اونطوری فکر نکنم بشه فهمید شما فقط میتونید بفهمید کدوم سکتورها مشکل پیدا کرده و بدسکتور است
اونطوری فکر نکنم بشه فهمید شما فقط میتونید بفهمید کدوم سکتورها مشکل پیدا کرده و بدسکتور است
Error Scan
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"تشکر" رو نمی بینم! برای من غیرفعاله؟
Last edited by zibagol; 10-07-2013 at 17:47. دليل: تشکر
سلام ، دوستان ممنون میشم من رو در این مورد راهنمایی بفرمایید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هارد که بدسکتور داره
فعلا با نرم افزار hddd regenerator به صورت بوتیبل در مود scan and repair هارد رو اسکن کامل بکنید و نتیجرو بگین
یک تست hdd regenator کامل در مود scan and repair انجام بدین
ارور دوم هم به خاطر اینه که یک بار هارد به دور کاملش نرسیده و این میتونه به دلیل نرسیدن ولتاژ کافی باشه که هم میتونه از اتصالات هارد و پاور سیستم باشه و هم از خود هارد و موتور که احتمالش کمتره
بعد از 10 روز چک کنید ببینید عدد های این دو ارور زیاد میشه یا نه
من هارد اکسترنالم اکثر مواقع یکسره وصله به سیستم.
آیا بهتر نیست کزینه زیر رو هم فعال کنم ؟
![]()
نه فکر نکنم نیازی باشه
قبل از انجام این مورد، تهیه BackUp از اطلاعات هارد ضروری است؟ (حجم فایل هام زیاده)
چرا من امکان "تشکر" رو نمی بینم؟! این طوری عذاب وجدان دارم! درست شد.
Last edited by zibagol; 11-07-2013 at 04:03.
نه اینکار نیازی به بکاپ گرفتن اطلاعات ندارد
Scan and repair رو انجام دادم ولی مشکل پابرجاست و با هر بار راه اندازی سیستم عامل CHKDSK رو انجام میده.
اینم نتایج HD Regenarator:
و
البته خطای Current pending sector در Health tab of HD tune برطرف شد ولی Ultra DMA CRC Error count به قوت خود باقی است.
ناگفته نمونه که هارد دیگری هم در سیستم وجود داره ولی از اوجایی که ازش استفاده نمی کردم کابل برق و SATA رو از پشت اون هارد قطع کردم.
با توجه به Description ارائه شده ، ممکنه خطا به همین علت باشه؟ یا به اون هارد ربطی نداره؟
عذرخواهی بابت طولانی شدن مطلب و تشکر مجدد از لطفتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)