برو به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و imei تبلتتو وارد کن تا بفهمی 4g ساپورت هست یا نه
برو به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و imei تبلتتو وارد کن تا بفهمی 4g ساپورت هست یا نه
دوست عزیز من دارم با تاپاتالک پیام مینویسم اگه با پی سی پیام میدادم حتما انجام میدادم
این اسکرین شات که نگی الکی میگم :
![]()
دوست عزیز واسه منم چند روزی هست این مشکل به وجود اومده تنها راهی هم که تونستم انجام بدم فقط قندشکن واسه اندروید و پی سی بوده وقتی که با تبلتم قندشکن رو فعال میکنم به راحتی همه سایتها باز میشه و وقتی هم به پی سی وصلش میکنم قندشکن پی سی رو فعال میکنم که اونم حل میشه
اگه راهی به غیر از قندشکن پیدا کردی منم خبر کن دمت گرم
ok مشکلی نداره ,لینک عکسی که آپلود می کنی رو بذار نه خود عکس! داری با رزولشن بالا عکس میزاری 6متر طول صفحه میشه فقط! لینک بذار!
دوست عزیز این سایت ایرانسل که خودم رفتم کلا این قسمتش بدرد نمیخوره حتی میزنه تبلتم ۳جی هم پشتیبانی نمیکنه با اینکه من همین الان H+ هستم خخخخ
جواب منو فقط کسایی که حرفه ای باشن شاید بتونن راهنمایی کنن خود ایسوس هم فکر نکنم بتونه جواب بده
لطفا دوستان توضیحات و اسکرین شات ها رو ببینند و راهنمایی کنند ممنون
منم بعضی موقع ها با اینترنت مخابرات چنین مشکلی واسم پیش میاد.مشکل از شرکت زیر ساخت و پروژه اینترانت هست.
رفیق شما فکر کنم کلا با تاپاتالک کار نکردی!!!!
تاپاتالک وقتی عکس بهش میدی خودش اتوماتیک آپلود میکنه اگه لینک هم بده لینک تاپاتالک میده وقتی لینک تاپاتالک رو هم بزاری باز همینجوری عکس ها آپلود میشه!!!!!
من الان لینک میزارم ببین میشه یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی شد؟ نکن عزیز من....
Last edited by dj77; 06-12-2014 at 01:27.
این تست مربوط به LTE هست
این تست مربوط به 3g هست
عملا فک کنم فقط ماژول های 4g رو نصب کردن روی دکلکه اون بالا بزنه LTE دل ما شاد شه
از نظر آنتن دهی هم هیچ فرقی ندارن
Last edited by isbn; 06-12-2014 at 01:42.
خدا وکیلی گرفتی مون از اونور لینک گزاشتی از اینور عکسش آپلود شده خخخ
خب این شد همون حرف من لینک های تاپاتالک خودشون اتوماتیک بعد از ارسال به عکس تبدیل میشن
حالا من موندم شما چرا قبول نمیکنی???
بیا منم بلدم این لینک همین عکس
حالا من لینک گذاشتم حالا که ارسالش میکنم خودش یه عکس تبدیل میشه!!!!
رفیق لطفا دیگه بیخیال کل کل شو اصلا شما راست میگی شما استاد ما من کوچیکتم
لطفا هر کسی جواب سوال مو میدونه راهنمایی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)