تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 694 از 1746 اولاول ... 19459464468469069169269369469569669769870474479411941694 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری
    Last edited by pancha73; 13-07-2013 at 20:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام دوستان من تازه عضو شدم مدتیه مطالبو دنبال میکنم
    من مشکل پینگ دارم اونم از نوعه عجیب غریبش
    isp من صبانت فردیس کرج از بعد از انتخابات پینگم نوسانه شدید داره قبلا 150 تا 250 بود بستگی به زمانش الان زیره 300 نمیاد و بعضی وقتا میره رو 2500 تا 3000!!!!!
    بعد دوباره میاد پایین شانس گند منم وسط گنگام این اتفاق میوفته!!! و این یه بازه داره که تکرار میشه
    چند بار زنگ زدم پشتیبانی بعد از کلی پیگیری اخر سر گفت وینوز عوض کنم !!!!!
    به نظر شما اصلا ربطی میتونه به ویندوز داشته باشه؟؟؟؟
    اگر نه بچه های کرج راهنمایی کنید از کدوم شرکت adsl بگیرم خسته شدم بس لیو خوردم و بهم گفتن نوووووووب

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

kheee: یک بار دیگه این کارو هم انجام بده, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رو دانلود کن بعد تو این قسمت کپی کن C:\Windows\System32 اگه پیغام داد جایگزینش کن بعد 1 بار کامپیتر رو ری استارت کن
    Last edited by pancha73; 13-07-2013 at 20:30.

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان من تازه عضو شدم مدتیه مطالبو دنبال میکنم
    من مشکل پینگ دارم اونم از نوعه عجیب غریبش
    isp من صبانت فردیس کرج از بعد از انتخابات پینگم نوسانه شدید داره قبلا 150 تا 250 بود بستگی به زمانش الان زیره 300 نمیاد و بعضی وقتا میره رو 2500 تا 3000!!!!!
    بعد دوباره میاد پایین شانس گند منم وسط گنگام این اتفاق میوفته!!! و این یه بازه داره که تکرار میشه
    چند بار زنگ زدم پشتیبانی بعد از کلی پیگیری اخر سر گفت وینوز عوض کنم !!!!!
    به نظر شما اصلا ربطی میتونه به ویندوز داشته باشه؟؟؟؟
    اگر نه بچه های کرج راهنمایی کنید از کدوم شرکت adsl بگیرم خسته شدم بس لیو خوردم و بهم گفتن نوووووووب
    اصلا ربطی به ویندوز نداره,ویندوز عوض کردن کار اشتباهی هست مگر در شرایطی که واقعا نیاز بشه,چون ما ایرانیا واسه ویندوز پول نمیدیم(دور زدن قانون کپی رایت)هی تا 1 چیز میشه میگیم ویندوز عوض کنیم در صورتی که خارجیا اصلا این کارو نمیکنن چون واسه 99% مشکلات کامپیوتر راه حل وجود داره(بدون ویندوز عوض کردن) شما هم نتتو عوض کن از 1 isp دیگه بگیر

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بابا هولش نکنین
    عزیز من شما اون دی وی دی که وقتی کامپیوترت رو گرفتی داری؟همونو بگذار تا همه ی برنامه هاشو نصب کنه گمونم دایرکت ایکس هم توش پیدا میشه.همونی که کارت گرافیکو و.... توشه.این ویندوزت صفر کیلومتره مشکل زیاد داره یواش یواش درست میشه اصلا نگران نباش ولی ویندوز 7 خودش دایرکت ایکس رو داشت مثل اینکه.من همیشه برای ویندوز 7 فقط کارت گرافیکو میریختم بعد همه چی درست بود

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kheee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

radeon graphics hd 7470m 1gb

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بابا هولش نکنین
    عزیز من شما اون دی وی دی که وقتی کامپیوترت رو گرفتی داری؟همونو بگذار تا همه ی برنامه هاشو نصب کنه گمونم دایرکت ایکس هم توش پیدا میشه.همونی که کارت گرافیکو و.... توشه.این ویندوزت صفر کیلومتره مشکل زیاد داره یواش یواش درست میشه اصلا نگران نباش ولی ویندوز 7 خودش دایرکت ایکس رو داشت مثل اینکه.من همیشه برای ویندوز 7 فقط کارت گرافیکو میریختم بعد همه چی درست بود
    والا منم هرچی راه کار بلد بودم بهش گفتم اما میگه نشد,احتمالا بد نصب شده directx هاش باید direct های سالم جایگزین direct های corrupt بشه به نظر من

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

بابا هولش نکنین
    مشکل اینه که امدم مسافرت این فامیل ما جوگیر شده ویندوز نصب کرده نبودم سی دی لبتاپو اوردم درایور هارو هم از خود سایت لبتاپم گرفتم

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اها همین همین,اگه دی وی دیشو داری (همون دی وی دی که از اول تو پاکتش بود)بزار نصب کن حل میشه اگه نداری بگو لینک بدم بهت ولی حجماش زیاده ها 100 یا 200 مگ میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    سبزوار(بيابانوار)

پيش فرض

اها همین همین,اگه دی وی دیشو داری (همون دی وی دی که از اول تو پاکتش بود)بزار نصب کن حل میشه اگه نداری بگو لینک بدم بهت ولی حجماش زیاده ها 100 یا 200 مگ میشه

چاره ای نیست میزارم رو شبانه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •