بله اون تست رو قبول دارم اما شما برو از صفحه یک تا اخر صفحه تاپیک انتخاب انتی ویروس رو بخون می یاد دستت ........... بعداشم من که قدرت شناسایی رو به سمند نسبت ندادم من منظورم سابقه..... تعداد کاربر........ عظمت کمپانی . غیره بود ....
بله اون تست رو قبول دارم اما شما برو از صفحه یک تا اخر صفحه تاپیک انتخاب انتی ویروس رو بخون می یاد دستت ........... بعداشم من که قدرت شناسایی رو به سمند نسبت ندادم من منظورم سابقه..... تعداد کاربر........ عظمت کمپانی . غیره بود ....
مگه ملاک خوب بودن آنتی ویروس به سابقه و تعداد کاربراشه اگه این طوریه پس منم باید به جای کسپر از نود استفاده کنم چون سابقه طولانی تری داره![]()
منظور شما این که نورتون بهتر از آویراست دلیل شما چی؟ تفاوتشان چی؟
دوستان لطفا سوالات خودتون در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید تا نظم انجمن حفظ بشه با تشکر
کسپر نشناخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم ویروس توتال
Emsisoft نسخه 7 با موتور دوم بیتدفندر و Emsisoft نسخه 6 با موتور دوم ایکاروس شناختند.
نورتون با تمام قدرت شناخت ان قدر از کسپر تعریف می کنید نشناختش ولی نورتون شناخت با تکنولوژی sonar
سلام
دوستان یه سوال
شما که تو کار ویروسو اینا هستین
من چند ساعت قبل یه فایلی رو دانلود کردم به اشتباه.
موقع نصب نوشت گول خوردیو همه ی اطلاعاتت پاک شدو از این حرفا بعدم کامپیوتر خاموش شد
دوباره که روشنش کردم هیچ مشکلی به ظاهر نبود هنوزم مشکلی نیستش
به نظر شما میتونه خطرناک باشه یا نه؟مثلا پسوورد هام رو گیر بیاره و از این حرفا
اضلا حس ویندوز عوض کردن ندارم خداییش
راستی آنتی ویروسمم نود هستش اونم چیزی نشناخت.موقعی هم که کامپیوترو دوباره روشن کردم دادم یه اسکن بزنه ولی بازم مشکلی نبود
حالا من چیکار کنم به نظرتون؟
جواب بدید لطفا
که اگه باید ویندوز عوض کنم تا قبل از شروع دانشگاه عوض کنم
آنتی ویروست را عوض کن نورتون از همه بهترند اما تو بازار کم شده نمی دونم چرا؟
سلام رفیق
سونار بیشتر سرو کارش با نت هست و اگر در حالت افلاین تست بکنید ، بعید بدونم نتیجه بدهد ، چون خودم باهاش تست کردم. ( نه این ویروس بلکه برسره یک مخرب واقعی دیگه ،شاید در نسخه 2013 سونار در حالت افلاین هم جواب بده)
درسته کاسپرسکی نشناخت ولی گزینه های دیگری هم داره که بتونیم جلو این موقعیت های حساس بایستیم و ویروس را از بین ببریم..
در ضمن دوست عزیزی که این برنامه جوک افزار را نوشتی در اصل ویروس نیست بلکه یک جک افزار هست وگرنه اگر این ویروس باشه پس ویروس های اصلی باید....!!!
این هم فیلم من با کاسپرسکی با جک افزار رفیقمون : دی
بقول یکی از دوستان دیتابیس دیگه سنتی شده باید بریم سره گزینه های دیگر !!
لینک دانلود تست با کاسپرسکی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کمتر سر میزنم ، چون مهره سوخته و بازنشسته شدیم ...!
شاد زی
Last edited by Hidden-Hunter; 18-09-2012 at 08:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)