بالاخره klipsch s4 پيدا كردم .بقيمت ١١٠ هزار تومان.
مجتمع پايتخت طبقه اول واحد ١٠٩ برندكام رايانه
مباركتون باشه
بالاخره klipsch s4 پيدا كردم .بقيمت ١١٠ هزار تومان.
مباركتون باشه
هدست philips SHM7110U رو تو سایت فلیپس £29.99 گذاشته به پول ما یعنی چقدر؟
دوستان نظرتون در مورد Moshi Vortex چیه؟
روی i9
بنام خدا.دوستان من یه گوشی گالاکسی 2 و یه ایرفون creative ep 630 دارم.یکی از دوستام ایرفون گوشیش رو که sensation xe هستش و ایرفونش هم i beats monster میخواد 120 تومن بفروشه.به نظر شما بخرمش؟البته میدونم که ایر فونش در مقایسه با ایرفون 30 تومنی من خیلی سرتره ولی بازم ممنون میشم راهنمایی کنید که همینو بگیرم یا ایرفون بهتر دیگه ای تو این رنج قیمت وجود داره؟انتظارات من بیس عالی و صدای با کیفیت خیلی خوب هستش.همه سبکها رو هم گوش میکنم.ممنون و موفق باشید
آقا در مورد klipsch s4 من خيلي تحقيق كردم به مراتب قيمت بهتري داره. اگه واقعا خوب بود و قابل قبوله (نه كه بخواي احساساتي برخورد كنيااا . اگه اينكاره هستي خوب چكش كن ) من برم سمتش و ديگه كارو تموم كنم!؟بالاخره klipsch s4 پيدا كردم .بقيمت ١١٠ هزار تومان.
مباركتون باشه
واسه من يه هدفون خوب فقط دسيبل بالاش نيست. آخه گوش چقدر ظرفيت صداي بلند رو داره. كيفيت خوب مهمه واسم. فكر كنم 109DB بود.
بعدش دكمه هاي بك و فرواردش واسه پلير تعريف شده هست؟ چون شنيدم اين هدفون ديفالت آي فون هست!
اين لينك هم جالبه يه چيزي مثل Data Sheet مدل klipsch s4 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اينم يه لينك ديگه :
منبع:
خوب حالا که S4 پیدا شد دوستان نظر دیگه ای توی این قیمت ندارن؟
من قابلیت خرید از خارج کشور هم دارن ،یکی از دوستان Q350 AKGرو معرفی کردن. قیمتش چقدر در میاد؟
در مورد S4 شنیدم مید های عالی ای نداره.
سلام دوست عزیز تا آقا سالار off هستند امیدوارم بتونم کمکتون کنم من خودم هدفون klipsch s4 رو دارم و رازی هستم بعد این هدفون سه مدل داره s4 Image که دکمه کنترل نداره و با همه پلیرها سازگاری داره و مدل s4a که مخصوص موبایل های اندروید هست و s4i که برای آیفون هست و هدفون klipsch صدای بمی داره.
موفق باشید.
بیا برو این کوئنسی جونزرو بگیییییییییییر دیگه....
كليپش صداي بمي داره - AKG صداي تيز و زيري داره. هدفون خودم كه نميتونم بهش بگم دره پيت چون سايت Cnet خيلي در موردش گفته كه با قيمت كمي كه داره كيفيت خوبي به مراتب داره ( Crative ep630)
هدفون خودمم بم هست صداش!البته بم زياد هم خيلي خوب نيست چون باعث ميشه فركانس هاي مختلف توي دسيبل بالا به صورت صدا بد كيفيت خودش رو نشون بده!
هم اکنون 32 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 32 مهمان)