این قدیمی نیست![]()
این قدیمی نیست![]()
Last edited by pancha73; 13-07-2013 at 20:06.
سلام دوستان من تازه عضو شدم مدتیه مطالبو دنبال میکنم
من مشکل پینگ دارم اونم از نوعه عجیب غریبش
isp من صبانت فردیس کرج از بعد از انتخابات پینگم نوسانه شدید داره قبلا 150 تا 250 بود بستگی به زمانش الان زیره 300 نمیاد و بعضی وقتا میره رو 2500 تا 3000!!!!!
بعد دوباره میاد پایین شانس گند منم وسط گنگام این اتفاق میوفته!!! و این یه بازه داره که تکرار میشه
چند بار زنگ زدم پشتیبانی بعد از کلی پیگیری اخر سر گفت وینوز عوض کنم !!!!!
به نظر شما اصلا ربطی میتونه به ویندوز داشته باشه؟؟؟؟
اگر نه بچه های کرج راهنمایی کنید از کدوم شرکت adsl بگیرم خسته شدم بس لیو خوردم و بهم گفتن نوووووووب![]()
kheee: یک بار دیگه این کارو هم انجام بده, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو دانلود کن بعد تو این قسمت کپی کن C:\Windows\System32 اگه پیغام داد جایگزینش کن بعد 1 بار کامپیتر رو ری استارت کن
Last edited by pancha73; 13-07-2013 at 20:30.
اصلا ربطی به ویندوز نداره,ویندوز عوض کردن کار اشتباهی هست مگر در شرایطی که واقعا نیاز بشه,چون ما ایرانیا واسه ویندوز پول نمیدیم(دور زدن قانون کپی رایت)هی تا 1 چیز میشه میگیم ویندوز عوض کنیم در صورتی که خارجیا اصلا این کارو نمیکنن چون واسه 99% مشکلات کامپیوتر راه حل وجود داره(بدون ویندوز عوض کردن) شما هم نتتو عوض کن از 1 isp دیگه بگیر
بابا هولش نکنین
عزیز من شما اون دی وی دی که وقتی کامپیوترت رو گرفتی داری؟همونو بگذار تا همه ی برنامه هاشو نصب کنه گمونم دایرکت ایکس هم توش پیدا میشه.همونی که کارت گرافیکو و.... توشه.این ویندوزت صفر کیلومتره مشکل زیاد داره یواش یواش درست میشه اصلا نگران نباشولی ویندوز 7 خودش دایرکت ایکس رو داشت مثل اینکه.من همیشه برای ویندوز 7 فقط کارت گرافیکو میریختم بعد همه چی درست بود
![]()
radeon graphics hd 7470m 1gb
والا منم هرچی راه کار بلد بودم بهش گفتم اما میگه نشد,احتمالا بد نصب شده directx هاش باید direct های سالم جایگزین direct های corrupt بشه به نظر من
مشکل اینه که امدم مسافرت این فامیل ما جوگیر شده ویندوز نصب کرده نبودم سی دی لبتاپو اوردم درایور هارو هم از خود سایت لبتاپم گرفتمبابا هولش نکنین
عزیز من شما اون دی وی دی که وقتی کامپیوترت رو گرفتی داری؟همونو بگذار تا همه ی برنامه هاشو نصب کنه گمونم دایرکت ایکس هم توش پیدا میشه.همونی که کارت گرافیکو و.... توشه.این ویندوزت صفر کیلومتره مشکل زیاد داره یواش یواش درست میشه اصلا نگران نباشولی ویندوز 7 خودش دایرکت ایکس رو داشت مثل اینکه.من همیشه برای ویندوز 7 فقط کارت گرافیکو میریختم بعد همه چی درست بود
![]()
اها همین همین,اگه دی وی دیشو داری (همون دی وی دی که از اول تو پاکتش بود)بزار نصب کن حل میشه اگه نداری بگو لینک بدم بهت ولی حجماش زیاده ها 100 یا 200 مگ میشه![]()
اها همین همین,اگه دی وی دیشو داری (همون دی وی دی که از اول تو پاکتش بود)بزار نصب کن حل میشه اگه نداری بگو لینک بدم بهت ولی حجماش زیاده ها 100 یا 200 مگ میشه
چاره ای نیست میزارم رو شبانه![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)