تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 695 از 2014 اولاول ... 19559564568569169269369469569669769869970574579511951695 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,941 به 6,950 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال lindows's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

كريمي: دليلي براي ناراحتي من از باقري وجود ندارد

کانون هواداران پرسپولیس : علي كريمي در گفت و گو یی اظهار داشت: هيچكدام از بازي‌ها در ليگ برتر آسان نيست؛ ولي پرسپوليس هر روز بهتر از روز گذشته خواهد شد.
    وي افزود: بايد به دستور كادر فني احترام گذاشت. فعلا قصد مصاحبه ندارم؛ اما عنوان شده است كه من از كاپيتان تيم ناراحتم در حالي كه دليلي ندارد از وي كه جزو بهترين دوستان من است ناراحت باشم. نمي دانم هدف برخي از نشر اين اخبار كذب چيست.
    كريمي ادامه داد: پس از سال ها به پرسپوليس بازگشتم تا با اين تيم به موفقيت برسم و فقط به تمرين و بازي فكر مي كنم نه ناراحتي از ديگران.

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قطبی : كاري كه شما با پرسپوليس مي‌كنيد، حيوان با حيوان هم نمي‌كند!
    سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در اظهارنظري عجيب با انتقاد شديد از برخي خبرنگاران ورزشي گفت: كاري كه برخي روزنامه‌هاي ورزشي با پرسپوليس مي‌كنند، حيوان با حيوان هم نمي‌كند!

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي پس از تمرين صبح امروز (سه‌شنبه) تيم فوتبال پرسپوليس با لحني انتقادآميز در خصوص خبري مبني بر سفر "ماركو" به برزيل براي آوردن بازيكن براي تيم فولاد، خطاب به خبرنگاران گفت: شما مگر غيرت نداريد كه چنين كاري مي‌كنيد. شما مگر وجدان كاري نداريد؛ شما مگر حيوانيد؟ آخر حيوان هم با حيوان كاري كه برخي روزنامه‌ها با پرسپوليس مي‌كنند را نمي‌كند. ماركو اصلا نمي‌داند فولاد چه تيمي است و كجاست، پس چه طور مي‌شود براي آوردن بازيكني براي اين تيم به برزيل رفته باشد. من به عنوان سرمربي پرسپوليس وظيفه دارم كه در قبال اذيت كردن برخي خبرنگاران و روزنامه‌هاي ورزشي، از دستيارانم دفاع كنم. ماركو با صداقت و وجدان كاري در پرسپوليس فعاليت مي‌كند. چرا شما اين طور او را اذيت مي‌كنيد؟

وي افزود: ماركو مدت‌ها پيش به خاطر فراهم نشدن امكاناتي كه باشگاه به او قول داده بود، استعفايش را نوشت كه اكنون اگر در جمع تيم حاضر است، نشان از برطرف شدن تمامي مشكلاتش است. زماني كه قرار شد مشكلات ماركو از طرف باشگاه حل شود، ما فرصت را در اين ديديم تا او به برزيل رفته و در كنار پدرش باشد زيرا پدر او در برزيل دچار سكته‌ي مغزي شده بود كه بايد جراحي مي‌شد.

به گزارش ايسنا، اين واكنش افشين قطبي به شدت خبرنگاران حاضر را عصباني كرد و آنها به قطبي توصيه مي‌كردند كه بايد عذرخواهي كني و بايد همه‌ي روزنامه‌ها و خبرنگاران ورزشي را به يك چشم نگاه نكني كه قطبي در پاسخ گفت: من هميشه به شما احترام گذاشته‌ام و با صداقت حرف زده‌ام و نمي‌توانم دائما صحبت‌ها و اخبار كذبي كه عليه پرسپوليس، پشت پرده‌ي پرسپوليس و مسايل شخصي بازيكنان و مربيان پرسپوليس را تكذيب كنم. معتقدم روزنامه‌ها پل ارتباطي مردم و باشگاه‌ها هستند، پس نبايد با انتشار اخبار و مصاحبه‌هاي دروغ اعتماد مردم را سلب كنند؛ متاسفانه كشور ايران با جمعيت 70 ميليوني خود شاهد فروش حدود تنها پنج هزار روزنامه ورزشي است كه اين نشان از بي‌اعتمادي مردم نسبت به روزنامه‌هاست. من قصد توهين و جسارت به اشخاص و يا خبرنگاراني كه در تمرينات حاضر مي‌شوند، ندارم بلكه معتقدم جريان‌هايي كه ممكن است در برخي روزنامه‌ها هدف‌گذاري شود تا برعليه تيمي دروغ بنويسند، بايد از بين بروند و مشكل من فقط با آنهاست.

افشين قطبي همچنين درباره‌ي اظهاراتي كه محمد مايلي‌كهن چندي پيش برعليه او اظهار كرده بود نيز گفت: فكر مي‌كنم بدي را نبايد با بدي جواب داد. دو كار غلط نتيجه‌ي غلط دارد. من معتقدم بايد درباره‌ي اظهارات مايلي‌كهن سكوت كنم و اين وظيفه‌ي باشگاه است كه اينگونه موارد را پيگيري كرده و مشكلات احتمالي ناشي از آن را مرتفع كند.

سرمربي تيم پرسپوليس كه بازيكنان اين تيم را تا پس از پايان داربي از انجام هرگونه مصاحبه‌ي مطبوعاتي با خبرنگاران محروم كرده، در اين باره گفت: براي به وجود نيامدن حاشيه‌هاي مختلف پيش از داربي تصميم گرفتم تا اجازه‌ي مصاحبه به بازيكنان ندهم. ترجيح مي‌دهم خودم در شرايط فعلي صحبت كنم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

عابدزاده: اميدوارم اين بار در لباس مربيگري پيروز دربي باشم

کانون هواداران پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده در گفت‌وگویی، اظهار داشت: در حال حاضر پرسپوليس در بهترين شرايط ممكن به سر مي‌برد و براي رسيدن به موفقيت بعيد مي‌دانم مانعي جلوي راه خود داشته باشد. وي در مورد نتيجه اين ديدار گفت: نبايد در اين باره زود قضاوت كرد و تجربه اين مسئله را ثابت كرده است. برنده روز جمعه مشخص مي شود. مربي دروازه بانان پرسپوليس در مورد سنگربانان تيم افزود:‌ خوشبختانه با آمادگي بالاي واعظي و حقيقي خيالمان از بابت دروازه راحت است. وي يادآور شد: يكي از بازيكناني هستم كه در داربي‌هاي مختلف حضور داشته و بارها پيروز شده‌ام؛ اما اين بار دوست دارم در لباس مربي، برتري تيمم را ببينم.
    عابدزاده كه از حضور در اين ديدار محروم بود و سپس بخشيده شد، در پايان خاطرنشان كرد: از كميته انضباطي تشكر مي‌كنم كه مي‌توانم در بازي حساس ليگ برتر دوباره بر روي نيمكت بنشينم.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بلیت داربی پیش فروش خواهد شد

کانون هواداران پرسپولیس : نايب رييس و سخنگوي فدراسيون فوتبال گفت: كليه هماهنگي هاي لازم براي برگزاري مناسب بازي روز جمعه تيم هاي استقلال و پيروزي صورت گرفته و هيچ گونه نگراني در اين زمينه وجود ندارد.
    مهدي تاج در آستانه ديدار تيم هاي فوتبال پيروزي و استقلال تهران گفت: هماهنگي هاي لازم براي برگزاري مطلوب و بدون حاشيه اين ديدار صورت گرفته است. با توجه به اينكه هراتفاقي درون ميدان در سكوها بازتاب خواهد داشت درجلسه هماهنگي با مديران عامل دو باشگاه از آن ها خواسته شد كه كه بازيكنان و كادر فني دو تيم همه جوانب بازي جوانمردانه را رعايت كرده تا هيچ گونه مسأله حاشيه اي در اين زمينه پيش نيايد.

نايب رييس فدراسيون فوتبال در خصوص تيم داوري بازي شصت و پنجم اظهار كرد: بي شك " سعد كميل" كويتي يكي از بهترين داوران جهان است كه بازي هاي حساس و سرنوشت سازي را قضاوت كرده و دو تن از بهترين كمك داوران كشورمان ( صفيري و نجاتي) او را در امر قضاوت ياري خواهند كرد. ناگفته پيداست كه اشتباه در داوري يك امر طبيعي است، حتي اگر تيم داوري مرتكب اشتباهي در قضاوت خود شوند بازيكنان و مربيان دو تيم نبايد اجازه بروز مسأله حاشيه اي را بدهند و كسي نبايد حق داشته باشد با برجسته كردن يك اشتباه غيرعمد و اجتناب ناپذير جو ورزشگاه را متشنج كند.

وي ادامه داد: البته هماهنگي هاي لازم با ليدرهاي تماشاگران صورت گرفته تا هيچ گونه مسأله حاشيه اي در اين زمينه نيز به وجود نيايد.

مهدي تاج در خصوص چگونگي بليت فروشي ديدار تيم هاي استقلال و پيروزي گفت: مقدمات اين كار فراهم شده و طبق چند ديدار اخير بليت اين مسابقه پيش فروش خواهد شد كه زمان و مكان دقيق پيش فروش بليت متعاقباً اعلام خواهد شد.

عضو هيأت رييسه فدراسيون فوتبال يادآور شد: طبق مصوبه هيأت رييسه فدراسيون از هفته نهم ليگ برتر( هفته جاري) دوربين هاي متفرقه را در ورزشگاه ها راه نخواهيم داد تا تكليف حق پخش تلويزيوني مسابقات فوتبال مشخص شود و دوربين هاي پخش مستقيم را نيز به اين دليل راه مي دهيم چون نمي خواهيم مردم از ديدن مسابقات فوتبال محروم شوند و به خواسته آنان احترام مي گذاريم.

تاج در عين حال گفت: بسيار اميدوار هستيم كه اين مشكل با همكاري مسوولان صداو سيما برطرف شود تا هيچ مشكلي در راه حضور نمايندگان كشورمان در جام باشگاه هاي آسيا به وجود نيايد.

=========================
    و باز بازار سياه

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_3tar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    شیراز جنت تراز

پيش فرض

عزيزاني كه زحمت مي كشن لطفا خبر تكراري يا قديمي نزارن.مثلا قصه او آذري مدير عامل ذوب آهن يا حاشيه هاي بازي پگاه و پرسپوليس يا زندگي نامه قطبي يا....اينقدر قديميه كه تو كتيبه هاي تخت جمشيد هم دربارش نوشتن(ديروز خودم ديدم)
    مري از زحماتتون ولي....
    مسابقه اي تو كار نيست واسه زياد كردن صفخه تاپيك
    ممنون
    بابا مسابقه ای تو کار نیست به خدا
    سعی کنید خبر تکراری . قدیمی و بی ربط نزارید
    بازم ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

جلسه مصطفوي با ليدرهاي باشگاه پرسپوليس برگزار شد

کانون هواداران پرسپولیس : جلسه هماهنگي داريوش مصطفوي با ليدرهاي باشگاه در خصوص بازي روز جمعه مقابل استقلال بعدازظهر امروز در دفتر باشگاه پرسپوليس برگزار شد.
    در اين جلسه مسئول حراست باشگاه نيز حضور داشت.
    مصطفوي در اين جلسه خطاب به ليدرهاي باشگاه گفت: به هيچ عنوان قصد نداريم به تيم حريف بي‌احترامي شود و فقط بايد به دنبال تشويق سالم تيم خود باشيم. هر دو تيم استقلال و پرسپوليس از سرمايه‌هاي بزرگ ايران هستند و مطمئن هستم با نبودن حاشيه اين بازي براي هواداران جذاب‌تر مي‌شود.
    در پايان جلسه نيز مديرعامل پرسپوليس از تمام زحمت‌كشان در باشگاه تشكر كرد.
    در اين جلسه ليدرها از توجه مصطفوي تشكر كردند.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

عزيزاني كه زحمت مي كشن لطفا خبر تكراري يا قديمي نزارن.مثلا قصه او آذري مدير عامل ذوب آهن يا حاشيه هاي بازي پگاه و پرسپوليس يا زندگي نامه قطبي يا....اينقدر قديميه كه تو كتيبه هاي تخت جمشيد هم دربارش نوشتن(ديروز خودم ديدم)
    مري از زحماتتون ولي....
    مسابقه اي تو كار نيست واسه زياد كردن صفخه تاپيك
    ممنون
    بابا مسابقه ای تو کار نیست به خدا
    سعی کنید خبر تکراری . قدیمی و بی ربط نزارید
    بازم ممنون
    دوستان مهم اینه که تاپیک زنده باشه حتی اگر بعضی دوستان هم سهوا خبر تکراری میذارند این قضیه گیردادن به خبر تکراری هم قبلا برای بعضی از دوستان که خبر میذاشتند اتفاق افتاد که باعث دلسردیشون شد و کار به جایی میرسید که تو این تاپیک بعضی روزها فقط دو یا سه پست در روز داده میشد...
    بهر حال وقتی که در تاپیک رقیب برای اینکه تاپیکشون استیکی باشه هرکدومشون خبرهای مربوط به تیمشون رو چند بار تکرار می کنند زیاد این موضوع نباید باعث آزار باشه...

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در گفت و گو با فارس
    معيني: آمادگي بازيكنان پرسپوليس و استقلال نسبي است
    خبرگزاري فارس: يك كارشناس فوتبال ايران گفت:‌ هر دو تيم در آستانه دربي، آمادگي نسبي دارند.
    فريدون معيني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط استقلال و پرسپوليس براي برگزاري دربي 65 اظهار داشت: در فصل جاري هر دو تيم نوسان‌هايي داشته‌اند؛ اما به بازي خوب هم رسيده‌اند.
    وي ادامه داد: ديدار استقلال و پرسپوليس هميشه حساسيت خاص خود را داشته است؛ اما اگر رسانه‌ها با درج اخبار حساسيت را بالا مي‌برند، بايد استدلال‌هايي بدهند كه بتوانند به لحاظ كيفي نيز سطح مسابقه بالا برود.
    وي درباره تقابل افشين قطبي و امير قلعه نويي تاكيد كرد: تجربه نشان داده كه هر مربي كه بتواند در جلسات تمرين عملكرد خوبي با بازيكنان داشته باشد و برنامه‌ها را به درستي ارائه كند،‌ مي‌تواند در مسابقات بزرگ برنده شود. بايد حريف را به خوبي آناليز كرده و به لحاظ روحي تيم را در شرايط مطلوبي به ميدان بفرستند.
    معيني گفت: پيش‌بيني كردن نتيجه ايده صحيحي نيست زيرا فوتبال به موارد بسياري بستگي دارد. اين امكان وجود دارد كه در يك لحظه شرايط تغيير كرده و يك تيم برنده شود.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فرخزادى : جوابى براى حاشيه سازى استقلالى ها نداريم

اين روزها شايعه كناره گيرى حسين هدايتى از هيأت مديره پرسپوليس مطرح شده كه مسئولان پرسپوليس بلافاصله آن را تكذيب كردند. در اين ميان پرسپوليسى ها معتقدند كه استقلالى ها براى حاشيه درست كردن عامل اصلى ايجاد اين شايعات هستند. مجيد فرخزادى عضو هيأت مديره پرسپوليس با اشاره به اين موضوع گفت: متأسفانه از سوى تيم رقيب يك تيم رسانه اى تشكيل شده كه با درج اخبار دروغ و ايجاد حاشيه مى خواهند به پرسپوليس ضربه بزنند اما ما جوابى براى حاشيه سازى استقلالى ها نداريم و حرف هايمان را در زمين مسابقه مى زنيم.فرخزادى با اشاره به دلايل غيبت حسين هدايتى در جلسه هيأت مديره تأكيد كرد: ايشان براى انتخاب اسپانسر پرسپوليس و انجام مذاكرات در جلسه حضور نداشتند و در اين مورد هماهنگى لازم انجام شده بود اما متأسفانه اين موضوع بهانه اى شد تا بعضى ها براى تيم ما حاشيه درست كنند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

نيكبخت: هرچه قطبى بگويد همان است

عليرضا نيكبخت قطعا مهم ترين سوژه رسانه ها در آستانه دربى هاى پايتخت است. او كه پيش از اين پيراهن استقلال را بر تن داشته و حالا با پيراهن سرخ مقابل تيم سابقش قرار مى گيرد اميدوار است فرصت حضور در اين مسابقه را از دست ندهد.وى طى اظهارنظرى گفت: آن قدر حرفه اى هستم كه خودم را به عمد ۳ اخطاره نكنم.اصلا اينطور نيست كه من چندين بار به عمد خودم را پيش از دربى محروم كرده ام. مثلا ۲ سال پيش زمان مربيگرى دنيزلى و بازى با پاس با وجود ۲ اخطاره بودن پيش از دربى بازى كردم و ۳ اخطاره هم نشدم بنابراين فكر مى كنم بعضى ها دوست دارند در هر حالتى براى من حاشيه بسازند.نيكبخت در مورد احتمال نيمكت نشينى خودش به دليل مسائل حاشيه اى اخير و حضور بازيكنانى نظير توره و كريمى گفت: سرمربى تيم تنها تصميم گيرنده در مورد ارنج تيم است و قطعا هيچ بازيكنى نمى تواند در مورد نيمكت نشينى و قرار نداشتن در ارنج به سرمربى تيم اعتراض كند.من هم به تصميمات قطبى احترام مى گذارم و اعتراضى نخواهم داشت اما من در چند دربى گذشته در تركيب پرسپوليس مقابل استقلال خوب كار كردم و حتى گل هم زده ام به همين دليل فكر مى كنم سرمربى از تمام داشته هايش مقابل استقلال استفاده خواهد كرد فكر مى كنم بعضى ها دوست دارند تيم ما را قبل از دربى به حاشيه ببرند و مسائلى نظير ۳ اخطاره شدن عمدى مرا پيش بكشند.نيكبخت در پايان درخصوص برخى از نقل قول هايى كه از قول قطبى درخصوص نيمكت نشينى اش مطرح شده خاطرنشان ساخت: سرمربى تيم ما به صورت رسمى هيچ مصاحبه اى در مورد من و نيمكت نشينى ام انجام نداده است بنابراين من نمى توانم فقط در مورد نقل قول و مسائل حاشيه اى حرف بزنم و اظهارنظر كنم.البته دوست ندارم دربى را از دست بدهم و اميدوارم بتوانم براى تيمم مفيد باشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •