من هم همین مشکل رو دارم
من هم همین مشکل رو دارم
بنده الان اصفهانم و متاسفانه امروز سرعت افتضاح هستش
شما هم اکنون اصفهان هستید ؟
نه من تهرانم. ولی در کل زیاد فرق نمیکنه کجا باشی
سرویستون 2 مگ شما ؟
بله... سرویس منم 2 مگِ...
دوستان سلام چندتا سوال داشتم
در حال حاظر سرويس من 128 نا محدود خانگي هست (مودم هم outdoor هست) و قصددارم سرويس يك مگ بگيرم .
1. با توجه به اينكه قبلا سرويس 128 دارم چيكار بايد بكنم ؟؟ سرويس قبلي رو كنسل كنم ؟؟ يا گزينه مودم اشتراكي رو انتخاب كنم ؟؟ اگر گزينه مودم اشتراكي رو انتخاب كنم اونوقت هم براي سرويس جديد و هم سرويس قديم ، ماهيانه بايد پول بدم ؟؟
2. سرويس پرسرعت رو به پزشك هم ميدند ديگه ؟؟ (خواهرم دكتره ميخوام از امكاناتش سوء استفاده كنم !!!)
3. اعتباري بگيرم يا دائمي ؟؟
1-برای تبدیل 128 به 1 مگ یا باید 128 رو کنسل و از دور خارج کنید و یا تماس بگیرید با ایرانسل و به شماره فکسی که میدن براشون نامه رو فکس کنی که خودشون دستی آپگرید کنن
2-به هرکی که بخوای میدن فقط باید رو یه کاغذ سربرگ دار درخواست رو بنویسی و پایینش هم مهر و امضا
3-اعتباری چون یهو دیدی قاطی کرد به جای مثلا 30 تومن 300 تومن قبض اومد![]()
کسی اینجا هست که در اصفهان از وایمکس ایرانسل استفاده کنه؟؟؟؟
میخوام بدونم کیفیت به چه صورت هست؟؟ پبنگ؟ سرعت دانلود؟ قطعی؟؟
من بیشتر میخوام سرعت وبگردی خوبی داشته باشه؟ سرویس 128 خوبه بگیرم؟؟
بسیار ممنون از شما .
یعنی به نظر شما خواهرم که دکتره میتونه نامه بنویسه که سرویس یک مگ به من بدن ، میشه همچین چیزی ؟
البته خواهرم مهر مخصوص پزشکان رو داره (همون نظام پزشکی) کاغذ سربرگ هم همونی که دکترها توش نسخه مینویسند این هم قبوله به نظر شما ؟
یا اینکه به نام خواهرم ثبت نام کنم ولی خودم استفاده کنم ؟
البته اگر همون روش اول انجام بشه خیلی خوبه چون باز به نام خودمه !
واسه تغییر تعرفه از 128 به 256 یا بیشتر باید تاریخ انقضای اعتبارتون معلوم باشه! مثلا اگه ماه به ماه شارژ میکنید. آخرای ماه برین تو سیستم کنترل حساب و اون چیزی رو که میخواین تو تعرفه ، تغییر بدید.
خود به خود اس ام اس میادو ازتون میخواد هزینه ی اشتراکش رو پرداخت کنید.
نامه هم باید به نام خود شما باشه. و یک سربرگ کافیه با مهر مرکز.
((نامه باید به صورت نامه و نام خانوادگی یا شماره کاربردی ( 09411) و سرعت مورد نظر که درخواست دارید))
اون نامه رو بعد از پرداخت پول به صورت فکس ارسال میکنید! ( حتما یک کپی ازش داشته باش)
Last edited by Milad4171; 03-03-2012 at 20:37.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)