دوستان چطوری هست پس تو این سایت زده از ساعت 2 تا 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گیج شدم!!!
دوستان چطوری هست پس تو این سایت زده از ساعت 2 تا 7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که گیج شدم!!!
کامپیوتر من هم ساعت 5.50 صبح اتوماتیک خاموش شده، مودم هم ساعت 6.20 خاموش کردم الان 30 مگ کم کرده
پشتیبانی هم هرچی میگیرم اشغاله!!!
یه جمع زدم حدود 200 مگ تو یک ماه گذشته کم کرده
دوستان لطفا راهنمایی کنید
من که به پشتیبانی زنگ زدم گفتن تو شبانه چون از همه جا وصل میشن و یوزر و پسورد رو برداشتن افت سرعت پیدا کرده و گفتن تا بعد ماه رمضان به احتمال زیاد سرعت ها بالا میره و این که سرعت شبانه در سرویس 1 مگ یا 2 مگ مثل همه فکر ننم با با 128 فرق داشته باشه چون بعضی ها میگن سرعت بالا است و بعضی ها میگن سرعت پایینه ولی من میگم یکم صبر کنید شاید سرعت ها بالا بره در مورد پینگ هم اطلاعی ندارم
دوستان الان اینجا کسی تو روزانه مشکل سزعت نداره الان بره من 10 روزه رو 3 کیلو مونده من صبر کردم گفتم شاید تا امروز درست بشه ولی نشده اینطور که معلومه روزانه همه درسته ؟
یه حالی بهشون بدم حیف اینجا نمیشه گفت
شما شب روی سرعت 40 -60 کیلو حساب کن
در مورد پینگ هم وضعیت جالب نیست
شما فعلا این تاپیک دنبال کن هر زمان سرعت و وضعیت مثل گذشته شد تو همین تاپیک اعلام می کنیم
درحال حاضر چه شب چه روز اوضاع خرابه شب که افتضاح روز هم به یه مقدار بهتره متوسط
سلاممن یه سرویس 128 گرفتم ولی سرعت دانلودش با idm رو حدود 227 کیلو بایت هست.قبلا هم همین سروس رو با همون قیمت می گرفتم سرعتش رو 68 بود.البته من این دفعه مودمم رو هم عوض کردمو وایرلس گرفتم.به نظر شما مربوط به مودمم هست یا اگه نیس چرا سرعتم این قدر زیاد شده؟
ربطی به مودم نداره صبا از اواسط اردیبهشت سرعتها رو به 2 مگ ارتقا داد ...برای همه سرویس ها ...
نه 512 کافیه بیشتر نیازی نیست البته به اینم بستگی داره که کجا هستی و مرکزت چقدر کشش داره به هر حال 128 به بالا سرعت فیکس هست روی 220 ...
نه پینگ فرقی نمی نه ...
میخواستم از دوستانی که سرعت پایین دارم خواهش کنم کنسول مودم رو نگاه کنن ببینن مودم با چه سرعتی Up شده ...
حدس می زنم اونایی که سرعت پایین دارن با سرعت پایین Up شدن ...
اگر DownStream 2048 بود و سرعت پایین بود حتما مشکلی هست یا روی مرکز یا روی خط اما اگه کلا با سرعت پایین Up بود که باید ببینین چرا پایین Up کردن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)