شرکت سزمین رایانه یه مدلشو آورده که 4 گیگ رم داره و هاردش 54000 هستش . قیمتش هم 1,340,000
شرکت سزمین رایانه یه مدلشو آورده که 4 گیگ رم داره و هاردش 54000 هستش . قیمتش هم 1,340,000
گرافیکها رو اینجا مقایسه کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سایز 13.3 کسی نظری نداره؟
به مشکل بر نمیخورم باهاش؟
---------- Post added at 08:13 PM ---------- Previous post was at 08:08 PM ----------
به نظر من نداشتن ویندوز اصلی به دلیل اینکه تو ایران زندگی میکنیم و هیچ ساپورتی نداره ویندوز
و همچنین
کمتر شدن قیمت
حسن هست برای لپتاپ![]()
N53SV-SZ190d همچين مدلي از n53sv وجود نداره مي تونيد تو google سرچ كنيد
فقط اين سايت همچنين مدلي دارد
من در مورد اين سايت شك دارم به نظرم يا كلاهبرداره يا مسئول سايتش بي سود است
بچه ها نظرتون راجع به کیفیت ساختو دوام Dell چبه؟
من اصلا از dell خوشم نمیاد ولی این مدا با کانفگ عالیش آدمو وسوسه میکنه.
Dell XPS L501-D
من خودم قبل از این HP dv6-3190 انتخاب کره بودم.
کلا یه لپ تاپ همه فن حریف می خوام(البته تقریبا و در ضمن کیفیت تصویر و تا حدودی صدا هم برام مهم)
حالا به نظرتون چیکار کنم؟
فکر نمی کنم شرکت چندان غیر معتبری باشه ، از نظر نام گذاری هم به نظر من پسوندهای مدلها رو خود اون شرکتهایی که اونها رو به Asus سفارش میدن میذارن و دلیلی نداره که کانفیگ مدلی که تو ایران هست با اون مدلی که تو آمریکا هست یکی باشه ، ولی هردوشون مشمول کانفیگهای قابل انتخابی که شرکت Asus کرده باید باشن ( که اینگونه هم هست ) مواردی هم که تغییر میکنه شامی هارد ، مقدار رم ، hd یا full hd بودن ، و cpu اون هستش.
مدلی که سرزمین رایانه آورده رو هم خودش سفارش داده به احتمال زیاد ، نامگذاریش هم مربوط به کالاهای خودشه ، sz مخفف سرزمینه! و بقیه اش هم کد کالا.
کاش مدلی رو اسمبل میکردن که هاردش 7200 باشه ، به نظر من اگه رزولوشن full hd رو انتخاب میکردن بهتر بود و نصب نبودن سیستم روی اون ، برای پایی آوردن قیمته و واسه ما ایرانیها خوببلو ری نداشتنش هم به نظر من مشکلی ایجاد نمیکنه.
خدا کنه یک کانفیگ قویتر این مدل رو هم بیارن
اگه من جای شما بودم ، یه نیم نگاهی هم به Asus N53SV و Asus N53SN مینداختم.
در مورد 3190 ؛ من تو فرومهای خارجی خوندم که انگار صدای فنش زیاده و فنش هم اغلب اوقات کار میکنه.
متأسفانه بیشتر لپ تاپهای دل پرستیژ ندارن ، تمام خوبی لپ تاپ به پرفورمانس اون برنمیگرده!
فكر نكنم تا اونجايي كه من ميدونم اسوس تو ايران نمايندگي نداره كه بخواد سفارش بده تا همون رو بياره و توي اين سايت يك سري كانفيگ هايي رو ميزاره كه اصلآ وجود نداره مثلآروي لپ تاب هاي سري k رو نوشته كه usb3 دارن كه اگه شما جايي ديديد كه اين جوري بود به من هم خبري بديد(حتي خود سايت اسوس را هم مي توني چك كني). قيمت هاي اين سايت هم مشكوك است قيمت هاش از تهران بدون گارانتي هم ارزون تره چه برسه كه اين سايت يك سال هم گارانتي مي كنه و هزينه ارسال هم رايگان است.
من خودم مي خوام n53jq بخرم و اگه n53sv اين قيمت باشه حتما اين رو مي خرم
دوستان تو همین فوروم ، میگفتن که این شرکت تو تهران هم نمایندگی داره ، فکر کنم به هر حال ارزش سرزدن رو داشته باشه . در ضمن اخیرا علاوه بر ویستا پخش رایانه و الماس و امرتات ، مادیران هم انگار نمایندگی Asus گرفته . متآسفانه هنوز این مدلها رو نداشت.به هر حال الان هم گارانتیها چندان با هم فرقی ندارن.
آره میدونم . تو ایران فکر نمیکنم شرکت معتبری وجود داشته باشه که سفارشا رو بیاره ، بیشتر شرکتهای کوچیک و غیر معتبر هستن که این کارو انجام میدن یعنی شما مدلی رو که میخواهید از سایتهای معتبری مثل ebay و amazon و ... انتخاب میکنین و اونها اون مدلو واستون میارن.
1.تمام اين شركت هايي كه گفتي فقط وارد كننده عمده هستند نه نمايندگي.
2. اين شركت تا اونجايي كه تو سايتش توشته تو تهران فقط شماره تلفني نوشته و ننوشته شركتش كجا هست و شركت اصالتآ اهوازي هست اين هم سايت خودش
اگه خارج بودم مي تونستم به خاطر همين هست كه براي اينكه مدل n53jq را بخرم تا الان 3 ماه صبر كردم و اميد وارم كه اگه n53jq نيو مد . مدل n53sv بياد!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hesam; 01-02-2011 at 00:58.
توی صفحه اصلی سایت شرکت مذبور شماره تلفن نمایندگیش تو تهران رو داده ( فکر میکنم تو طبقات بالایی مجتمع پایتخته ) انگار قراره نمایندگی شیراز و اصفهانش هم دایر بشه.
اسم اون شرکتها هم ، به جز مادیران هنوز ، جزو همکارهای asus تو خود سایت asus ذکر شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)