتم ، الان هم همونا رو دارم !

آفیسم هم همونیه که قبلا نصب کرده بودم !

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سلام . شما از قسمت word option سپس advanced سپس از قسمت show document content ،
    numeral رو بر روی context گذاشتی ؟
    جدولتو با استفاده از تب insert و گزینه table و گزینه insert table طراحی کن به این صورت که columns یعنی تعداد ستون هات و rows یعنی تعداد ردیف هات .

حالا بعد از طراحی هموشونو به حالت انتخاب کن و نوع فونت و اندازشو تعیین کن .

نکته رو یادآوری می کنم ....

1- اگه از ویندوز 7 استفاده می کنید ، شما باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
    change system location و اینرو هم روی Persian بذارید و ریست کنید تا بطور کامل زبان فارسی نصب شود .
    ممنون دوست من
    ولی مشکل ظاهرا از جای دیگه است. چون من context رو گذاشتم و جدول هم همونطور که گفتی ساختم و همه جدول رو هم انتخاب کردم یه فونت Arial بهش دادم اما مشکل حل نشد.
    همونطور که گفتم فقط تو یه خونه می تونم انگلیسی تایپ کنم و وقتی میرم تو خونه دیگه باز هم فارسی میشه و علی رغم اینکه کیبورد ویندوز رو انگلیسی می کنم اما تو وورد فارسی می زنه.

آخر فروم باز nelahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول:
    نوشته شده توسط nelahe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام

بله تا چند بار که پرینت می فرستم می ماند
    مگه اینکه سیستم را ریست کنم که کلاً از بین برود
    2- دنبال فیلمش هستم

سلام . شما از کنترل پنل و از قسمت پرینتر ها ، روی پرینترت کلیک راست کن و گزینه printing preference رو بزن . حالا تب basics رو انتخاب کن ، حالا تعداد کپی و عمودی و افقی کاغذت رو تعیین کن و apply تا خودش خودکار ذخیره شه . حالا دوباره از تب paper/quality نوع کاغذت هم A4 کن و حالا OK .

روی چاپگرت هم کلیک راست کن و گزینه set as default رو هم بزن .

پشینهاد میکنم درایور چاپرت رو پاک کن و با توجه به نوعش رو از سایتش راه انداز آپدیت شده اش اونجا هست ، رو بگیر
    مثلا اگه از شرکت HP هست بیا این لینک و نوعش رو بگو و دانلود کن ، معمولا زیر 6 مگ هستن .

کد:
    http://www8.hp.com/us/en/support-drivers.html
    والا فیلمی سراغ ندارم .

نقل قول:
    نوشته شده توسط amirpers [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان من هر چند وقت یک بار تو وورد به یه مشکل عجیب و غریب بر می خورم که نمی دون ممشکل از منه یا برنامه.
    ببینید.
    من تو وورد 2010 یه صفحه باز کردم و توش یه جدول درست کردم.
    (البته قبلش بگم که زبان نوشتاری من تو وورد به صورت پیش فرض فارسیه و لی خود وورد و منو ها و ... انگلیسی)
    این جدول رو من وقتی می خوام توی خون هاش تایپ کنم فارسیه. وقتی کیبورد رو تغییر می دم و زبان ویندوز انگلیسی میشه می تونم تو یه خونه انگلیسی تایپ کنم اما وقتی میرم تو خو نه های دیگه فارسی میشه. هر چی کیبورد ویندوز رو تغییر میدم ، مال ویندوز تغییر می کنه اما زبان خود وورد رو فارسی می مونه.
    تنها راه چاره اش اینه که فایل رو ببندم و دوباره باز کنم و دوباره روز از نوع و روزی از نو !!!!!!
    یعنی دوباره تو یه خونه انگلیسی و خونه های دیگه فارسی..

چه کار کنم ؟

سلام . شما از قسمت word option سپس advanced سپس از قسمت show document content ،
    numeral رو بر روی context گذاشتی ؟
    جدولتو با استفاده از تب insert و گزینه table و گزینه insert table طراحی کن به این صورت که columns یعنی تعداد ستون هات و rows یعنی تعداد ردیف هات .

حالا بعد از طراحی هموشونو به حالت انتخاب کن و نوع فونت و اندازشو تعیین کن .

نکته رو یادآوری می کنم ....

1- اگه از ویندوز 7 استفاده می کنید ، شما باید از کنترل پنل بعد region and language بعد administrative حالا
    change system location و اینرو هم روی Persian بذارید و ریست کنید تا بطور کامل زبان فارسی نصب شود .

نقل قول:
    نوشته شده توسط nelahe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    چطور تمام پاورقی های یک فایل ورد را پاک کنیم
    چه شماره های موجود در پایین ورد
    چه شماره های موجود در متن
    هر چی پاورقی هست

پاورقی ها در ورد 2010 بصورت عدد 1 که ریز هست معمولا در بالا پا پایین صفحه می شه پیداش کرد که اگه این عدد 1 رو پاک کنید . همه آن پاورقی هم پاک میشه .

منظورتون رو از چه شماره های موجود در پایین ورد
    چه شماره های موجود در متن
    رو متوجه نشدم .

سلام

از کجا باید روی چاپگر کلیک راست کنم

2- راستش این عدد 1 که در بالا و پایین صفحه است را متوجه نشدم کجاست و چیه

وقتی پاورقی ایجاد می کنیم

جلوی اون کلمه و البته بالای اون یک عدد می نویسد

و بعد پایین صفحه هم یک خط می کشد و زیر اون خط همان عدد را می گذارد و می توان توضیح جلویش نوشت

خب حالا من می خوام هم شماره هایی که در درون متن آن بالا نوشته را پاک کنم

و هم شماره هایی را که این پایین نوشته

2- اگه بخوام به صورت جدا جدا پاک کنم باید چکار کرد

مثلاً فقط شماره های آن بالا

یا فقط شماره های آن پایین (البته شماره همراه متن هاشون)

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام به بچه های گل p30
    من برای تایپ پایان نامه ام یه مشگلی دارم ممنون میشم کسی اگه بلده کمکم کنه
    برای تایپ کلمه هایی مثل لحظه ایی اگه بخوام (( ایی )) بچسبه به لحظه باید چیکار کنم؟
    ممنون میشم ازتون

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

برای تایپ کلمه هایی مثل لحظه ایی اگه بخوام (( ایی )) بچسبه به لحظه باید چیکار کنم؟
    ممنون میشم ازتون
    از shift+space استفاده کن:

لحظه‌ای

6. 3 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

ممنون میشم ازتون
    سلام...
    در محیط ورد، کنترل (ctrl) و خط تیره را با هم بگیرین یک نیم فاصله میفته و "ایی" به "لحظه" میچسبه

8. 4 کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

برای فهرست نویسی پایان نامم می خوام فهرست بر اساس ترتیب حروف الفبا باشه ممنون میشم راهنماییم کنید که چطوری می تونم سورت بندی کنم؟چون یه گزینه هست توی ورد که نوشته A-z که سورت بندی می کنه اونو که میزنم ترتیب بهم می خوره و اصلآ سورت بندی نمیشه ممنون میشم بگید چطوری می تونم این کارو انجام بدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Darya-eng's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای فهرست نویسی پایان نامم می خوام فهرست بر اساس ترتیب حروف الفبا باشه ممنون میشم راهنماییم کنید که چطوری می تونم سورت بندی کنم؟چون یه گزینه هست توی ورد که نوشته A-z که سورت بندی می کنه اونو که میزنم ترتیب بهم می خوره و اصلآ سورت بندی نمیشه ممنون میشم بگید چطوری می تونم این کارو انجام بدم

سرچ کنید زودتر به نتیجه میرسید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنونم از راهنماییت ولی من فهرست منابع آخر پایان نامه منظورم بود که می خواستم بر اساس حروف الفبا سورت بندی بشه دارم اون فایل فیلم رو دانلود می کنم ببینم از اون می تونم کمکی بگیرم

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

word 2007 دارم، در منوی proofing ، گزینه ی Check spelling as you type تیک خورده، اما عمل چک کردن اسپل رو انجام نمیده. کلا نه غلط املایی میگیره (خط قرمز بکشه زیر کلمه) و نه غلط ویرایشی (خط سبز) چیکار کنم فعال شه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •