تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 694 از 827 اولاول ... 194594644684690691692693694695696697698704744794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 8262

نام تاپيک: دنیای فوتبال

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

كميته انضباطي فدراسيون فوتبال روز سه‌شنبه باشگاه سايپا تهران را به پرداخت مبلغي به " علي افتخاري " مربي سابق تيم فوتبال اين باشگاه محكوم كرد.

اين كميته اعلام كرد باشگاه سايپا بايد بر مبناي كل مبلغ قرارداد افتخاري ، ‪۲‬ماه و ‪۲۴‬روز از قرارداد يك ساله اين مربي را پرداخت كند.

اين راي با توجه به شكايت "علي افتخاري" بعلت پرداخت نكردن دستمزد مربيگري خود كه به مدت دو ماه و بيست و چهار روز با تيم فوتبال سايپا قرار داشته به كميته انضباطي ارائه شده بود.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

براي تهيه اساسنامه جديد صورت مي‌گيرد
    برنامه 10 ساله كميته‌هاي مختلف فدراسيون فوتبال به هيئت رئيسه انتقالي

--------------------------------------------------------------------------------

برنامه‌هاي 10 ساله كميته‌هاي مختلف فدراسيون فوتبال طي 6 ماه آينده نوشته و به هيئت رئيسه انتقالي اعلام خواهد شد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با توجه به آغاز كار هيئت رئيسه انتقالي براي تهيه اساسنامه جديد فدراسيون فوتبال، تمام كميته‌هاي فدراسيون موظف هستند ظرف 6 ماه آينده برنامه‌هاي دقيق، مفيد و كارآمد 10 ساله خود را به هيئت رئيسه اعلام كنند تا در اساسنامه جديد مورد استفاده قرار گيرند.

براساس اين گزارش، با مشخص شدن اساسنامه جديد و برنامه‌هاي 10 سال آينده فدراسيون فوتبال، قطعا با برگزاري انتخاباتي سالم در كنار نظارت صحيح و مستمر سازمان تربيت بدني، فدراسيون فوتبال از شرايط كنوني خارج خواهد شد و افق روشني در انتظار آن خواهد بود.

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.ir

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سرمربي جديد ابومسلم تا پايان هفته مشخص مي‌شود

--------------------------------------------------------------------------------

دست‌اندركاران تيم فوتبال ابومسلم پس از شكست شاگردان قياسي مقابل صنعت نفت در جام حذفي، تصميم گرفتند كادر فني را دچار تغييرات اساسي كنند.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ برهمين اساس و با توجه به عارضه قلبي سيد مهدي قياسي، سرمربي جديد اين تيم در هفته جاري معرفي و شروع به كار خواهد كرد.

طبق هماهنگي به عمل آمده، قياسي كماكان با ابومسلم همكاري دارد و در سمت مدير فني تيم فوتبال فعاليت خواهد كرد.

گفته مي‌شود، از بين خداداد عزيزي (رئيس سازمان فوتبال ابومسلم)، محمد مايلي كهن (سرمربي اسبق فولاد) و چند گزينه داخلي و خارجي ديگر يك نفر سرمربي جديد ابومسلم خواهد شد.

ابومسلم روز جمعه هفته جاري در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد مقابل ملوان صف آرايي مي‌كند.

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری ورزش ایران//www.ipna.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تره زگه:
    مصصم بودم با تيم ملي خداحافظي کنم

سال 2006 رو به پايان است و داويد تره زگه مهاجم فرانسوي يوونتوس خاطرات چندان خوشي را در اين سال ندارد.
    به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا، تره زگه اين موضوع را تاييد کرد که پس از رقابت هاي جام جهاني 2006 آلمان هواي خداحافظي از تيم ملي به سرش زده بود و ديگر قصد نداشت تحت مربيگري رايمون دومه نش در تيم ملي فرانسه بازي کند، از اين رو مصمم بود براي هميشه با خروس هاي آبي وداع نمايد.
    از دست دادن يک ضربه در ديدار حساس فينال مقابل ايتاليا در ضيافت پنالتي ها کمک شاياني به قهرماني آتزوري ها در جام جهاني کرد، اما مهاجم تيم ملي فرانسه تاکيد مي کند که به کلي روحيه خود را زير نظر دومه نش در طول اين تورنومنت يک ماهه آلمان از دست داده بود.
    تره زگه در گفت و گويي با نشريه معتبر فرانس فوتبال اظهار داشت: "شب پس از بازي نهايي تصميم گرفته بودم از تيم ملي فرانسه براي هميشه خداحافظي کنم. هيچ حس وفاداري نسبت به دومه نش نداشتم. من در حالي به جام جهاني رفتم که به همراه يوونتوس قهرماني در رقابت هاي سري A ايتاليا را به دست آورده و در اين راه بزرگ موفق به ثبت 23 گل براي بينکونري ها شده بودم، اما در تيم ملي به ناگاه روي نيمکت ذخيره ها نشستم."
    البته اين جملات را کسي مي گفت که در 68 بازي ملي خود، موفق به زدن 34 گل شده است. داويد تره زگه افتخارات بسيار زيادي را با فرانسه کسب کرده که قهرماني در جام جهاني 1998 و قهرماني در يورو 2000 در راس آنها قرار دارد.
    ستاره تيم ملي فرانسه در ادامه سخنانش گفت: "پس از رقابت هاي جام جهاني ما در خصوص خداحافظي با هم صحبت کرديم.دومه نش به خوبي مي دانست که چه رفتاري را با من داشته و من چه چيزي درباره او فکر مي کنم، اما به هر حال او سرمربي است و من تحت فرمان او خواهم ماند. هواداران و خانواده به من کمک کردند تا تغيير عقيده داده و همچنان در کنار تيم ملي فرانسه باقي بمانم. اين را بدانيد که من عاشق فرانسه هستم.

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بنيتس: دروازه‌بان بلكبرن متفاوت ظاهر شد

بازيكنان ليورپول پس از 689 دقيقه اولين گل خود را دريافت كردند و شكست يك بر صفر در خانه بلكبرن را پذيرا شدند.

به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ رافائل بنيتس، سرمربي سرخپوشان آنفيلد اينك از ناتوان شاگردانش هنگام گل زدن و تبحر برد فريدل، دروازه‌بان حريف در مهار توپ ها و نقش كليدي وي در ثبت شكست ليورپول مقابل بازيكنان ايورد پارك به خوبي اطلاع دارد.
    بنيتس در جمع خبرنگاران گفت: "كاملاً روشن بود كه ما تلاش فراواني را براي باز كردن دروازه‌ حريف به كار بستيم، اما نتوانستيم حتي يك گل را به ثبت برسانيم و پس از آن نيز مرتكب اشتباهي بزرگ شديم و يك گل را از آنها دريافت كرديم.
    پس از گل ما چند موقعيت خوب را خلق كرديم، اما عملكرد دروازه‌بان حريف فوق‌العاده بود و او اجازه نداد ما به مقصود خود برسيم. حال اين سوال براي من پيش آمده كه چرا شاگردان من در اين بازي موفق به گلزني نشدند و نتوانستند در نيمه دوم فرصت زيادي را به دست بياورند؟"

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

"روماريو" براي بار چهارم در واسكو دوگاما

"روماريو" اسطوره فوتبال برزيل علاقه مندي خود را براي پيوستن مجدد به باشگاه واسكودا دو گاما ريودوژانيرو ابراز کرد.
    به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا؛ اين بازيكن 40 ساله با نااميدي تمام در جستجوي باشگاهي است كه بتواند در آنجا 13 گل خود را تا آمار 1000 گل به ثمر برساند و دوست دارد براي بار چهارم به باشگاهي بازگردد كه 21 سال پيش فوتبال خود را از آنجا آغاز كرد؛
    گرچه روماريو براي بازگشت به برزيل دچار مشكل خواهد شد، چرا كه طبق قوانين فيفا يك بازيكن طي يك سال نمي‌تواند با بيش از 2 باشگاه قرارداد ببندد.
    ستاره سابق بارسا كه طي فصل جاري براي ميامي و آدلايد يونايتد توپ زده، اطمينان دارد كه در سال 2007 پيراهن واسكودوگاما را بر تن خواهد كرد.
    وي در گفت و گويي با شبكه اسپورت ركورد عنوان داشت: "من اخيرا با اوريگو ميراندا (رئيس واسكو) وارد مذاكره شده‌ام و او به من گفت كه درهاي باشگاه به روي من باز است. اگر مشكل خاصي پيش نيايد، من به واسكو خواهم رفت."

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سايپاي تهران – استقلال گنبد
    اولين پخش مستقيم ليگ برتر واليبال در سال جديد

ديدار تيم هاي سايپا تهران واستقلال گنبد در چارچوب هفته اول رقابتهاي ليگ برتر واليبال بصورت مستقيم از شبكه سوم سيما پخش خواهد شد.

به گزارش گروه واليبال خبرگزاري ورزش ايران(ايپنا)،‌ مسابقات ليگ برتر واليبال، جام پيامبر اعظم (ص) عصر امروز درتهران وساير استانهاي كشور رسما آغاز مي شود. براين اساس وطبق اعلام هيات واليبال استان تهران دومين ديدار ليگ برتر واليبال درتهران كه از ساعت 18 امروز بين دو تيم سايپا واستقلال گنبد برگزار مي شود، بصورت زنده و مستقيم از شبكه سوم سيما پخش خواهد شد.

انتهاي خبر // ایپنا - وب سایت خبرگزاری

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

دنيزلي:
    هم راه آهن را بايد شكست دهيم، هم ذوب آهن را

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هفته اول ليگ 85 كه مقابل ابومسلم بازي كرديم، شناخت كافي از پرسپوليس نداشتم.

مصطفي دنيزلي در گفت وگو با گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ضمن بيان مطلب فوق گفت: در شرايطي هستيم كه نه تنها بايد در بازي مقابل راه آهن به پيروزي برسيم بلكه مجبوريم ذوب آهن را هم شكست دهيم تا فاصله خود با صدر جدول را كمتر كنيم.

وي در ادامه گفت: من راه‌آهن را مي‌شناسم و مي‌دانم كه تغييراتي در كادر فني خود داشته است. مربي سابق ابومسلم در اين تيم مشغول به كار است. شايد آنها هم از ما شناخت داشته باشند اما ما نسبت به هفته اول كه مقابل ابومسلم بازي كرديم، هماهنگ‌تر شده‌ايم چون آن موقع شناخت كافي از تيم‌ها نداشتم.

دنيزلي اظهار داشت: ميثاقيان مربي زحمتكشي است و كار سختي را قبول كرده اما بايد بگويم ما چاره‌اي جز شكست اين تيم نداريم و با وجود تعداد زيادي از بازيكنان مصدوم، بايد اين بازي را ببريم.

سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: 2 هفته پاياني نيم فصل نخست براي تيم‌هاي بالاي جدول بسيار حساس است و ما هم بايد نهايت استفاده را از اين ديدارها بكنيم.

انتهاي خبر // ایپنا

تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

استقلال در انتظار تصميم سازمان تربيت بدني

باواگذاري مجدد استقلال به سازمان تربيت بدني اين باشگاه وارد فاز جديدي خواهد شد. بدون ترديد اولين تركش اين جابجايي بعد از صندلي مديرعاملي به هيئت مديره برمي‌خورد.

به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ تا اين لحظه سازمان تربيت بدني رسما حكمي را ابلاغ نكرده اما آنچه به نظر مي‌رسد اين است كه سازمان حداكثر در هفته آينده اعضاي هيئت مديره را مشخص كند و شايد تا اين لحظه با افراد مورد نظر خود رايزني‌هايي نيز انجام داده‌اند. از طرفي اين احتمال هم مي‌رود كه سازمان يك نماينده از خود را به هيئت مديره اضافه كند البته تا اين لحظه تمام اين موارد جزو احتمالات است و تا زماني كه سازمان رسما حكمي را صادر نكند نمي‌توان خيلي به شنيده‌ها اكتفا كرد.

تا امروز گمانه‌زني‌هاي زيادي صورت گرفته و حتي گفته مي شود كه شانس بازگشت دكتر قريب به هيئت مديره بسيار زياد است اما بايد صبر كرد. ضمن اين كه از اميدوار رضايي و علي فتح‌الله زاده به عنوان گزينه‌اي اصلي در مديريت استقلال نام برده مي‌شود در هر صورت به نظر نمي‌رسد كه زمان زيادي براي رسيدن به پاسخ اين سوالات ببرد. استقلال بايد در ليگ قهرمانان آسيا به همراه سپاهان حضوري قدرتمند داشته باشد و در اين ميان سازمان تربيت بدني بدون ترديد نقش مهمي خواهد داشت. امروز كادر فني استقلال هم منتظر تصميمات سازمان است و شايد آنها هم نوعي بلاتكليفي را احساس مي‌كنند.

درهر حال استقلال براي جذب اسپانسر، بازيكن، بازيهاي تداركاتي خارجي و مسائلي ديگر نياز به شخصي دارد كه امضايش از سوي سازمان تائيد شده باشد.

پيش از اين شنيده مي‌شد كه وضعيت مديريتي استقلال پس از رفتن (موقت يا دايمي) مقداد نجف‌نژاد در همين هفته مشخص خواهخد شد كه ظاهرا به هفته آينده موكول شده اما نبايد فراموش كرد كه بحث استقلال در اين مقطع يكي از كارهاي اساسي سازمان تربيت بدني است كه بدون ترديد با اتخاذ تصميمي سريع، زود و البته اصولي اين تيم با روحيه و قدرت بيشتري در ليگ قهرمانان آسيا حاضر خواهد شد

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

مربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت : تلاش مي‌كنيم در ديدار مقابل تيم فجر سپاسي شيراز سه امتياز را كسب كنيم .

ديدار دو تيم فوتبال استقلال اهواز و فجرشيراز در چارچوب رقابت‌هاي فوتبال قهرماني باشگاه‌هاي برتر ايران روزجمعه در ورزشگاه تختي اهواز برگزار خواهد شد.

" رضا مهاجري " افزود: با كسب اين سه امتياز سعي مي‌كنيم شرايط خود را در جدول بهتر كنيم .

وي در گفت و گو با خبرنگار ايرنااظهارداشت : بازيكنان تيم ما براي كسب اين سه امتياز همه سعي خود را بكار خواهند برد .

او يادآورشد : باآناليز فيلم بازيهاي تيم فجر شيراز با نقاط قوت و ضعف اين تيم كاملا آشنا هستيم به همين دليل نكات لازم را با بازيكنان خود در ميان گذاشته‌ايم .

مربي تيم فوتبال استقلال اهواز گفت : فجر تيم خوبي است و ازبازيكنان سرعتي خوبي بهره مي‌برد به همين دليل مااين تيم را دست كم نخواهيم گرفت.

وي به نقش تماشاگران دراين بازي اشاره كرد واظهارداشت : از همه هواداران خود انتظار داريم كه دراين مسابقه چون بازيهاي قبل بازيكنان تيم خودرا درطول بازي مورد حمايت قرارداده تا آنان بتوانند به آنچه كه مي خواهند برسند.

مهاجري گفت : از ديگراهداف ما دراين مسابقه ارايه يك بازي تماشاگرپسند است تا تماشاگراني كه به ورزشگاه مي‌آيند شاهد يك بازي خوب باشند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •