آره فکر کنم حق با شماست
اینو خریدم 110 تومان . شما آمپلی خاصی در نظر داری که واقعا جواب باند 7100 kenwood رو بده؟؟ آخه هر کسی یه چیزی معرفی میکنه! الان این باند حداکثر توان 600W و RMS 150 روی 3 اهم است و 83 db
حالا چه نوع آمپلی با این جور در میاد؟!!![]()
آره فکر کنم حق با شماست
اینو خریدم 110 تومان . شما آمپلی خاصی در نظر داری که واقعا جواب باند 7100 kenwood رو بده؟؟ آخه هر کسی یه چیزی معرفی میکنه! الان این باند حداکثر توان 600W و RMS 150 روی 3 اهم است و 83 db
حالا چه نوع آمپلی با این جور در میاد؟!!![]()
اگه نمیخوای ساب ببندی آمپ 2 کانال کنوود هست 7204 که رو هر کانال 170 تا میده میترکونه بانداتو.
لینکه زیرم مشخصاتشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تو بازار هست ؟ من شیراز هستم . راستی قیمتش چنده ؟
دوسته من برو به تایپیک زیر آدرس و تلفن نمایندگیهاست ببین تو شیراز نمایندگی کنوود داره 1 زنگ بزن آمار در بیار من الان از بازار خبر ندارم فقظ میدونم قیمتا همینطوری داره میره بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
آرش عزيزآمپ خوبي رو معرفي كرده. آمپ راكفورد سري پانچ P4004 هم هست جزو امپهائي هست كه بريج استريو و مونو ميشه بهش بست. دو تا 200 وات خروجي ميده. البته خيلي بيشتر خروجي ميده با توجه به استانداد CEA كه داره البته قيمتش كمي بالاس ولي ميتونم براتون تخفيف بگيرم.اصل آمريكا هستش.
سلام
روی ضبط پایونیر 9600 دستگاه ub 100 نصب کردم ولی هر اگه آهنگ 50 هم در حال پخش باشه بعد از خاموش شدن ماشین و روشن شدن مجدد ماشین دوباره از آهنگ 1 شروع به خوندن میکنه میخواستم ببینم این همین جوری هست یا تنظیماتی داره که این مشکل رفع بشه
حمید خان نمیشه به جای hpf روی امپ از hpf روی هدیونیت استفاده کرد؟؟؟
---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
دوست من این جدا؟؟؟ رو که نوشتی خیلی به اواتارت میاد...اول که دیدم فکر کردم این عکس رو گذاشتی که یعنی این شکلی شدی وقتی فهمیدی اصله![]()
درود.
دوستان ما یه پراید مال ساله 83 داریم از اونایی توشون ضبط هست!
حالا میخواستم بدونم اگه بخوام یه سیستم واسش بگیرم که کاراییش خوب باشه چقدر هزینم میشه؟
نمیخوام صداش بلند باشه فقط میخوام که کیفیت داشته باشه و بتونه تراک هامو بصورت راندوم (shuffle) پخش کنه.
(هرچی کمتر بهتر! آخه اصلا نمیصرفه واسه این ماشینه زیاد خرج کرد)
با تشکر![]()
Last edited by unknown47; 27-02-2012 at 00:16.
بستگی داره شما از چه میزان کیفیت صحبت کنید...
shuffle یه امکان معمولی هر پخش داره.
بودجه چقدره؟(شما باید مشخص کنی دوسته عزیز)![]()
گفتم که دوست عزیز هرچی کمتر بهتر
مثلا با 50-60 میشه چیزی گیر اورد؟(اصلا نمیخوام بیشتر از این خرجش کنم) میخوام بدونم اگه تا این میشه که خوبه اگه هم نمیشه یه fm transmitter بگیرم واسش)
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)