تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 694 از 942 اولاول ... 194594644684690691692693694695696697698704744794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

سلام دوستان.
    با n70 نیز میشه سرعت بالا رفت تو جی پی ار اس ایرانسل یا نه؟
    واضح تر بگم!! Edog ساپورت میکنه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    ایرانسل نگیرین
    من هروقت از جلوی پشتیبانی ایرانسل رد میشم ملت پشت در موندن یکی جوابشون رو بده!
    همیشه دعواس!
    تووی این تاپیک حدود 7000 پست در مورد ایرانسل نوشته شده بعد شما یه دفعه تووی 1 پست میگین ایرانسل نگیرین؟

داره خودمونی میشه saeedmaxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

کیلوان: اپراتور اول بهوش باشد!

كريستين كيلوآن، مدير اجرايي MTN در ايران، در گفتگويي با ماهنامة طيف برق، ضمن اشاره به توانمندي‌هاي اپراتور دوم، تأكيد مي‌كند كه اگر اپراتور اول روش‌هاي خود را بهبود نبخشد، مشتركان خود را از دست خواهد داد. مطلبي كه در ادامه مي‌خوانيد، بخشي از گفتگوي ما با كريستين كيلوآن است. متن كامل گفتگو با وي را در شمارة شهريورماه طيف برق خواهيد يافت.

به گزارش گروه علمی-تحلیلی طیف اگر زمينه براي فعاليت‌هاي ما فراهم شود، مي‌توانيم تبديل به رقيبي قدرتمند براي ساير رقبا شويم. در حال حاضر، كمتر اپراتوري در جهان وجود دارد كه برنامه‌ريزي كرده باشد و توانسته باشد طي هشت ماه، دو ميليون مشترك جذب كند.

البته ما به قدرت رقباي خود واقف هستيم و به خوبي مي‌دانيم كه آنها در حدود 10 سال زودتر از ما فعاليت خود را آغاز كرده‌اند؛ بنابراين، انتظار نداريم كه طي يك يا دو سال تمام مشتركان رقيب خود را جذب كنيم.
    البته رقباي ما نيز بايد روش سرمايه‌گذاري و عرضة خدمات خود را تغيير دهند؛ زيرا شبكة MCI مشكلات زيرساختي مهمي دارد. اما ما با اينكه در حدود سه سال است فعاليت خود را آغاز كرده‌ايم، شبكه‌هايمان راه‌اندازي و تثبيت شده‌اند؛ هرچه ثبات و قابليت شبكه بيشتر شود، خدماتي با كيفيت بيشتر به مشتريان عرضه مي‌شود.

بنابراين اگر شركت MCI به سرعت برنامة جديدي را اجرا نكند، به زودي متوجه خواهد شد كه تعداد زيادي از مشتركانش جذب ايرانسل مي‌شوند. در واقع، مشتركان ما در گذشته،‌ مشتركان بالقوة شركت MCI بوده‌اند؛ بنابراين، هرچه ما مشتركان بيشتري جذب كنيم، ميزان جذب مشتركان MCI كاهش مي‌يابد. مي‌توان گفت MCI‌ رقيب سرسختي براي ما محسوب نمي‌شود.

اگر نگاهي به گذشته بيندازيد، متوجه مي‌شويد كه MCI در دوره‌اي توانست بيشترين مشترك را جذب كند كه هنوز ايرانسل فعاليت خود را آغاز نكرده بود، چنانكه در سال 2004 و 2005، طي دو مرحله ثبت نام براي واگذاري سيم‌كارت در حدود 15 ميليون مشترك جذب كند. اما در ثبت نامي كه در اوايل سال 2006 انجام شد، پيش‌فروش سيم‌كارت كمتر از گذشته بود. زيرا در حال حاضر، فردي كه قصد خريد سيم‌كارت دارد، مي‌تواند ميان خريد سيم‌كارت ايرانسل يا سيم‌كارت MCI دست به انتخاب بزند. در حال حاضر، نه تنها سيم‌كارت ايرانسل با قيمت كمتري عرضه مي‌شود، بلكه خدمات بهتر و متنوع‌تري را مانند MMS، ايميل صوتي، تعرفه‌هاي متنوع و غيره عرضه مي‌كند. بنابراين، ما فكر نمي‌كنيم كه فعاليت اپراتور اول هيچ‌گونه فشار يا چالشي را براي ما در پي داشته باشد

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad_milad_milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

11

سلام دوستان.
    با n70 نیز میشه سرعت بالا رفت تو جی پی ار اس ایرانسل یا نه؟
    واضح تر بگم!! Edog ساپورت میکنه یا نه؟

دوست عزیز بیشتر به ترافیک شبکه ربط داره البته به گوشی هم مربوط هست ولی نه اینکه با یه گوشی که حداکثر سرعت gprsش بالاست لزومآ با سرعت بیشتری از gprs استفاده کنه که برای ایرانسل در مواقعی که ترافیک شبکه کمه 10 11 کیلو بایت در ثانیه یا کمی بیشتر هست!!
    در مورد سوال واضحت!!!! من که نمیدونم Edog چیه!!! یعنی اصلآ تا حالا نشنیدم!!! شاید مخفف electronic dog هست!! ولی اگه منظورت EDGE هست که فکر نکنم با این وضعی که دولت راه انداخته بزارن ارائه بده!!!

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

سلام ! سیم کارت من پیام رسانه ! ایا Sms به داخل خود شبکه مجانی هست ؟

داره خودمونی میشه saeedmaxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

در رابطه با قیمت سیم کارت میخواستم صحبت کنم

اگه مبینین که ایرانسل سیم کارت هاش رو نصف قیمت میده دلیلش این هست که اصولا سیم کارت هزینه چندانی رو نداره برای اپراتور ها
    تو کشور های خارجی سیمکارت مجانی هست و شما فقط هزینه شارژ رو میپردازن
    حالا حساب کنید که این همراه اول چقدر مردم ایران رو با تکنولوژی قدیمیش سرویس کرده

پروفشنال Marmoulak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ببينم چطوري ميشه اينترنت گوشي رو به كامپيوتر وصل كرد ! مثلا K750 باشه !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

هیچ سیم کارتی بدرد نمی خوره حتی ایرانسل
    فقط الیاس موبایل بدون سیم کارت بدون گوشی...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای Moh3en_DDD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    1391

پيش فرض

سلام ! سیم کارت من پیام رسانه ! ایا Sms به داخل خود شبکه مجانی هست ؟
    ممنون می شم سریع تر جواب بدید ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin a.^2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    یه جایی همین دورو ورا

پيش فرض

[QUOTE=nimamani;1652646]مكان ياب به اون معنايه واقعي كه نداره
    فقط اسم دكل هايي كه ازش استفاده ميكني
    رو صفحه مي نويسه

اون تنظيماتي كه من گذاشتم تقريبا روي
    همه گوشي ها كار مي كنه ولي تو بعضي
    گوشي ها كمي فرق مي كنه من روي همه
    سوني اريكسون ها بجز سري p ديدم دقيقا
    همين بود حالا خود كمي بگرد اگه منو هاشو پيدا
    نكردي بگو شايد برم براي يكي از بچه ها رو بگيرم
    برات بنويسم

نیما جان شما درست میگی اما سری p یعنیpocket pc و برای همین تنظیماتش با سایر گوشی های سونی اریکسون فرق داره
    تو خود سایت ایرانسل هم برای p990 تنظیمات را نذاشته و گفته در اسرع وقت حالا من ازز شما می خوام اگه یه طوری این تنظیمات را پیدا کنی خیلی ممنوننت میشم من دو ماهه دنبال این تنظیماتم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •