سلام بر شما!
آقای... مهدی + حامد:چطوری؟
هر کی میخواد اسپیلتر بخره بهتره بره پاساژ بزرگمهر! قیمتش هم فکر کنم 2000 تومنه!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام بر شما!
آقای... مهدی + حامد:چطوری؟
هر کی میخواد اسپیلتر بخره بهتره بره پاساژ بزرگمهر! قیمتش هم فکر کنم 2000 تومنه!![]()
Last edited by Dj_aghamajid; 22-09-2010 at 21:42.
آره پاساژ اگه گیر بیارین ارزون تره منتها من راه راحتترش رو گفتم چون isp ها حتماً دارن ولی کلاً همه چی رو از بیرون بگیرین ارزون تر از خود isp در میاد
جواب سوالت هم داستان داره خواستی پ خ بده برات بگم
از همه راحت تر بزار من بگم:
پاساژ بزرگمهر:درب دوم از طرف شهرداری(سبزمیدان).درب اول از طرف بلوار معلم.
داخل شدید یه cdفروشی دست چپ است اسپلیتر 2000 .
دوستانی هم که پاساژ خوب بلدن روبه روی فرشاد قدیم.
با تشکر.
هادی
سلام
آیا وقتی کابل های مودم و هر چی که مربوط به اینترنت میشه نزدیک کابل های کامپیوتر باشه میتونه تو سرعت تاثیر داشته باشه؟
فکر نکنم
چون اطلاعات از تو سیم رد میشه اصلاً به هم ربطی نداره یکی دیتا هست اون یکی برق
سلام مهندس mailer
یه سوال پرسیدم فکر کنم ندیدی
یکی از دوستام3-4 نفرو معرفی کرده اما هیچ تخفیفی براش منظور نشده
ممکنه این سیستم تو لنگرود فعال نباشه؟؟ یه سوالی از دوستت می پرسی؟ ممنون،شرمنده مزاحم می شم
پارس آنلاين همچنان سرعتش افتضاح... شبا كه داريم ياد دايل آپ رو زنده مي كنيم..!
تائید میشه، پشتیبانی هم که همچون خیار هیچ کاری واسه آدم نمیکنه نه دلیلی میاره نه هیچی.
---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
برای ثابت کردن حرفم اینم از تسته سرعتم. فقط پینگ رو نگاه.
اینا که اسرار یا خبرهای داخل شرکتی نیست که سوال بخواد
من خودم دارم از تخفیف استفاده میکنم
اگه موقع ثبت نام اکانت دوستت شناسه شما بعنوان معرف اعلام شده باشه سیستم تخفیف خودش فعال میشه. اگه برای شما تخفیف لحاظ نشده یعنی حتما شناسه شما بعنوان معرف اعلام نشده
سلام دوستان
من پس از مدت ها اومدم یه آماری بدم. من تو آستانه هستم سرعت اینجا نصف شده یعنی قبلا دوروبر 120 می چرخید ولی الان روی 60 هست، هیتلرینگ که اوضاع رو بدتر کرده بعلاوه ی پینگ بالا که نمیشه درست و حسابی بازی کرد و حالا نمیدونم چرا بعضی سایتا وا نمیشن. شب ها هم بد نیست حدود 700 - 800 مگ میشه دانلود کرد
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)