تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 694 از 827 اولاول ... 194594644684690691692693694695696697698704744794 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,931 به 6,940 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.
    من میخوام Seagate Backup Plus Slim - 2TB بخرم.. ولی یه جا خوندم که هارد داخلش سامسونگه..
    چرا از هارد سیگیت استفاده نکردن؟به نظر شما این هارد رو بخرم یا My passport ؟پسورد گذاری واسم مهم نیست فقط کارکرد و طول عمر هارد واسم مهمه.

قطر این هارد Seagate Backup Plus Slim - 2TB دقیقا چقدره؟آخه چند جا دیدم زده 12 میلیمتر در حالی که قظر 1 ترا هم زدن 12 میلیمتر..قطرش از 2 ترا my passport کمتره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by amir_82111; 29-07-2014 at 07:54.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    من میخوام Seagate Backup Plus Slim - 2TB بخرم.. ولی یه جا خوندم که هارد داخلش سامسونگه..
    چرا از هارد سیگیت استفاده نکردن؟به نظر شما این هارد رو بخرم یا My passport ؟پسورد گذاری واسم مهم نیست فقط کارکرد و طول عمر هارد واسم مهمه.

قطر این هارد Seagate Backup Plus Slim - 2TB دقیقا چقدره؟آخه چند جا دیدم زده 12 میلیمتر در حالی که قظر 1 ترا هم زدن 12 میلیمتر..قطرش از 2 ترا my passport کمتره؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام .

همانطوریکه خودتان هم گفتید هارد دیسک بکار رفته در مدلهای Seagate Backup Plus Slim از مدل M9T کمپانی سامسونگ هست . از آنجائی که بخش تولید هارد دیسک سامسونگ یکی از زیرمجموعه های سیگیت هست ، کمپانی سیگیت برای کاهش هزینه های تولید نیازی به تولید هارد دیسکهای دوترابایتی 2.5 اینچی نداشته ...

ضخامت WD my passport ultra در حدود 20.9 میلیمتر و مدل Seagate Backup Plus Slim در حدود 12.1 میلیمتر هست (عکس پیوستی) .
      محتوای مخفی: Slim Vs. Ultra 

بنظر من خیلی فرق نمیکند که کدام مدل را انتخاب کنید . هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتری دارند همان را انتخاب کنید مگر اینکه امکانات موجود ، ضخامت آن و ... برای شما مهم باشد .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام .

همانطوریکه خودتان هم گفتید هارد دیسک بکار رفته در مدلهای Seagate Backup Plus Slim از مدل M9T کمپانی سامسونگ هست . از آنجائی که بخش تولید هارد دیسک سامسونگ یکی از زیرمجموعه های سیگیت هست ، کمپانی سیگیت برای کاهش هزینه های تولید نیازی به تولید هارد دیسکهای دوترابایتی 2.5 اینچی نداشته ...

ضخامت WD my passport ultra در حدود 20.9 میلیمتر و مدل Seagate Backup Plus Slim در حدود 12.1 میلیمتر هست (عکس پیوستی) .
    بنظر من خیلی فرق نمیکند که کدام مدل را انتخاب کنید . هر کدام که ارزانتر و گارانتی بهتری دارند همان را انتخاب کنید مگر اینکه امکانات موجود ، ضخامت آن و ... برای شما مهم باشد .
    من 1ترا اسلیم دارم
    یعنی 1ترا هم سامسونگه!؟

به نظر من بکاپ پلاس اسلیم بهتر از مای پاسپروت هست
    سیگیت دوام بهتری داره نسبت به وسترن

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من 1ترا اسلیم دارم
    یعنی 1ترا هم سامسونگه!؟
    برای تشخیص نوع و مدل هارد دیسکهای بکار رفته میتونید از برنامه Crystal Disk Info استفاده کنید .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

برای تشخیص نوع و مدل هارد دیسکهای بکار رفته میتونید از برنامه Crystal Disk Info استفاده کنید .
    ممنون داداش-پس بیشتر برایمون توضیح بده اطلاعاتمون زیاد بشه
    یکم در مورد استانداردها و غیره که دورش خط کشیدم توضیح بده

یا مثلا بافر استاندارد چنده-من هارد اینترنال دیدم معمولا 2تا8 مگ هستند.

شرکت و نوع هارد داخلی را هم طبق عکس برایم توضیح بده
    (که فکر کنم m101m باشه و باید سامسونگ باشه-درسته!؟):

بازم تشکر بخاطر زحماتی که میکشی!
    Last edited by jabera; 29-07-2014 at 15:36.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام دوستان.من هارد سیلیکون پاور خریدم و روش یک دکمه دارد ولی نمی دانم برای چیست؟

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام دوستان.من هارد سیلیکون پاور خریدم و روش یک دکمه دارد ولی نمی دانم برای چیست؟
    برای بکاپ گرفتن از اطلاعات

Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY

10. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Sam.seven's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

از برنامه TeraCopy استفاده كنيد و ببينيد تغييري در سرعت انتقال ديتا ايجاد ميشود يا خير ؟
    هنوز فرصت نکردم تا دوباره انتقالو تو همون سیستم انجام بدم. ولی روی یه سیستم دیگه که کانفیگش ضعیف تر بود، ویندوز Xp، رابط usb 2 با تراکپی سرعتش از اون سیستم قبلی بهتر شد ممنون.
    فقط یه مشکل که با اون هارد قبلی هم داشتم. وقتی می‌خوام از طریق برنامش safe remove کنم، ارور می‌ده:
    The device My passport Ultra USB HDD could not be removed. Please close all running programs and try again later.
    همه‌ی برنامه هام هم بسته اند. ویندوز xp هم نمی‌تونه ببنده. (البته منظورم این نیست که سون می‌بنده) چندبار مجبور شدم بدون safe remove خارج کنم. ولی می‌ترسم به هارد و مهم تر از اون به اطلاعات داخلش صدمه برسه. لطفاً راهنمایی کنید.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون داداش-پس بیشتر برایمون توضیح بده اطلاعاتمون زیاد بشه
    یکم در مورد استانداردها و غیره که دورش خط کشیدم توضیح بده

یا مثلا بافر استاندارد چنده-من هارد اینترنال دیدم معمولا 2تا8 مگ هستند.

شرکت و نوع هارد داخلی را هم طبق عکس برایم توضیح بده
    (که فکر کنم m101m باشه و باید سامسونگ باشه-درسته!؟):

بازم تشکر بخاطر زحماتی که میکشی!
    Buffer Size این مدل 16384KB هست که اگر تقسیم بر 1024 بشود برابر با 16MB هست . اینترفیس هارد دیسک بکار رفته هم SATAII هست .
    AAM : اشاره به امکان برقراری توازنی بین عملکرد هارد دیسک و میزان صدای تولیدی (ناشی از Seeking) دارد. با کاهش صدا عملکرد آنهم کاهش پیدا میکند و بلعکس . این قابلیت برای اولین بار در استاندارد ATA-6 ارائه شده (هارد دیسک مورد نظر از آخرین ورژن پروتکل ارتباطی ATA-8 پشتیبانی میکند) .
    APM : اشاره به امکان مدیریت مصرف انرژی دارد . بعنوان مثال میتوان مدت زمانی که باید بیکار باشد تا Sleep شود را بدلخواه تنظیم کرد .
    S.M.A.R.T : عبارتند از مانیتورینگ ، تجزیه و تحلیل و گزارش دهی از وضعیت هارد دیسک به کاربر است تا پیش از بوجود آمدن مشکلی اساسی برای هارد دیسک کاربر را از آن مشکل مطلع شود و اقدامات احتیاطی را انجام دهد.
    NCQ : اشاره به بهینه سازی دستورات متعددی که از طرف سیستم دریافت میکند دارد . بعبارت دیگر پس از دريافت دستورات متعدد از سيستم ، كنترلر هارد ديسك اين دستورات را مرتب و اولویت بندی ميكند تا با كارايي بيشتري اين دستورات انجام شود بطوريكه دستورات مشابه و يا دستوراتي كه مربوط به يك منطقه از یک دیسک هست (مثلاً ترکهای نزدیک به هم) با هم گروه بندی می شوند.
    که فکر کنم m101m باشه و باید سامسونگ باشه-درسته!؟)
    مدل نامبر HN-M101MBB مربوط به هارد دیسکهای سامسونگ هست .

هنوز فرصت نکردم تا دوباره انتقالو تو همون سیستم انجام بدم. ولی روی یه سیستم دیگه که کانفیگش ضعیف تر بود، ویندوز Xp، رابط usb 2 با تراکپی سرعتش از اون سیستم قبلی بهتر شد ممنون.
    فقط یه مشکل که با اون هارد قبلی هم داشتم. وقتی می‌خوام از طریق برنامش safe remove کنم، ارور می‌ده:
    The device My passport Ultra USB HDD could not be removed. Please close all running programs and try again later.
    همه‌ی برنامه هام هم بسته اند. ویندوز xp هم نمی‌تونه ببنده. (البته منظورم این نیست که سون می‌بنده) چندبار مجبور شدم بدون safe remove خارج کنم. ولی می‌ترسم به هارد و مهم تر از اون به اطلاعات داخلش صدمه برسه. لطفاً راهنمایی کنید.
    پیشنهاد میکنم برنامه Process Explorer را از این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید . پس از extract آن فایل procexp.exe را اجرا کنید . به قسمت Find بروید و سپس letter مربوط به هارد اکسترنال را در قسمت handle or dll substring وارد کنید و بررسی کنید که کدام پراسس همچنان در حال استفاده از هارد اکسترنال هست .اگر نمیدونید این پراسس مربوط به کدام برنامه هست میتونید اسم این پراسس را در گوگل جستجو کنید و ببینید که مربوط به کدام برنامه هست و سپس آن برنامه را ببندید .

نکته : letter مربوط به هارد اکسترنال را در my computer میتونید ببینید مثلاً اگر G باشد باید بصورت زیر وارد کنید .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعنوان مثال در عکس زیر پراسس Teracopy به درایو G دسترسی دارد که در درجه اول بهتر هست آن برنامه بسته شود . به هر حال اگر هم نمیتونید برنامه مربوط به آن پراسس را پیدا کنید میتوان روی آن پراسس راست کلیک و سپس Kill Process کرد .

13. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

.

محتوای مخفی: Slim Vs. Ultra 

یعنی قطر 1 ترا با 2 ترای seagate backup plus slim یکیه؟
    جنس روی این هارد پلاستیکه یا آلومینیوم؟
    Last edited by amir_82111; 29-07-2014 at 18:47.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •