تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 694 از 870 اولاول ... 194594644684690691692693694695696697698704744794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض اعلام 14 نمونه دوپينگ بازيکنان فوتبال ايران

ایرنا: کميته پزشکي فدراسيون از اعلام نتايج تست هاي دوپينگ در نيم فصل اول از سوي آزمايشگاه کلن آلمان خبر داد.

پس از انجام تست دوپينگ از سوي افسران کنترل دوپينگ در مسابقات ليگ برتر در نيم فصل اول و ارسال آزمايشات به کلن آلمان، نتيجه تمامي 14 نمونه ارسالي منفي اعلام شد.

نتايج فوق به فيفا،وادا و مسئولين فدراسيون فوتبال ارائه شده است.

براساس دستورالعمل ارايه شده به افسران دوپينگ ،‌آنها مجاز هستند هر زماني که تشخيص مي دهند از ورزشکاران رشته هاي مختلف آزمايش دوپينگ بعمل آورند.

لازم به يادآوري است که از يک ماه پيش به اين طرف شايعه وجود دوپينگ و گسترش آن در بين بازيکنان ليگي فوتبال باشگاههاي ايران به گوش مي رسد که همين امر نيز باعث تلاش بيش از پيش دست اندرکاران مبارزه با دوپينگ در ورزش ايران شده است.

آخر فروم باز dark fear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

البته فکر کنم خبر قدیمی باشه ...
    البته شما شک نداشته باش خیلی از این 14 نفر هم دوپینگی بودن .. حالا چرا ؟
    من یه سری شخصا با آقا جلالی صحبت کردم
    یه سری مواد نیروزا هستن که اثرشون فقط 24 ساعت تو بدن میمونه .. بعد جالبه .. بعد از اعتراض
    آقای جلالی مسئولین محترم اومدن چند روز بعد از بازی از بازیکنا تست گرفتن .. آخه آدمای محترم
    اگه واقعا دوپینگ کرده بودن هم که تو این تست مشخص نمیشد
    احتمالا میخواستن یه جوری جو متشنج رو آروم کنن

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

درست نيست كه اين 14 تا نمونه رو تعميم داد به كل ليگ كشور و گفت كسي دوپينگ نميكنه !

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض جدال كلامي قلعه‌نويي و مرفاوي: كي پته كي را روي آب مي‌ريزد؟

كه سرنوشت آدم‌هاي فوتبال از دو حال خارج نيست، يا اينكه نه رفاقت‌ها و نه دشمني‌ها را بايد جدي گرفت يا اينكه اصولا تا تضاد منافعي به وجود نيايد، نمي‌شود درباره هيچكدام از دوستي‌ها اظهارنظر كرد.

سايت گل - در بحبوحه‌اي كه 90، مصاحبه‌هاي بعد از بازي دو مربي سپاهان و استقلال را عليه يكديگر پخش مي‌كرد، صمد مرفاوي به كنايه امير قلعه‌نويي را متهم به خط دادن به طرفداران استقلال در اصفهان كرد.

اين همان جمله‌اي بود كه باعث شد امير قلعه‌نويي در تماس تلفني، با انتقاد از مرفاوي، او را متهم كند كه براي حضور در كادر استقلال در سال گذشته، 20 نفر را واسطه كرده و جلو فرستاده تا رضايت امير جلب شود.
    او همچنين از فردوسي‌پور خواهش كرد در يك برنامه زنده هر دو را كنار هم بنشاند تا او تعريف كند كه از زمان استقلال اهواز كه همكاري اين دو بازيكن استقلال به عنوان مربي با يكديگر آغاز شد، تا امروز چه گذشته است.
    دقايقي بعد اين صمد مرفاوي بود كه با بغض و عصبانيت روي خط آمد و در جواب به قلعه‌نويي گفت كه هرگز كسي را واسطه حضور در استقلال نكرده، ‌چون اصولا نه آدمي دارد و نه پارتي‌اي و نه رفتارش مثل قلعه‌نويي است كه يك لشكر آدم هميشه دنبال خود راه مي‌اندازد.
    او به قلعه‌نويي گفت: «من اسم كسي را نياوردم. اگر آقاي قلعه‌نويي به خود گرفته حتما به خودش شك دارد. اما به نظر من ايشان به جاي اينكه عصباني بشوند، صداقت داشته باشند.»
    البته اين استدلال مرفاوي درباره اينكه نام كسي را نياورده، كاملا عجيب بود چرا كه با مشخصاتي كه وي داده بود، حتي خواجه حافظ شيرازي نيز متوجه شد كه منظور او قلعه‌نويي است.
    اين دو مربي و دعواي ناگهاني آنها كه ريشه در قدرت طلبي هر دو در استقلال دارد، باعث تعجب شديد هواداران استقلال شده است. آنهايي كه امير و صمد را به عنوان دو دوست هميشگي و دو رفيق تا پاي جان مي‌شناختند. به نظر بسياري،‌ مرفاوي بهترين دستيار براي قلعه‌نويي بود و اين دو، زوج خوبي مقابل آلترناتيوهايي مثل حجازي بودند. اما آنچه كه در اين برنامه گذشت نشان داد كه سرنوشت آدم‌هاي فوتبال از دو حال خارج نيست، يا اينكه نه رفاقت‌ها و نه دشمني‌ها را بايد جدي گرفت يا اينكه اصولا تا تضاد منافعي به وجود نيايد، نمي‌شود درباره هيچكدام از دوستي‌ها اظهارنظر كرد.
    در اين بين اما يك نكته قابل توجه است. اينكه صمد مرفاوي با پذيرش دعوت قلعه‌نويي، به طور ضمني اين مربي را تهديد كرد كه اگر در يك برنامه تلويزيوني كنارش بنشيند، از آنچه كه از او مي‌داند، خواهد گفت. البته بدون ترديد اين اتفاق هرگز رخ نخواهد داد چرا كه در آن صورت بايد صمد مرفاوي را هم متهم كنيم كه چرا در تمام اين سالها كارهاي قلعه‌نويي را ديده و دم بر نياورده است. آيا حتما بايد استقلال به سپاهان مي‌باخت تا مرفاوي افشاگري را آغاز كند؟ پاسخ به اين سئوال كليد بسياري از مشكلات اين روزهاي فوتبال ماست.

پژمان راهبر

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/12/8

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض مايلي كهن: من ديوانه دنيايي هستم كه عابديني عاقل آن است!

من ديوانه‌ام. اگر ديوانه نبودم مي‌توانستم از رانت‌هايم استفاده كنم و معدن‌هايي داشته باشم و سودش را ببرم.

سايت گل - محمدمايلي‌كهن در پاسخ به صحبت‌هاي امير عابديني مديرعامل باشگاه داماش كه از مايلي كهن خواسته بود بي خيال حكيم باسي گري براي فوتبال ايران شود ، به ايسنا گفت: من همواره به موي سپيد او احترام گذاشته‌ام. عابديني در يكي، دو مورد ديگر هم به مقوله‌اي وارد شد اما من بازهم به موي سپيدش احترام گذاشتم. دو، سه هفته قبل عابديني گفته بود كه ظرفيت رواني مايلي‌كهن تكميل شده. او لطف كرد و تنها نگفت كه مايلي‌كهن ديوانه نشده است!
    او سپس مثل هميشه از آستين خود اتهامي بيرون آورده و مي گويد من به احترام موي سپيد عابديني تا به حال حرفي درباره او نزده‌ام و حالا هم مي‌گويم آقاي عابديني! ما بايد به خودمان برگرديم و اگر اشتباه كرده‌ايم بايد از مردم و خدا طلب مغفرت كنيم. شما راست مي‌گوييد كه من ديوانه‌ام. اگر ديوانه نبودم مي‌توانستم از رانت‌هايم استفاده كنم و معدن‌هايي داشته باشم و سودش را ببرم. در دنيايي كه شما عاقله مردش هستيد همان بهتر كه من ديوانه‌اش باشم...
    عابديني در دوره وزارت حسين محلوجي در وزارت صنايع و معادن از معاونان اصلي وي محسوب مي شد.

کد:
    2009/12/8

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض عابديني: مايلي‌كهن ناخوش است

به نظر من با توجه به ناكامي‌هاي هميشگي ايشان و با درنظر داشتن اين نكته كه مايلي‌كهن با توجه به رزومه‌اش جزو 10 مربي اول ايران هم نيست، بايد به اين سئوال هم پاسخ داد كه چرا ايشان هميشه سر كار هستند و تيم دارند؟

سايت گل – امير عابديني، مديرعامل سابق باشگاه پرسپوليس و رئيس اسبق فدراسيون فوتبال در پي اظهارنظري كاملا منصفانه درباره محمد مايلي‌كهن، امروز مورد حمله اين مربي قرار گرفت.
    عابديني كه در دفاع از مربي تيمش فيروز كريمي تنها به گفتن اين جمله بسنده كرده بود كه مايلي‌كهن حكيم‌باشي فوتبال نباشد، امروز از سوي وي مورد اين تهمت قرار گرفت كه با رانت معدني براي خود استحصال كرده و از قبل آن ثروتمند شده است.
    وقتي با عابديني تماس مي‌گيريم چندان ميلي به صحبت ندارد، اما در نهايت او مثل هميشه، خوب و صريح حرف مي‌زند. عابديني مي‌گويد: «به نظر من آقاي مايلي‌كهن الان حال و روز خيلي خوشي ندارد و شبيه روزهاي خوبش رفتار نمي‌كند. ايشان بايد خودشان را يك بررسي كلي بكنند و ببينند كه چه اتفاقي افتاده. چه اتفاقي افتاده كه سرنوشت همه شغل‌هايي كه ايشان در چند سال اخير داشته، به ناكامي ختم شده؟ آيا ما مقصريم يا خود ايشان؟»
    عابديني ادامه مي‌دهد: «آقاي مايلي‌كهن درباره فوتبال ناپاك صحبت كرده. من از ايشان سئوال مي‌كنم چه كسي از همين سفره ناپاك پول خوبي مي‌برد؟ و چه كسي دوست دارد سفره را بيشتر پهن كند تا دوستانش هم از همين سفره تغذيه كنند؟ اصلا چرا همه آدم‌هاي فوتبال بد هستند و فقط ايشان و آقاي عزيزمحمدي خوبند؟ البته من علت اين مسئله را مي‌دانم. آقاي عزيزمحمدي وقتي همه راي به بركناري مايلي‌كهن از تيم ملي دادند، راي‌اش مخالف بقيه بود چون خودش مايلي‌كهن را به تيم ملي معرفي كرده بود.»
    عابديني درباره حملات مايلي‌كهن به مربياني مثل فيروز كريمي و قلعه‌نويي نيز گفت: «يك روز علي دايي بد است، يك روز يكي كوتوله است، يك روز يك نفر گروهبان قندعلي مي‌شود و حالا امير عابديني رانت‌خواري مي‌كند. من دوست دارم بدانم كه آقاي مايلي‌كهن اين همه انرژي را براي اتهام بستن به ديگران از كجا مي‌آورد؟ به نظر من با توجه به ناكامي‌هاي هميشگي ايشان و با درنظر داشتن اين نكته كه مايلي‌كهن با توجه به رزومه‌اش جزو 10 مربي اول ايران هم نيست، بايد به اين سئوال هم پاسخ داد كه چرا ايشان هميشه سر كار هستند و تيم دارند؟ آيا علتش همان رأيي است كه داده‌اند؟ اين راي را خيلي‌ها داده‌اند و بعضي‌ها هم نه. اما اين به فوتبال چه ارتباطي دارد؟»

کد:
    2009/12/8

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من کاری به این دعواها ندارم......بحث قلعه نویی و مرفاوی هم نیست....
    این قعله نوئی یه سری خصوصیات داره که باعث میشه به شدت ازش متنفر باشم (شخصا) ولی اینکه عاشق استقلال باشه یا نباشه یا هر ... و .... دیگه ای

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

یکی دهن این مایلی رو گل بگیره! حتی اطرافیانش رو هم دیوونه کرده! دیدید که فریادشیران چه ** شعرایی میگفت تو نود!

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

نود ديشب چي شده بود مگه ؟ :d

آخر فروم باز vahid_vaezinia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    In Your Mind ツ

پيش فرض

مردک دیوانه شده رسما !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •