تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 694 از 4105 اولاول ... 19459464468469069169269369469569669769870474479411941694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

ایول بابا دم بسیجیا گرم !!! یکی از اون طرف میره نیرو انتظامی خودش رو دو نیم میکنه به قول یکی از دوستان آخرین روز خدمت کشته میشه یکی میره سپاه اموزشی هم که نداره چند ماه فقط بخور و بخواب

من ترجیح میدم برم ارتش حتی اگه سخت ترم باشه حداقلش چند تا فرمانده ی درست حسابی بالا سرمون باشن
    اواز دهل شندین از دور خوش است
    ارتش هم سختره از همه جا هم بی قانون تر شاید یکی دو تا قانون خوب داشته باشه اجرا بشه اما بقیش هم الکیه هم در عمل اجرا نمیشه

سلام دوستان
    من حدود 1 هفته پیش مدارکم رو فرستاده بودم امروز برگه سبز اومد اعزامی 1 اسفند! البته من خودم در قسمت تاریخ پیشنهادی زده بودم 1/12/90 نمیدونم تاثیر داشت یا نه. ارگان رو هم زده بودم ارتش. با این تعریفایی که بچه ها میکنن امیدوارم نیروی انتظامی نیفتم.
    الان خیلی زود اعزام میکنن من یکی از دوستام مثل من اخر بهمن کنکور ارشد داشت رو حساب خودش مدارک رو جوری داده بود که 1 اسفند بیفته ولی بیچاره 1 دی اعزام شد!
    الان اینطوری 15 روز عید از اموزشی کم میشه و مرخصی دارم؟ در این صورت دیگه میان دوره همون تعطیلات عید میشه دیگه؟

ن ا شاید اموزشیش خوب نباشه که به نظرم از ارتش اونم نیرو زمینی بهتره وای بهدش خیلی بهتره. اخرین گزینه برای خدمت ارتش انتخاب کنید اونم به جز نیرو زمینی
    تازه وقتی وارد یگان شدیم بعد از آموزشی،گفتن موهاتون۴باشه!گفتیم ما افسریم!گفتن نباید شونه بشه!
    بله ارتش سلسله مراتب و پرستیژ داره اما تو ن.ا یه سرباز ممکنه جای توپ باشه اما ستوان۲و بدترین جا! منم دلم میخواست ارتش باشم.اولشم رفتیم ارتش ۰۱ تهران! گفتن هر روز تو آموزشی ساعت۴خونه!!!! ولی یهو گفتن نمی خوایم و از پادگان بیرونمون کردند!! ما مازاد بودیم و یکسال بعد از لیسانس اعزام شدیم!و وقتی مازاد هستید میرید ن.ا و بازهم چون مازادید بعد از آموزشی بدترین جاهای همون ن.ا تقسیم میشی! اصلا هم به رشته تحصیلی و هیکل و درجت کار ندارن!! هم رشته من در ارتش بازپرس دادسرای ارتش شد! من... فکر کنم سپاه بهترین هست و ارتش اگرچه آموزشیش سخته اما نظم و حساب داره و لیسانسه ها فقط ۰۱ میوفتن تو ارتش
    به تاریخ و یگان پیشنهادی هیچ کاری ندارن! شرایط (تعداد نیرو و...) معلوم میکنه کی و کجا اعزام شید.
    در مورد بانک سپه هم ما کارت باز کردیم ولی حقوق ما قوامین بود و البته ۴و۵ماه اول ندادن و از ماه۵ یهو ریختن!
    کجای ارتش حساب کتاب داره اخه؟؟؟؟؟؟؟؟؟در مورد درجه فقط میتونم بگم اینطور که من دیدم تو ارتش به مدرک بیشتر اهمیت میدن و درجه بهتر میدن اما اونم جدیدا درجه ها رو اوردن پایین متاسفانه ولی با این وجود سختی خودش رو داره.البته من نیرو زمینی رو میگم
    ارتش مجموعه منظم از بی نظمیهاست اینو مطمئن باشید.والسلام
    دقیقا موافقم و به عینه دیدم
    اینهایی که این دوستمون گفت یعنی پارتی و پدر نظامی تضمین کننده است ولی بعد از اینها متاهل ، تک پسر و پدر فوتی و کثیرالاولاد (فکر کنم بالای 4 تا بچه) و شانس هم تاثیر داره و اگه جای خالی داشته باشن تو استان خودت خدمت میکنی .
    آره . به نظر من ارزش داره . چیز خاصی نمیخواد . فقط کپی مدارک رو میخوان . من تو نیرو انتظامی که دیدم خیلی تاثیر داره . ولی ارتش چون ظرفیت پادگانهاش محدوده تاثیرش کمتره .
    من که تو اموزشی نیرو زمینی ارتش هستم بگم بهتون که تک فرزندی و متاهلیو پدر نظامی و کمیته و بهزیستی و سرپرست خوانواده و فوت پدر شرایط دار حساب میشن و اغزشون مدارک میخوان و خودشون شهرشون رو انتخاب میکنن اما اینها اولویت داره که به ترتین متاهل و پدر نظامی و کمیته و سرپرسیت و بهزیستی و....هست که اونم گفتن احتمال 90 درصد هست و گاهن شما با وجود شرایط دار بودن شهر خودتون نمیفتین اما نزدیکترین جا میوفتین

به ما یاد دادن که ارتش چرا نداره منطق هم نداره
    ارتش خشک سخته
    تنها خوبیش اینه که کارتش بین المللی هست وهمه جا اعتبار داره اما ن ا و سپاه نه.

2. این کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

والا برای امریه اموزش و پرورش که تعهد خدمت 2 ساله (خدمتش کامله 24 ماه) میگیره یعنی اگه اونو امضا کنی ارشد قبول شی نمیزارن بری!

این رو اطمینان دارین؟
    چون من دوستم سوال کرده بود گفتن که اگه قبول بشین میتونین برین.

خداییش آدم گیر میکنه بین این چیزا.بدبختی داریم.
    برای رفتنش کم فکر باید بکنیم اینا هم اضافه میشه بهش.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

به ما یاد دادن که ارتش چرا نداره منطق هم نداره
    ارتش خشک سخته
    تنها خوبیش اینه که کارتش بین المللی هست وهمه جا اعتبار داره اما ن ا و سپاه نه.
    خب رفیق من هنوز خدمت نرفتم که آواز دهل رو از نزدیک بشنوم . منم شنیدم ارتش سخت تره ولی بی قانون تر منظورت شما چیه بیشتر توضیح بده به ما از جزئیاتش بگو که مثلا ارتش خدمت کردی از چه چیزایی ناراضی بودی ممنون
    اینکه کارت ارتش بین الملی هست رو میشه بگی منظورت چیه یعنی مثلا یکی که سپاه خدمت کرده بره کشور دیگه باید اونجا هم خدمت کنه ؟!

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اینکه کارت ارتش بین الملی هست رو میشه بگی منظورت چیه یعنی مثلا یکی که سپاه خدمت کرده بره کشور دیگه باید اونجا هم خدمت کنه ؟!
    نه عزیز
    منظورش این هست که اعتبار کارت پایان خدمت ارتش بیشتر از بقیه یگان ها هست ، درست هم میگه
    فرضا شما بخوای به کشوری بری که مشکلات سیا-سی با ایران داره ، با کارت پایان خدمت ارتش راحت تر میتونی وارد بشی تا سپاه که یک ارگان شبه نظامی حساب میشه و بعضا ترو-ریستی

6. 4 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

این رو اطمینان دارین؟
    چون من دوستم سوال کرده بود گفتن که اگه قبول بشین میتونین برین.

خداییش آدم گیر میکنه بین این چیزا.بدبختی داریم.
    برای رفتنش کم فکر باید بکنیم اینا هم اضافه میشه بهش.
    ببینید آموزش و پرورش میتونه اجازه نده ، ولی کسانی رو سراغ دارم که امریه آموزش و پرورش بودن و الان دارن ارشد میخونن
    شما باید قبل از اقدام برای امریه ، از اینکه مجوز ادامه تحصیل میدن یا نه ، مطمئن بشین

8. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

ببینید آموزش و پرورش میتونه اجازه نده ، ولی کسانی رو سراغ دارم که امریه آموزش و پرورش بودن و الان دارن ارشد میخونن
    شما باید قبل از اقدام برای امریه ، از اینکه مجوز ادامه تحصیل میدن یا نه ، مطمئن بشین
    ممنون از هر دو دوست عزیز.
    امروز برای اطمینان خودم رفتم و بهم موردی نداره.کسایی مثل شما بودن که بهشون اجازه دادیم برن ادامه تحصیل بدن شما هم موردی نداره براتون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

ممنون از هر دو دوست عزیز.
    امروز برای اطمینان خودم رفتم و بهم موردی نداره.کسایی مثل شما بودن که بهشون اجازه دادیم برن ادامه تحصیل بدن شما هم موردی نداره براتون
    سوالی برای من پیش اومد:
    کسانی که با امریه از خدمت ترخیص میشن ، بعد از فارغ التحصیلی از دانشگاه ، برای ادامه خدمت کجا برمیگردن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان یکی ا زدوستام رفت خدمت بعد از 2 هفته از آموزشی فرار کرد...الانم 2 ساله نرفته...

می خواست بدونه وضعیتش چیه؟ تا چند سالگی بهش معافی میدن؟ یعنی تا آخر عمرش نمیتونه بره مسافرت خارج؟

------

معافی برای چاقی هم داریم؟ یا برداشته شده؟ اگر هستش باید وزن چه قدر باشه که معافی بدن؟
    Last edited by Saeed System; 23-01-2012 at 13:39.

12. این کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بچه هایی که رفتن خدمت خورد و خوراک چطوریه ؟ دو وعده غذا میدن ؟ دوره ی آموزشی بعد از کلاسا آزاد میشین میتونین از پادگان خارج شین ؟

14. این کاربر از pourya.3232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

بچه هایی که رفتن خدمت خورد و خوراک چطوریه ؟ دو وعده غذا میدن ؟ دوره ی آموزشی بعد از کلاسا آزاد میشین میتونین از پادگان خارج شین ؟
    خورد و خوراك تو آموزشي3 وعده س
    بعد كلاسها هم هيچ جا نميري!! ميتوني بري بوفه يا آسايشگاهت
    البته اگه بتوني پاچه فرمانده را بخوري!و1مرخصي چند ساعته بگيري ميتوني بري بيرون

16. این کاربر از mohammadg846 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •