تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 694 از 1185 اولاول ... 194594644684690691692693694695696697698704744794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

داره خودمونی میشه when's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

1

سلام خدمت دوست نادیده گرامی اقای ‏‎.whenمن نیز از اشنایی با شما خوشوقتم. از سایتی که گذاشتی خیلی ممنون اصلا فکر نمیکردم سایتای فارسی درمورد کارن لو چیزی بنویسند.انشاالله شاید پس فردا برم بوشهر برای خرید عطر.خودم در نظر دارم ‏guerlaine heritage‏ بخرم. اگر به هر صورتی نشد شاید کارن لو بگیرم.راستی کارن لو بلک که در این سایت بود خیره تیره بود.اینطور نیست شیشه اش ذره ای ناچیز دودی هست و مایع درونی اش بی رنگ.از جمله اخرت که فرمودی : اگر چیزی باحالی به پستت خورد خبرم کن.منظورت از چیز باحال در مورد کارن لو هست یا هر ادکلنی؟

خواهش میکنم.لطف دارید.
    من یه معلم پاره وقتم که درآمد ناچیزم اجازه نمیده مارکهای غلط انداز مثل شنل و ch و ..............بگیرم.
    و حتی اگرم داشتم 200 -300 هزار تومن بابت یه ادکلن به مغازه دار گردن کلفت سودجو نمیدادم.باور کن اینا حداقل قیمت هر عطر رو از کارن لو 20 تومنی گرفته تا کرید 500 تومنی که میگن مال ناپلئون بناپارت بوده را ضربدر 2 تا 5 میکنن و به ما بدبختا غالب می کنن.
    تجربه بهم نشون داده عطرای ارزون قیمتی مثل همین کارن لو که زیر مجموعه شرکت غولی به نام geparlys ( متشکل از هشت شرکت با چندین عطر از هر شرکت -که در همون سایتی که بهت لینک دادم میتونی اسامی و محصولاتشون رو ببینی )در فرانسه هست میتونه با 1/10 قیمت کار آدمو در حد ادکلنای مارک دار الکی گرون راه بندازه.
    درسته رفیق ؟

2. این کاربر از when بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

خواهش میکنم.لطف دارید.
    من یه معلم پاره وقتم که درآمد ناچیزم اجازه نمیده مارکهای غلط انداز مثل شنل و ch و ..............بگیرم.
    و حتی اگرم داشتم 200 -300 هزار تومن بابت یه ادکلن به مغازه دار گردن کلفت سودجو نمیدادم.باور کن اینا حداقل قیمت هر عطر رو از کارن لو 20 تومنی گرفته تا کرید 500 تومنی که میگن مال ناپلئون بناپارت بوده را ضربدر 2 تا 5 میکنن و به ما بدبختا غالب می کنن.
    تجربه بهم نشون داده عطرای ارزون قیمتی مثل همین کارن لو که زیر مجموعه شرکت غولی به نام geparlys ( متشکل از هشت شرکت با چندین عطر از هر شرکت -که در همون سایتی که بهت لینک دادم میتونی اسامی و محصولاتشون رو ببینی )در فرانسه هست میتونه با 1/10 قیمت کار آدمو در حد ادکلنای مارک دار الکی گرون راه بندازه.
    درسته رفیق ؟
    من در پرانتز یچیزی بگم فکنم تمام فعالان این تاپیک دیگه فهمیدن شغل شما چیه اینطور نیست دوست من ؟
    این کارن لو چطوره بوش ؟

4. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

1

من در پرانتز یچیزی بگم فکنم تمام فعالان این تاپیک دیگه فهمیدن شغل شما چیه اینطور نیست دوست من ؟
    این کارن لو چطوره بوش ؟
    من کد 37 و xbright رو دارم که بوشون خیلی نزدیک به هم وکپی خوبی از آزارو کروم میباشند.
    مدلای دیگشو هنوز نخریدم.
    من یه معلم هستم به توان .....................n

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

من کد 37 و xbright رو دارم که بوشون خیلی نزدیک به هم وکپی خوبی از آزارو کروم میباشند.
    مدلای دیگشو هنوز نخریدم.
    من یه معلم هستم به توان .....................n
    من یه 37 درجه هم ازش دیدم که شیشش مشکی بودش نمیدونم دیدیش یا نه.

تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    تهران

1

من یه 37 درجه هم ازش دیدم که شیشش مشکی بودش نمیدونم دیدیش یا نه.
    والا تومغازه ها ندیدمش ولی باید چیز مشت و جون داری باشه
    چون تو پیج رسمی شرکت کارن لو در سایت جی پارلیس یکی از 4 یا 5 ادکلنی که جزو تولیدات اولیه این شرکته همین 37 درجه رو معرفی کرده و سایتشم نمیدونم چرا آپدیت نمیشه تا با محصولات جدیدش آشنا بشیم.
    حالا اگه جایی امکان تستش برات بود نتیجه رو به ما هم اطلاع بده .
    ممنون از همکاریت

داره خودمونی میشه usertyu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

حدود یکسال پیش سمپل آونتوسی دست من رسید که تازه بود و مستقیما از کرید بوتیک تهیه شده بود...و باید بگم بوی فوق العاده ای داشت .....مشخص ترین بویی که توی این عطر من استشمام میکردم اناناس بود که دقیقا همون چیزی بود که در موردش خونده بودم....ماندگاریش روی پوست نسبتا خوب و پخش بوی خیلی خوبی داشت...بعد از مدتی نظرات دوستانی که در ایران این عطر رو تست کرده بودند میخوندم و جالب این بود که هیچ کدوم به بوی شدید اناناس در این عطر اشاره ای نمیکردند..اکثرا از ماندگاریش ناراضی بودند و میگفتند ارزش خرید نداره..اون چیزی که توضیف میکردند کاملا با چیزی که من احساس میکردم متفاوت بود..در حالیکه خود من به شخصه بیشتر عطرهای معروف رو تست کرده بودم کمتر کاری تونسته بود مثل آونتوس منو عاشق خودش بکنه...
    مواد طبیعی ای که در آونتوس استفاده شده در نگهداری نامناسب زود خاصیت خودش رو از دست میده (باید در یخچال نگهداری بشه که فروشنده های معمولی هیچ موقع این کارو نمیکنند )...البته مواد طبیعی با دوز بسیار کم استفاده شده ولی همین مقدار کم به عطر غنای عجیبی میده و عطر رو متمایز میکنه...اگر میخواین اون غنای اصلی کرید و بوی با طراوتش رو استشمام بکنید بهتره که مستقیما از کرید بوتیک خرید بکنید وگرنه میتونید با قیمت خیلی کمتری نمونه ای که چند سال از ساختش گذشته خریداری بکنید...
    نیازی نیست حتما به پاریس برید...کرید بوتیک در دبی و نیویورک هم شعبه داره...اگه گذرتون به هر کدام این نقاط افتاد حتما برید و عطرهای تازه کرید رو اونجا تست بکنید....

ام 7 تقریبا همه جا یافت میشه...ولی کارهای تام فورد همه جا نیست...البته من اصفهانم و از مغازه های تهران خبری ندارم ولی فکر میکنم خیابان جمهوری عطرفروشی هایی باشند که کارهای تام فورد رو تست بدند (امیدوارم اسم خیابون رو درست یادم مونده باشه )
    دستت درست

داداش من تا حالا شمال نرفتم ! گذرم بیفته نیویورک ؟!
    ولی از پاریس میتونم بگم بیارن واسم.

قیمتهاشم همون قیمتهای سایته دیگه؟

خیابون جمهوری هم لوازم دیجیتالی توش زیاده . عطر و اینا فکر نکنم داشته باشه . تا جایی که میدونم یه خیابون وزرا عطر و ادکلن زیاده که یه بار رفتم تست نداشتن مغزه هاش . کوچه مروی تو بازار هم هست که اونجاهم رفتم ولی کارهای لوکس رو نتونستم تست کنم .
    حالا ان شالله یه جا پیدا میشه . . .

9. این کاربر از usertyu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

من خودم طرفدار این هستم که هرچیزی باید به قیمتش بیارزه.الان اکثر ادکلن ها به قیمتشون نمیارزه.مثلا همین KL black قیمتش 10 تومن بود.الان دیگه 20 تومن نمیارزه یا بیشتر.

ارزون میخوای بخری یه سری شماره های بیک مثل 13-5 هست که بوشون خوبه .اینقدر خوب که اگه صد میلش بود تا 70 تومن هم لاقل میارزید.

..........................

تو ارزونا اگه دوست داشته باشی رمی مارکوییس هم بدک نیست.مخصوصا سیگارش

داداش باز خوبه شما کار داری.ما که کار هم نداریم

11. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال ورزش اتومبیل رانی PSYCHO_MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

امروز رفته بودم بازار یکی دو تا اشانتیون بگیرم.به طور اتفاقی آزارو کروم رو تست کردم بوش به نظرم خوب ولی خیلی آشنا اومد.7 میلشو خریدم 7 تومن.رسیدم خونه و یاد شباهت این بو به کد37 کارن لو افتادم.یه بار دیگه تستش کردم و میتونم بگم 95 درصد یکی هستن.در واقع کد 37 یه کپیه بسیار با کیفیت از آزارو کرومه.15 میل رود استار کارتیر اسپرت رو هم تست کردم خیلی شبیه بولگاری من بود تلخ و چوبی و خنک.15 میل 22 تومن که اسپری هم داشت.اینم خریدم خیلی کار باکیفیتی بود.گوچی ان وی مردانه رو هم تست کردم 3 میل 7 تومن.خوشم نیومد بوی خاصی نداشت خیلی کار بی ارزشی به نظرم اومد.تمام اشانتیونهای لالیک و ژیوانشی تموم شده بود.یه کار چینی زنونه به نام اینوسنس هم تست کردم که درجه یکش خیلی خوشبو بود بوی غالبش گل بود 65 میل 12 تومن و درجه دوش 3500 که بوش شبیه مکسی قلابیا بود.
    سلام داداش
    یه سوال داشتم . شما دقیقاً کدوم سمت بازار و کجاش میری برای تست عطر. میشه آدرس بدی ؟ فروشگاه های خاصیه؟ از قیمتاش نسبت به بقیه جاها(مثلاً وزرا ،گلستان،و...) و اصل بودن کارایی که میفروشن هم بگی ممنونت میشم.

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

1 - نظرتون درباره Azzaro Decible چیه ؟ گزینه خوبی با پخش بوی خوب برای فصل سرد هست ؟
    2 - همین سوال درباره ادکلن chic ?
    3 - A*Men Pure Havane جایی گیر میاد ؟
    آزارو دسیبل بر خلاف توصیف هایی که ازش شده من تلخ و دودی با رایحه کاکائو (یا بهتر بگم قهوه) میدونمش. نمیگم بوش مثل اونه ولی در راستای بوی بیژن بلک هست. به نظر من بوی خاصی نیست و ارزش این قیمت رو نداره

chic چیک از اون بو هایی هست که هیچ کس جرات نمیکنه نظر بد روش بذاره و پخش بوش هم خیلی خوبه ولی موندگاریش در حد متوسط و یا کمی بالاتر هست. (البته فقط در مورد نمونه اصلش که دیگه کمیاب شده. البته ورژن های جدید هم اصل هستند ولی به نظر من کیفیت قبل رو ندارند) در کل هم ادکلنی برای تمام فصول هست

هاوانا هم که فراون هست

14. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

KL black رو با شنل مقایسه میکنید؟من اینو مثل افترشیو میدونم.
    منم همچن واکنشی داشتم که بهتر دونستم برای خودم نگه دارمش که شما گفتید

16. 2 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •