البته داخل پنل بیشتر از 74 تا نمی ره!!
کلا همون سرویس 1 به 5 ه![]()
البته داخل پنل بیشتر از 74 تا نمی ره!!
کلا همون سرویس 1 به 5 ه![]()
این مازندرانی ها چه شانسی دارن 512 شون با 180 تا دانلود می کنه البته برای15 20 دقیقه که راخ حل هم براش گیر آوردن و ....
این سرور اسان دانلوده که داخلیه. من از داخلیا با 240-250 تا دانلود میکنم. روی سرورهای خارجیه که بالا 60 تا نمیرم.
حتی با پرمیموم آپلود باز و هیپ فایل باید همزمان 3 تا دانلود 16 کانکشنه بزارم شاید برسه 140 تا (سرویس 1مگ حجمی)
ایرادهای بنی اسرائیلی میگیرید ها ...
اینم تست با سرور کرنل (این دیگه قطعاً سرورش ایرانی نیست !)
در ضمن این سروی 512 نامحدوده ! و همین که برسه به 70 هم کلی آفرین داره!!!!
![]()
خوب اون برای سروییس های حجمی اینطوریه
منم 1 مگ حجمی 290 تا سرور داخلی سرعت داشتم!!
با سرور خارجی 247 تا بعضی هاش 270 80 تا
ولی این نامحدود ها دیگه اونطوری نیست داخلی و خارجی فرقی نمی کنه
خیلی جالبه ... الان تاپیک خوزستان رو نگاه میکردم دیدم مخابرات اونا هم نامحدودهای جدید با قیمتهایی مثل قیمتهای کرمانشاه ارائه داده (یعنی دقیقاً همون سرویسها ) فقط سرعت اونا بالاتر از اینجاست گویا !
نمیدونم این هماهنگی و شباهت اتفاقی بوده یا ....
خیلی عالیه خدایی حتی 40 تومن هم راضی ام بدم.الان من 40 میدم همین دانلود با 256 حسابگر از ساعت 1 شب تا 9 صبح طول میکشه
دوستان یه راهنمایی کنید
من الان 300 مگم مونده و 1 هفته از وقتم برای تمدید.
اگه الان من اینترنتی شارژ کنم و سرویسم رو تغییر بدم آیا میره رزرو شارژ جدیدم یا سریع فعال میشه سرویس جدید؟ یا باید حجمم تموم شه؟ یا 1هفته تموم شه؟
یا نه باید زنک بزنم 2020 بگم وصلش کن؟!
اصلا شارژ اینترنتی امنیت داره یا مثل همیشه حضوری برم؟ دوستان تجربه دارید انتقال بدید. ممنونم از همه
اینجوری میگی مخابرات فکر میکنه مشتریاش پولدارن گرون میکنه!!
حجم تموم بشه سرویس غیر فعال میشه و میتونی سرویس جدید رو فعال کنی
اینترزنتی مشکلی نداره
بعد شارژ زنگ میزنی 2020 رسیت میکنه ...یه بار خاموش روشن کردن مودم و بعد حله
این آسیاتک نمیدونم پیش خودش چی فکر کرده،سرعت سرویس 512 در حال حاضر با 16 کانکشن 15-20 با پینگ 400 این ماه تموم شه و همینطور بمونه بی شک جمع آوری میکنم البته تو تعطیلات عید برخورد میکنه که یه کم مشکل سازه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)