خیلی حال کردم ! بازی کن خوبیه ! یه ارژانتینی ! کاش نرفته بود ! ( منظورم اینه که یه راست می اومد رئال )گارای
خیلی حال کردم ! بازی کن خوبیه ! یه ارژانتینی ! کاش نرفته بود ! ( منظورم اینه که یه راست می اومد رئال )گارای
چه خوش اشتها...
فابرگاسو خوب اومدی ولی حالا حالاها مصدومه
سایت گل اسامی بازیكنانی از لالیگا كه قراردادشون 30 ژوئن (پایان فصل جاری) به پایان می رسه و مطابق قانون بوسمن بازیكن آزاد محسوب می شوند را منتشر كرده! این بازیكنان از همین امروز (1 ژوئن) می توانند با هر تیمی كه خواهان آنها باشه وارد مذاكره شوند!
از رئال نام دو بازیكن در این لیست دیده میشه كه اولیش كاناوارو و دیگری دودك است!
از دیگر بازیكنان مطرحی كه نامشون در این لیست دیده میشه می توان به فرناندو مورینتس (مهاجم والنسیا) ، خوانیتو (كاپیتان رئال بتیس) و كارلوس كامنی (دروازه بان اسپانیول) اشاره كرد.
لیست بازیكنان آزاد لالیگا:
(Real Madrid: Fabio Cannavaro (Centre-Back), Jerzy Dudek (Goalkeeper
(Barcelona: Albert Jorquera (Goalkeeper), Sylvinho (Left-Back
Sevilla: None
(Atletico Madrid: Leo Franco (Goalkeeper), Maniche (Central Midfielder
(Valencia: Fernando Morientes (Striker), Curro Torres (Right-Back
Villarreal: Javi Venta (Right-Back), Pascal Cygan (Centre-Back), Fabricio Fuentes (Centre-Back), Robert Pires (Attacking Midfielder), Sebastian Viera (Goalkeeper)
Deportivo La Coruna: Pablo Amo (Centre-Back), Pablo Alvarez (Right Midfielder), Julian De Guzman (Defensive Midfielder), Sergio (Central Midfielder), Manuel Pablo (Right-Back), Joan Verdu (Attacker)
Real Valladolid: Marcos (Left-Back), Oscar Sanchez (Left-Back), Vivar Dorado (Central Midfielder), Victor (Striker), Alberto (Goalkeeper), Garcia Calvo (Centre-Back), Inaki Bea (Centre-Back)
Malaga: Manolo Gaspar (Right-Back), Rossatto (Left-Back), Javier Calleja (Left Winger), Salva Ballesta (Striker), Inaki Goitia (Goalkeeper)
(Getafe: Pato Abbondanzieri (Goalkeeper), Cosmin Contra (Right-Back), David Belenguer (Centre-Back
Sporting Gijon: Pablo De Lucas (Left Midfielder), Jorge (Centre-Back/Left-Back), Jurgen Colin (Centre-Back), Diego Camacho (Central Midfielder), Sergio Sanchez Sanchez (Goalkeeper), Omar (Defender), Neru (Centre-Back/Left-Back), Raul Camara (Left-Back/Right-Back)
(Athletic Bilbao: Ander Murillo (Centre-Back/Central Midfielder
Real Betis: Juanito (Centre-Back), Edu (Attacking Midfielder/Striker), Arzu (Defensive Midfielder/Centre-Back), Alberto Rivera (Central Midfielder)
(Racing Santander: Luis Fernandez (Left-Back), Cesar Navas (Centre Back
Numancia: Domingo Cisma* (Left-Back), Juanra (Right-Back), Quero (Attacking Midfielder), Felipe (Defensive Midfielder), Palacios (Central Midfielder), Egoitz Jaio (Defender), Alvaro Anton (Central Midfielder)*, Carlos Bellvis (Left Midfielder/Left-Back)*
Almeria: Bruno (Right-Back), Esteban (Goalkeeper), Iriney Santos (Defensive Midfielder/Central Midfielder), Jose Ortiz (Forward)
Mallorca: None
Espanyol: Ivan de la Pena (Attacking Midfielder), Carlos Kameni (Goalkeeper), Jonathan Soriano (Striker), Javier Chica (Right-Back), Francisco Rufete (Right Winger), David Garcia (Left-Back), Jesus Lacruz (Defender)
Recreativo: Ersen Martin (Striker), Jose Ignacio Zahinos (Defensive Midfielder), Quique Alvarez (Centre-Back), Joselito (Forward), Javi Guerrero (Striker)
Osasuna: Hector Font (Left Midfielder), Cesar Cruchaga (Central Defender), Ricardo (Goalkeeper), Javier Flano (Right-Back), Patxi Punal (Attacking Midfielder)
* بازیكنان قرضی (on loan)
----------------------------------
يك افتخار ديگر براي زيزو رقم خورد و عنوان افسري رو مال خودش كرد تبريك ميگم .
درود بر زيزو
گل رو دیدید ؟؟ خیلی خبر در مورد رئال داره الان !
حوب الان علاف بودم رفتم گفتم بیام یه کار مفید انجام بدم !!
این جا رو نگاه کنید ! یه اماره در مورد تایپیک ها ی تیم ها !
این تقسیم تعداد بازدید به تعداد پستاس !
بارسا : 17
منچستر : 21
چلسی : 20
میلان : 16
بایرن : 10
لیور پول : 21
ارسنال :20
رئال 12!!!!
پرسپلیس :11
استقلال : 9
سلام عزیزان خوبین سلامتین؟
راستی این مطلب رو نفهمیدم یعنی چی اونوقت ؟
ما الان حتی از تاپیک پرسپولیس هم فعال تر هستیم و بعد اون پر بیننده ترین و فعالترین تاپیک بخش ورزش هستیم !!!
اها با صحبتهای دوستان و اشاره ممد جان این مطلب یادم اومد شدید باهاش موافقم خواستم بگم یه تغییر کوچیکه .
================================================== =========
-----------------------------------------کاسیاس-----------------------------------------
گارای--------------متذلدر------------------------------په په-----------------------راموس
-----------------------------------------لاسانا ------------------------------------------
ریبری-----------------------------------فابرگاس--------------------------------روبن
-----------------------------بنزما-----------------------هانتلار-----------------------
================================================== ========
حالا ذخیره ها:
رائول-فن گل-هانتلار-اشنایدر-گوتی-فن در فارت-هیگواین-کانا-گارسیا-تورس-سالگادو-دلارد-مانسینی
================================================== ========
خیلی توپ میشه من که خیلی خوشم اومد تازه این بازیکنهای که این زیر مینویسم هم اگه بیان و همین راموس مربی باشه من باز هم مث پست قبلیم شرط قهرمانی هر جامی رو میدم.
این بازیکنهای که بحث هست بیان اما حتمی نیستش:
1:لنون
2:لاوتزی
3:زاراته
4:یه دفاع خوب
================================================== =======
به جان خودم تمام این حرفای که زدم عملی شدنشون خیلی راحتتر از اوردن کاکا و رونالدو است به جای پروژه رونالدو اگه میرفتن سراغ این کار امسال هزار در صد قهرمان میشدیم شک نکنید.
کلا به نظر من شرایط رئال خیلی مساعده برای این کار اگه این عمل انجام بشه باور کنید باین این بار بهمون بگن :
super galaxy
یا
ابر کهکشانی ها
وای چه شود
کاش این پست منو ترجمه کنن به اسپانیایی بفرستن برای کالدرون شاید سر عقل اومد
فداتون
فعلا
یا حق
دوستان 1شنبه با ويارئال بازي داريم ساعت 7:30؟؟؟
الان اخبار گفت رئال 55 ميليون دلار به بايرن براي ريبري پيشنهاد داده!!!!
نمیدونم درست گفت یا نه ولی گفت 55 میلیون پوند .. خیلی بیشتر میشه...
اگه پوند باشه اصلا نمیارزه این قیمت .... اگه برای بنزما اینقدر پول بدن یه چیزی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)